Kayınvalideye başsağlığı dilemek

Namusunuza yönelik söylediği laf tam olarak neydi? Benim asla kabul edemeyeceğim şey eşimle evliyken eşim dışında başka bir erkekle yakınlaştığım iftirasıdır mesela ..bana böyle bir imada bulunulsa o kişiyi tamamen defterden siler ...bırak annesini kendisi mezara girse başsağlığı dilemem .Kayınvalideniz ile yakınlaşmak bu vesile ile bir iletişim kanalı yaratmak istemiyor ama Vefat eden kişiye yönelik de güzel anılarınız varsa onun için dua edebilir ,ismini rahmetle anar ,ruhuna değsin diye bir hayır verebilirsiniz

İşte aklım aynı sizin dediğinizi soyluyor ama içim rahat etmiyor çok arada kaldım. Doğumuma bir kaç hafta kala eşimi arayıp benim eşimi aldatacagimi filan kendi kardeşini örnek göstererek söylemişlerdi. Ben eşimle parası için yaşıyor musum Şeyma Subaşı yım sanki metresim para içinde yüzüyorum :)
yolda tesadüfen karşılaştığımda hamile demeden üstüme yürüyüp sinir krizi geçirmişti beddua ederek oğlunu elinden almisim. Millet etrafımıza toplanmıştı tam rezillikti. aklıma bunlar geldikçe kinleniyorum bir yandan da ölüm bu diyorum çok zor delisi olan hergun ağlar derler o misal

Namusuma laf eden insani aramam sanırım. Ben arayacak olsam eşim arattırmaz. Anneler baştacı ama o kadar da uzun boylu değil.

Zaten zamanında o da sizi başsağlığına aramamış.

Gidin bence yoksa hep başınıza kakacaklar. Gidin günah sizden giyltein. Üstünüze yururse kendi ayıbı.

Sürekli malum küfrü ediyordu o ayrı ancak en son son çocuğuma hamileyken eşimi arayıp benim eşimi aldatacagimi kardeşini örnek göstererek söylemişlerdi. Kardesinin eşi başka adamla yatmış senin karında yatacak göreceksin gibi iğrenç konuşması olmuştu. Sürekli aklımda kurup ona inanıp onunla yaşayan biri. Şizofren belkide. Vefat eden anneanne seviyordum yaşlı kendi halinde bir kadındı ederim dua cok

Siz insanlığınızı yapın başsağlığı dileyin bence diyecektim ki namusunuza kadar laf etmiş. Ayrıca sizin acınızda size başsağlığı dilememis. Ben olsam bu durumda hiç bulasmazdim.

Namusuma kadar laf söyleyen üstüme yürüyen insana baş sağlığı dilemem ben açıkçası.
İlla dileyecekseniz eşiniz konuşsun 2 dakika alın arkadaslarin da dediği gibi

Ah şu vicdanımız. herkes kendine yakışanı yapar canım. Ben olsam gitmezdim. Ama ara nolcak. En fazla sayar söver kapatır. Ya da açmaz. Ya sağol kızım der kapatır. Hepsi bir kaç cümle en nihayetinde. Duyacağını duyar kapatırsın. Vicdanın rahat etsin.

Eşiniz gidecek mi cenazeye filan? Eğer gidiyorsa annesi müsait olduğunda eşiniz sizi arasın, siz başsağlığı dileyip uzatmadan kapatın.

Resmen deli ama deliyse ona göre muamele görür. Yaptiklari yenilir yutulur şeyler değil, benim içim sogumazdi ama sizin soguduysa, dilemezsem vicdan azabi cekerim diyorsaniz eşiniz arasin siz de iki dk tlf u alıp dileyin. Bu bile fazla.

bu kadar iyi olmayın derim net üstüne yürümüs namusuna laf etmis yuzu kimden buldu esinden tabiki daha ilk olayda karısını gözünden sakınnan biri aman annen karım gider ben ne yaparım deyıp anasını susturur o yuzden bana böyle davranan anneyide aramam esede bu kadar yuz vermem

emin oll senin ailene karsı esin böyle düsünmüyordur bosverrrrrrrrrrrr bide sana sarar yuz bulur barısalım der vs daha beter olur hersey

Telefonla arayarak başsağlığı dileyebilirsiniz bence..
İyilik sizde kalsın.

Valla ben kinci bir insanım. Gitmezdim de aramazdım da. Sizin yakınınız öldüğünde de kendisi aramamış sonuçta. İstemiyorsanız zorlamayın kendinizi.

Namusuma laf eden, hamileyken saldıran, ilişkimi kestiğim ve yakınlarımın vefatında başsağlığı dinlememiş bir insana baş sağlığı dilemedim diye vicdan yapmazdım sanırım. Vefat eden kişi eşinizin anneannesi olduğuna göre eşinize baş sağlığı dileyip merhumeye rahmet ve fatiha okursunuz o ayrı tabi

Yok ille de ben farklıyım, onun yaptıklarını yapmam, ben başsağlığı dileyeceğim diyorsanız da eşiniz evdeyken arayıp sizli bizli resmi bir şekilde iki dk'da başsağlığı dileyip kapatabilirsiniz telefonu.

Ben olsam böyle bir kadını tek başıma aramaya cesaret edemezdim.Ne sebeple olursa olsun.Zaten çabuk kırılan biriyim bir şey dese toparlanamam .Önce eşime aratır işte seninle konuşmak istiyor baş sağlığı dilemek istiyor anne dedirtip tepkisine bakardım .Zaten istemezse o an eşinize tepki verir ve sizin moraliniz bozulmuş olmaz .Böyle olaylar ölüm,hastalık gibi bu tarz insanları yumuşatmiyor .Aksine daha fazla deliriyorlar.

Gitmek zorunda değilsiniz, eşinizin yanında hoparlörü açıp arayıp konusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…