kayınvalidesiyle didişip duranlar :)

ay o laf sokmalar hiç bitmiyor yaaaa bende beklemedeyim şu an ortadayım nötr bir şekilde hele bir askerim gelsin nişan olsun anasına bakacazzz artık

Azcık cadılık olmalı , cadılar kıymetli olur

hele bir nişan olsun koyacam tam anlamıyla sınırımı çünkü insan ne kadar iyi niyetli olursa karşındaki de o kadar ezmeye çalışıyor seni..

Bak burda çok haklısın katılıyorum sana, çok iyi olmayacaksın ..
Ben şaşırıyorum evlenmeden önce sıkı fıkı olanlara kaynanasıyla ay hiç bana göre dğeil, hoş evlenincede değilde ne bileyim ya uzak uzak

sen nasılsan karşındaki de sana aynı duygularla yaklaşsa problem olmayacak ben samimi davranıyorum dürüst oluyorum ara sıra ugrayıp halini hatırını soruyorum ev halkının ufak tefek işleri oluyor yardımcı oluyorum falan.. da yine sokuluyor o laf işte o yüzden dediğin gibi dişini göstercen başka yolu yok

Ooo sen baya girişkensin kız bravo , ben bayramdan bayrama ararım
Kötülüğümden değil ama, mesafeci oldugum için.

Ooo sen baya girişkensin kız bravo , ben bayramdan bayrama ararım
Kötülüğümden değil ama, mesafeci oldugum için.

e bukadar da çok vefalıyım yardımsever yaklasıyorum her gün arar beni oğlum nasıl beni aramıyor diye ..aslında bir bakıma bana mahkum askerlik süresince neredeyse tüm haberilerini benden alıyor ..YANİ BENİMLE İYİ GEÇİNSE ÇOK İYİ OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…