- 22 Eylül 2023
- 50
- 17
- 8
- Konu Sahibi seymanurrr
-
İçinizden gelmiyorsa zorlamayın. Siz anne demediniz diye bir tarafı mı eksilecek? Niye bu kadar dert etmiş ki.. anne gibi davransa eminim siz de anne derdiniz. Hem bu abuk adeti kim çıkardıysa artık, kocanın annesine anne demek bence çok tuhaf zaten.Merhaba kızlar burda yeniyim. Bi konu hakkında size danışacağım. 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var kayinvalideme isteme oldugundan beri anne diyordum taa ki annem vefat edene kadar 10 ay önce önce annem vefat etti ani oldu. Hâlâ daha toparlamis değilim. Anneme çok düşkündüm. Babamda olmadığı için hep ona sarıldım anne baba oldu bana. Şimdiyse kayjnvalideme anne diyemiyorum hem annemin vefatından sonra beni vok kirmasindan dolayi hemde sanki anneme ihanet ediyormuşum gibi geliyor asla söyleyemiyorum. Annem vefat edeli 1 ay olmuştu daha kayinvalidem ona anne demediğimiz farketmis eşime telefonda ona anne demediğimiz soylemis. Eşimde zamana bırak annesi daha yeni vefat etti acısı var demiş. Onun üstüne sen niye bana anne demiyorsun diye banada sordu aynı şekilde bende söyledim gecen kurban bayramında et doğruyoruz Bi konu açıldı tam hatırlamıyorum şuan ortaya benim kayinvalidemde çok güzel yemek yapar dedim eşim falanda oradaydı onu övmek amaçlı söyledim. Bu sefer sen niye bana anne demiyorsun anlamadım neyse konuşcaz senle bu konuyu Bi ara dedi. Hicbirsey demedim. Kendisi bana bu zamana kadar 10 kere kizim demistir oda kizarken dersin ya ya kızım o öylemi yapilir diye o şekilde.. eltim var onada kızım demiyor. Ama bu konuda neden benim üstüme geliyor bu kadar anlamıyorum. Nasıl sesleniyorsun diye sorarsaniz aynı yerdeysek babaannesi gelirmisin bakarmisin vs gibi telefondada nabiyosun nasıl gidiyor diye konuşurum. Oda bana buz gibi davranır.
Ama bu konuda neden benim üstüme geliyor bu kadar anlamıyorum.
Abi bazı insanlarda gerçekten kalp denen şey yok.Annem vefat edeli 1 ay olmuştu daha kayinvalidem ona anne demediğimiz farketmis eşime telefonda ona anne demediğimiz soylemis. .... . Onun üstüne sen niye bana anne demiyorsun diye banada sordu aynı şekilde ... sen niye bana anne demiyorsun anlamadım neyse konuşcaz senle bu konuyu Bi ara dedi.
Ay boşver ya hiç üzerinde düşünme bile. Senin derdin sana yeter onu mu düşünüyorsun bide boşver. Allah anneciğine rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kötü insanlar için kendini üzdüğüne değmez. Çok konuşursa da, ağız ucuyla de gitsin hiç anlam yükleme ben bomboş bir kelime gibi söylüyorum.
Söylediğim ters gelecektir zaten eminim. Ama birsaha söylerse dediginizi diyecegim artıkBakın ben annemi kaybettim acım hala çok taze ve şuan içimden hiç bir şey gelmiyor demek istemiyorum, lütfen beni zorlamayın deyin.
Bırakın ters gelsin söylediğiniz, kendisi kendinde bunu sonra konuşcaz hadsizliğini buluyorken siz istemiyorum demeyi kendinize hak bilin.
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun annenizin inşallah.
Bu zamana kadar hic saygisizlik yapmadım ben kayınvalideme. Hep o kırdı beni Allaha havale ettim aglatmisligi da var beni hatta. Ama doğru soyluyorsunuz zaten anne demekle annem olmuyor belkide kendince saygisizlik olarak görüyor ama ben gercekten saygısızlık amaciyla böyle yapmıyorum. Biraz anlayış istedim sadece ondan.Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Siz zaten anne diyormuşsunuz annenizin kaybından sonra birden kesmişsiniz. Demek zorunda da değilsiniz zaten zorunluluk gibi görmeyin. Sadece ben anne denmesi gerektiğini düşünüyorum. Anne demekle kimse kimsenin annesi olmuyor zaten kelimelere çok takılmamak gerek. İstemiyorsanız elbette demeyin ama bir hitabınız olsun. Ortadan konuşmak saygısızca geliyor bana
Başına gelmediği için anlamıyor belkide Allah annesine sağlık uzun ömür versin tabiki yinedeKv niz için duygusuz ve hadsiz kadın yazmaya geldim ,o kadar...
Bu zamana kadar hic saygisizlik yapmadım ben kayınvalideme. Hep o kırdı beni Allaha havale ettim aglatmisligi da var beni hatta. Ama doğru soyluyorsunuz zaten anne demekle annem olmuyor belkide kendince saygisizlik olarak görüyor ama ben gercekten saygısızlık amaciyla böyle yapmıyorum. Biraz anlayış istedim sadece ondan.
Çok şey istemedim bende sadece anlayış istedim ve guzelcede söyledim bana olan tavırları yaklasimlari beni cok sarstı zaten yeni kaybetmiştim annemiDemeyin. Hakkedecek birine benzemiyor.
Hakketse halinizden, derdinizden anlar
Bu kızın acısı var der
Sanki anne demekle anne olunuyor bi gazeteye ilan vermediği kalmış niye demiyorda niye demiyor
Zaten ömrümce hiç anlamadım bizim üstümüzde emeği olmayan hayatımıza 25-30 yıl sonra giren birilerine niye anne baba diyoruz. Saçma sapan adet, dayatma
Annenizin mekanı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?