kayınvalideye anne demek

Bir romanda okumuştum.Kadın yeni evliydi ve kayınvalidesine anne diyemiyordu.Kayınvalidesinin ismi Ayşe,Fatma diyelim mesela.Romanda ki bayan kv.ismini ANNE olarak kabul ettirmişti kendine ve öyle alışmıştı anne demeye.:1:

Sizin konunuza gelirsek;eşinizin ailesinin bir suçu yok ki.Anne baba deyin ne var bunda..İyilik iyilik getirir hep boşverin eşiniz öyle desin.Bu konu için tartışmaya bile girmeyin bir daha derim..

bende anne baba demiyorum dememde, benim annem babam var cok sükür ( allah onlara uzun ömür versin)...
diyememde zaten..ama esim diyo anneme Anne babamada Baba ..ben ona biraktim nasil isterse öyle hitap etsin.. çok sükür bu konuda hic tartiisma fln olmadi..

Amca demese .... Bey dese en azından. Hani anne baba demeyenler genelde bu şekilde hitap ediyor. Amca biraz farklı olur ya...

:53::53:
bunun utangaçlıkla ne alakası var. sen ne zorlukla evlat sahibi olma sansını yakalamıssın. onların da torun olma sansı tabii.. bir telefon acıp hayırlı olsun dememekte nedir _??

utangaçlık olamaz bu. böyle saçmalık olamaz zaten. çok komik bir bahane.:19:

eşin demiyor diye dememezlik etme derim. sonuçta sen içinden gelmiş ki demişsin. ayrıca şuan hamilesin duygusal yaklaşıyorsun herşeye. içini soğutursan iyice kopar gider.

önemli olan anne-baba demek değil. içten olmak bana kalırsa.

yapmacık konuşmaları sevmem kayınvalidemi asla annem göremem .dilimde anne kelimesi emanet gibi duruyor...oda kızım felan demez ..mesafeli yol arıyoruz...şu an yalnızlık hamilelik iş yapamam ben belkide daha duygusal yaptı

Bunun utangaçlığımı olur Allah aşkına, tabiki soğuman çok normal bu şartlarda..
bir saygısızlığım yok sadece 4 yıldan sonra tedaviyle hamile kaldım ben tedaviyi başka şehirde gecirdim bi arayıp sormadılar şimdi hamileyim bir gözün aydın demediler...eşieme sorarsan utangaç insanlarmış ama bilemiyorum

erkekler farklilar bizden tam itaat istiyolar ailelerine ama kendileri bi aramayi bile cok goruyolar bende 2hafta once bunun kavgasini yapmistim
kvdeyle yasiyorum ben ve buyukbi kavga ettik esimle ve cokda agir konustu sonra atlattik baristik bu olay yaklasik biray once olmustur
2hafta oncede dedim biz yurtdisindayiz benim ailem trde neden bikere arayipda hatirlarini sormuyosun bayramda aradimya diyo dusun yani bayram geceli kac hafta olmus
dedimde ne oldu hala aramadi benim babamda istiyo hic degilse 2 3 haftada bi aransin nasilsin denilsin sonucda onlarda buyuk ama nerde hala bozugum bu konuda

Back
X