- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
İyilikten maraz doğarmış... doğruymuş sizde çok fazla iyi gelin olmuşsunuz keşke karşılıklı olsaymış ama malesef beş parmağın beşi aynı olmuyor...konu sahibi çok iyi niyetlisiniz
ne mutlu size ki iyi birine düşmüşsünüz
ben kv ile aralık ayından beri konuşmuyorum
evliliğimin 6. yılı içindeyim
bu zaman kadar hep sustum ama sizin iyi olmanız yetmiyor
kv nin kızı yok kızı gibi olayım dedim ama insanlara iyilik yaramıyor
ne mi yaptım?
ayda bir mutlaka dışarı çıkardım,üstüne başına kıyafet aldım,anneme yapmadığımı ona yaptım,saygıda kusur etmedim,nereye gidecekse arabayla götürüp getirdim,kredi kartımı verdim istediğini alsın diye, bi mağazada bişey görüp beğendiğinde eşimi çekiştire çekiştire almaya götürdüm, işim gereği çok seyahat ettiğim için gittiğim yerin neyi meşhursa kasalarla getirdim. ama sonuç ne oldu koca bi hiç.ne orospu gibi giyindiğim(beyaz pantolon üzerine pudra rengi tunik giydim.kapri kol ve herhangi bir dekolte yok) kaldı, ne namussuzluğum(sebep evime nişanlı çiftin gelmesi.neymiş eve eşim yokken nasıl erkek alırmışım. sanki erkeği tek almışım gibi.ulan nişanlısıyla geldi.2 saat oturup gittiler) kaldı. evime, düzenime,kazandığım paraya kadar karıştı.çocuğuma küfür öğretti,annem babam evime tatsızlık çıkmasın diye gelmediler.. kadının hac parasına kadar ödedim, yazlık istedi yazlık alındı üstelik benim altınlarım ve eşimin çektiği kredi ile.
sadece bi pazar olsun eşimle baş başa kahvaltı yapmak istediğim için eşime beni boşamasını salık verdi.üstüne oğlum sana kız mı yok çocuğu da alırız dedi. üstüne benim anneme babama laf saydırdı. ki bu kadın hem kendi kardeşleriyle hem de kp in kardeşleri ve annesiyle küs.
şimdi siz olsanız bu kv ile konuşur musunuz?
kayınvaldenizi sevmenize sevindim keşke ben de sevseydimBugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
Aranızdaki ilişki sorgulanmaz elbette ama size ayrı, kayınvalidenize ayrı şaşırıyorum.
Böyle bir ilişki istemezdim.
Kayınvalidem ya da herhangi biri beni hergün arasa daral gelirAranızdaki ilişki sorgulanmaz elbette ama size ayrı, kayınvalidenize ayrı şaşırıyorum.
Böyle bir ilişki istemezdim.
Eee o da nilin tarziKonu sahibine hayranım. Bir konu açıyor, geneli ilgilendiren ve bir daha bir şey yazmıyor.
Daha öncede bir konu açtığında sayfalarca yorum yazıldı, konu sahibine olumsuz eleştirilerde yapıldı ama umrunda bile olmadıEminim bu konuda da tartışmalar başlayacak ve konu sahibi yine umursamayacak. Bravo
Evet öğrendim artıkEee o da nilin tarzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?