evli değilim canım henüz ama daha şimdiden gcıklık yapıyor evett yaa
mesafeli ol canım boşver hiç takma bile ..
aklınca gözdağı verdiğini sanıyor herhalde ..
keyfine bak
yok aslında öyle bişe de değil bana samimi davranmaya çalışıyor gibi ama bir yerde öyle bir cümle kuruyor ki buzz oluyorum yani sürekli hissettiriyor aile dışı oldugumu çözemedim ki kadını:44:
Allah allah neden acaba , erkek anaları kıskanç oluyorlar bunu hep gördüm .. Benimkide öyle bir şey hissettirmemeye çalışsada bence kıskanıyor ya da bana öyle geliyor ...
Ama ben kendisini hiç takmıyorum saygım var o kadar .. Ben mesafeciyimdir ..
Ne yaparsa yapsın hiç aldırma bence, eminim kıskanıyordur oglundan..
evet bir kıskançlık mevcut aramızda ama o kıskanıyor oğlunu bendenevet aslında dogru söylüyorsun mesafeli olmak gerek bende insanları seviyorum öyle buzdolabı gibi değilim olamam ama artık ben de biraz uzak duruyorum en iyisi böyle şimdilik
Evet canım hep öyle olur zaten inceden inceden bi kıskanırlar oğullarını gelinlerden
Canım bende sıcakkanlı biriyimdir uzak durmam çok insanlardan ısınırım konusurum ama benden sana arkadas tavsiyesi kaynana ile ne kadar mesafe o kadar iyi rahat
Yüz veremem ben ya bana göre değil kaynana gelin muhabbeti
Baştan tavrını koy kötü ol demiyorum ama belli olsun tavrın nasıl baslarsa öyle gider ..
evet canım çok haklısın ortayı bulmak lazımbu kaynanaların hepsi mi aynı arkadaş daha nişan yok düğün yok gösteriyor dişini valla yandıkkk
O senden korksun
Ortayı bul en güzeli kararında :)
Biz sevgilimle 7 yıl birlikteyiz annesi çok sever beni arar sorar hediyeler alır toz kondurmaz ama gel gelelim bende kaynana fobisi var yanasmam
Sevsin ama öpmesin beniBöyle bi söz var ya aynı onun gibi sev ama öpme beni
haha dogru söylüyorsun canım evli miydin sen :44:
bana da hediye alır arada bir sarılır öper çok seviyorum seni der ama lafı da sokmadan duramıyorsinir ediyor beni o zaman buz oluyorum ona
Yok kuzum evli değilim artık gelince inşallah..
Kız ben çok fenayım ya benimkinin bana birşeyi yok ama ben sıcak olamıyorum bir türlü
Aman pırt
aman boşver canım ben samimi yaklaşıyorum da ne oluyor anlamıyorlar sen en güzelini yapıyorsungayet resmi
Yani canım aynen öyle.Saygını koru en güzeli.
Çok yakınlıkta iyi değil bana göre..
Benim annem babam aynı memleketten mesela aynı yörenin insanları annem kaynanasını çok sever bilir tanır sarılıp öper canım kaynanam diye takılır falan..
Öncesinide biliyor çünkü..
Ben öyle bi samimiyet kuramam, ısınamıyorum .. Sevdiğim adamın annesi diye onu çok sevmem gerekmiyor ki..
İyi olsun yeter ..
Uzak olsun
Saygıda kusur etmem elimden geldiğince
tabiki saygı çok önemli asla saygısızlık etmedim uzunca süredir tanışıyoruz annesiyle saygımız var da sevgimiz var mı bilemiyorum var gibi göstermeye çalışıyor valla bilemedim 9yıldır birlikteyiz oğluyla liseden beri ne badireler atlattık bu saatten sonra anası umrum değil
aynen öyle canım bizimde 7 yıl oldu uzaktan sevdik..
hiçbir şeye tahammülüm yok benim helede bu askerlikten sonra kaynanaymıs oymus buymus umrum bile dğeil..
sevdiğim adamla mutlu olmaya bakıyorum
kıskansın çatlasın onu pek aramıyor beni arıyor oğlu deli olsunanası oğlunu benden soruyor genelde
Sorma ya bizdede aynı durum var
Banada der nasıl iyimi bizleri pek aramıyor
Gelin dediğin az dişli olcak anacım
Annem bana çok fenası kızım sen der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?