- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
Ama alimden zalim, zalimden alim doğar diye de bir laf vardırÖlüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
Anne sonuçta muhakkak evladını dünya üzerindeki herkesten çok seviyordur buna katılıyorum ama 'böyle biri kötü olamaz' fazla genelleme olmuş. Öylede bir olurki.Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
kamu spotuBugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
yani hepi topu 5000 üyesi var daha 7 milyar insan var dünyada.Ya şunu anlamak çok mu zor. Burası bir derdim var bölümü. Haliyle buraya sorunlarını yazıyor insanlar. Kiminle sorunu varsa onu yazıyor. Kv, görümce, elti, eş. Bdv bölümünden istatistiki bilgi çıkartamayız o yüzden. Çünkü normal olanı pozitif şeylerin buraya yazılmaması. O yüzden burda bir sürü kv konusu olması çok doğal çünkü burası bdv. Ama burda bir sürü kv konusu var diye herkesin kv ile sorunlu olduğunu düşünmek hiç doğal değil. Burda bir sürü eş konusu da var. Türkiyede kimse eşiyle anlaşamıyor mu o zaman. Ben de bir konu açsam ay ben eşimle çok iyi anlaşıyorum niye kimse anlaşamıyor desem ne kadar şık olur? Eşimle iyi anlaşmanın püf noktalarını söylesem burda hanzo kocası olanların yarasına tuz basmaz mıyım? Azıcık empati.
Ya şunu anlamak çok mu zor. Burası bir derdim var bölümü. Haliyle buraya sorunlarını yazıyor insanlar. Kiminle sorunu varsa onu yazıyor. Kv, görümce, elti, eş. Bdv bölümünden istatistiki bilgi çıkartamayız o yüzden. Çünkü normal olanı pozitif şeylerin buraya yazılmaması. O yüzden burda bir sürü kv konusu olması çok doğal çünkü burası bdv. Ama burda bir sürü kv konusu var diye herkesin kv ile sorunlu olduğunu düşünmek hiç doğal değil. Burda bir sürü eş konusu da var. Türkiyede kimse eşiyle anlaşamıyor mu o zaman. Ben de bir konu açsam ay ben eşimle çok iyi anlaşıyorum niye kimse anlaşamıyor desem ne kadar şık olur? Eşimle iyi anlaşmanın püf noktalarını söylesem burda hanzo kocası olanların yarasına tuz basmaz mıyım? Azıcık empati.
Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Şaşırdım!! uzun uzun yazmışsınızBugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?