sevgili angel ; bu konuyu sen eşinle konuştuğun gibi sanırım annesi ve aileside bu konuda eşinle konuşuyorlar ve eşin tabiki arada kalıyor ve kendince çözümler bulmaya çabalıyor, sen nasıl zor durumdaysan aslında oda zor durumdai bir yerde kendi annesi babası (kendilerince fadekarlıktan başka bir şey yapmıyorlar ve senden saygı bekliyorlar, bir tarafta sen (doğal olarak kendi hayatını istiyorsun), zor bir durum evet ikiniz içinde zor... ancak eşin ancak bunu yıllar sonra anlayabilir, kişi ailesinden tam kopmadan tam olarak 2 ayaklarının üzrinde olamıyor , iyiki çalışıyorsun yinede kendine göre bir hayatın var , ancak ters davranarak ve eşinle kavgalar ederek en çok kendine zarar veriyosun ara sıra kendini eşinin yerinede koy yada yakın oturduğun kendi anneler olsaydı ne kadar töloranslı olurdun onu düşün (tamam hergün yemeğe gidip gelmezdin ama hiç rahatsız olamaz arada sırada gitmekten-gelmekten paylaşmaktan çok mutlu olurdun) onlarında başta iyi niyetli olduklarını aklından çıkarmamaya çalış sevecn , yumuşak ama kendi hayatını kurmaya da kararlı ol ..bence bunu yapabilecek güçtesin ve eşinde isteklerine değer veriyor , Sevgiler
kayınvalıdeyle yaşamak bır sanat aslında bunu çok guzel başaran insanlar var .o zman bakıyorum neden bız de olmuyor dıye . ben 3 senelık evlıyım senın yaşadığın sorunların aynısını yaşadım.kapımın üstunde neden anahtarım yoktan,mısafırlıkten benı almaya ,bır yere gıderken haber vermeden gıdılmezdı,of ne kadar da zor gunler geçirmişim ya eşie gelınce ailen de ailen der dı( bız de beraber yemek verdık buzdolap boşuna vardı eşim çalıştığı parayı da babasına verırdı )ama hepsı gerı de kaldı nasıl mı oldu zamanla zamanla sen ne yaparsan yap eşin senı tutmadığı surece karsı taraf hiç bır sey anlamıyor canım yıprandığınla kalıyorsun ağlamaktan canımın çıktığı zamanlar oldu ooooooooooooooooooooffffffffffffffffffff
sana gelınce munkun olduğunca az goruşmeye bak kaynananlarla ne kadar az muhabbet edersen o kadar sevıyenı korursun
bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum,ayrıca gurbete geldim..bana pek fazla müdahale ettiklerini söyleyemem ama mecburi sorumluluklarınız oluyo..bana kalırsa en önemlisi eşin tutumu..ailesini sizden önce görüyorsa ki bu büyük bir çoğunluk,o zaman yanlarında olmadığnız zamanlarda eşinizle aranız bozulabiliyo ve eşiniz haklı olduğunuzu bildiği problemlerde dahi sen alttan alcaksın yine girip çıkcaksın baskısı uygulayıp,yapmadığınızda da size sırtını dönebiliyo,üzebiliyo.en iyisi hiç yanaşmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?