Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence önemli olan ''anne'' veya ''baba'' demek değil, içten gelerek söylemektir. Anne diyen ehrkes çok mu seviyor kayınvalidesini. Annem hep der teyze desin ama içinden gelsin diye.
slm kızlar ben 4 yıllık evliyim eşimin aileside iyi sayılır bugüne kadar buyuk sorun yasamadık..ben evlendiğim ilk yıl eşimin anne ve babasına anne baba diyordum...baktım bizim beyfendi benm babama baba demiyor(annem vefat etti) ..neymiş baba diyemezmiş amca diyor...bende ogünden sonra inat ettim bende anne baba dememeye çalışıyorum...öle ortaya konuşuyorum...bu sene bi soğukluk geldi ailesine karşı arayıp sormak konuşmak istemiyorum...
benım anneme teyze yenge babama amca dayı deseydı esım
annemle babam kıyaemtı koparırdı![]()
Benimkiler kıyameti koparmazda, çok kırılırlar..
Onlar kırılacağına sevgilimin kafası kırılsın..![]()
kim ne derse desin eşinizin ailesi ya da kendi aileniz gelininin/damadının kendilerine anne-baba demelerine bayılırlar.
söyleyip söyleyememe yapı meselesi ama onlarda burukluk olur denmediğinde.
benim eltim anne baba diyo ama çok laçka bi ilişkileri var öyle olacağıma mesafeli olurum daha iyi, çünkü karşı tarafta sınırı koruyamama gibi bi durum var bodozlama oluyo herşeyleri
o madalyonun diğer yüzüo konuda hemfikirim zaten ben
![]()
seninde düğün yaklaştı iyice :)
anne baba diyomusun şimdiden ya da diyecekmisin
Katılmıyorum
Birileri sevinsin diye anne baba demeyeceğim
Bana kızım dediklerinde ben içinin gerçek anlamıyla dolu olup olmadığını biliyorum çünkü
Demek mesele değil, içinden gelerek denilmesi ve cidden o sıfata uygun davranılması önemli..