seninki zor kayınvalidelerden galiba canım Allah kolaylık versin :18:
keşke önceden anne demeseydim...
önceden anne deyınce sonradan teyze yada ayşe anne fatma anne demek olmuyo..
şimdi anne dememeye calsııyorum..ortaya konusuyorum.
bende anne diyemiyorum. babasınada baba diyemiyorum. nişanlandıktan sonra ikimizde zorla söylemek olmaz zamanla alışıp söyleriz dedik eşimle. ama bir yıl içinde okadar yıprandımki anne demek içimden bile gelmiyor. yapamıyorum. eşimde üzülüyor ama hak veriyor. oda anneme diyemiyor. siz diye hitap ediyoruz. hiç sıcak ilişkimiz olamadı ailelerle. sadece babam eşimi çok sevdi. oğlu gibi benimsedi çünkü erkek kardeşim yok. eşimde babama baba diyor. ve çok iyi araları. ne ekerse herkes onu biçiyor. gelin değil kız evlat aldıklarını bizimde evlat olduğumuzu unutmamalılar. saygıda kusur etmiyorum. ama annede demiyorum.
Kızlar kardeşim yeni sözlendi kayınvalidesiyle 2 senedir tanışıyorlardı ve teyze diyordu şimdi anne diyemiyo bi türlü :26: ben denmesi gerektiğini düşünenlerdenim siz ne düşünüyorsunuz nasıl dicek bu kızcağızz
Kızlar kardeşim yeni sözlendi kayınvalidesiyle 2 senedir tanışıyorlardı ve teyze diyordu şimdi anne diyemiyo bi türlü :26: ben denmesi gerektiğini düşünenlerdenim siz ne düşünüyorsunuz nasıl dicek bu kızcağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?