Kayınvalideye başsağlığı dilemek

calpol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
1.853
4.679
333
İstanbul
Merhabalar
Kayinvalidemle ilgili birkaç konu açmıştım daha önce. Yıllardır konuşmuyorum. Kendisi kafasında kurup, kurduklariyla yaşayan birisi. Hasta mı kalbi mi kötü bilmiyorum su an uzağız mutluyum. On seneden fazla aynı binada yaşadık vaktiyle. Annesi vefat etmiş, siz olsanız başsağlığı diler miydiniz ? Arasam ya da gitsem kestiremiyorum tavrını. Üstüme yürüyebilir bütün üzüntüsünü benden çıkarabilir o kadar nefret ediyor benden. Karnım burnumdayken yapmisligi namusuma kadar dil uzatmisligi var ağzı da çok pis beddua ve küfür ederek yürümüştü üzerime. Bazen de melek gibi olurdu sanki dersiniz bu kadın o kadın değil farklı biri.. çok iyi de davranabilir.yani kısaca tavrını kestiremiyorum. Bu arada benim dedem ve babannem vefat etti o zamanlar aynı binada olmamıza rağmen başsağlığı dilemedi. Vicdanim başsağlığı dile diyor, aklım deli misin başına dert mi arıyorsun diyor. Siz olsanız ne yapardınız ?

Üstünüze yürüme durumlari varsa telefonla arayın.

Yeniden samimiyet kurmak istemiyorsanız anne demeyin, siz diye hitap edin. Nasilsiniz iyi misiniz gibi ilgi içeren konusmalardan kaçının.

Ele güne karşı, calpol arayip baş sağlığı vermedi dedirtmemek icin yapin yani.

Hatta eşiniz evdeyken o arasin, telefonu size uzatsin, bir de şahidiniz olsun.

5-10 dk uğrar başsağlığı verip dönerdim
İyi davranırsa ne ala
Kötü davranırsada yıllardır görüşmemekte nekadar haklı olduğunuza anlar ve böyle devam edersiniz

Bence eşiniz konuşsun, sonrasında bir iki dakika size versin.

Asla samimi olmak istemiyorum. Ama tavrını da kestiremiyorum üstüme de yürüyebilir iyi de davranabilir. Yorum için teşekkür ederim

Eşinizle gidin başsağlığı dileyin ve oturmadan çıkın bence hak edene hak ettiği değerde davranmak lazım.

Valla baş saglıgı dileyin geçin.
Baktınız tavrı hala aynı o halde eskisi gibi devam edersiniz.
Belki degişmiştir.
Çünkü ölümlü dünya bir şeyler kafasına dank etmiştir umarım.

Değişmedi hep haklıdır her zaman haklıdır yüzümü goremesede bir şekilde duymami sağlıyor düşüncelerini. Kuru bir başsağlığı dilemek iyi olur sanırım yorumlardan da anladigm

Eşinizle birlikte sakin bir vakitte akşam gibi misafirlerin vs olmayacağı bi saatte gidin başsağlığınızı dileyip çıkın bana kalırsa. ne olursa olsun böyle durumlarda arama sorma gitme taraftarıyım ben

Konularinizi bilmiyorum ama ben namusuma dil uzatan birine baş sağlığı vermem

Mesaj çekin tavrına göre arar ya da gidersiniz ya da gitmezsiniz mesaj yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…