Detayları da anlatmış. Sadece içtiğini söylese tamam.Sizden başka kim söyleyecek allah aşkına. Eşiniz sıkıştırmıştır zarf armıştır bir şey olmuştur kadın da söylemek zorunda kalmıştır.
Kayınvalide sayesinde tedavi olmuş diyorsunuz. Alkol problemi olan eşinize yapmadığınız tribi onu kurtarmak için çabalayan annesine yapmanız garip olur.
Detayları da anlatmış. Sadece içtiğini söylese tamam. AmaSizden başka kim söyleyecek allah aşkına. Eşiniz sıkıştırmıştır zarf armıştır bir şey olmuştur kadın da söylemek zorunda kalmıştır.
Kayınvalide sayesinde tedavi olmuş diyorsunuz. Alkol problemi olan eşinize yapmadığınız tribi onu kurtarmak için çabalayan annesine yapmanız garip olur.
tamam teşekkür ederimMuhtemelen eşiniz zorla söylettirdi. Ya da zate hiç sormasına gerek olmadan sizden öğrendiklerini anlamıştır. Annesi nereden öğrensin ki?
Bence hediyeyi reddetmeniz de hoş olmaz. Gelirse kabul edin. Gelmezse yorum yapmayın.
Alkol içme olayında nasıl bir detay olabilir ki?Detayları da anlatmış. Sadece içtiğini söylese tamam.
Ben kötü amaçla dediğini sanmıyorum. Ne güzel hediye gönderiyor kabul edin . Kırgın olduğunuzu söylerseniz sorun çözülmüş olur .İyi akşamlar hanımlar. Yeni üye oldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimin alkol problemi vardı. Her gün içip eve gelidi.Bir ara tedavi oldu. Kayınvalidemin zoruyla oldu tedaviyi. Kayınvalidem yine içerse bize söyle, biz söylediğini eşine söylemeyiz dedi. Ben de eşimin içtiğini arkadaşından duydum ve kayınvalideme söyledim. Ailesinin baskısıyla tedaviye yeniden başladı ve eşim bana söz verdi bir daha içmeyeceğim dedi. Aradan zaman geçti. Eşim aramızda bir şey olursa anneme söyleme dedi. Benim içtiğini söylediğimi annesi eşime söylemiş. Çok üzüldüm. Bir sır söylemek değil ben eşime yardımcı olmak İçin söyledim. O dönem onların baskısıyla tedavi oldu çünkü. Eşimle aram iyi çok şükür. İçmiyor artık. Ama ben kayınvalideme nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Konuşmak istemiyorum çünkü aramızdaki güven sarsıldı. Ayrıca bana bir hediye gönderecekmiş. Hiç almak istemiyorum. Nasıl reddedebilirim. Ben biraz acemiyim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Alkol problemi olan eşinize yapmadığınız tribi onu kurtarmak için çabalayan annesine yapmanız garip olur.
Küsecek bir şey yok tabi güveniniz sarsılmış ona göre bir daha güvenmezsiniz . İlerde yine sır olacak bir şey olursa ben size söyledim siz de oğlunuza yetiştirdiniz dersin. Hediye reddetmek de olmaz. Arada kan davası yok sonuçta.eşinizle de iyiseniz uzatmayın.sonuçta o da size yardımcı olmuş.anneler biraz boş boğaz olup ağzından kaçırabiliyor hoşgörü olmak gerekİyi akşamlar hanımlar. Yeni üye oldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimin alkol problemi vardı. Her gün içip eve gelidi.Bir ara tedavi oldu. Kayınvalidemin zoruyla oldu tedaviyi. Kayınvalidem yine içerse bize söyle, biz söylediğini eşine söylemeyiz dedi. Ben de eşimin içtiğini arkadaşından duydum ve kayınvalideme söyledim. Ailesinin baskısıyla tedaviye yeniden başladı ve eşim bana söz verdi bir daha içmeyeceğim dedi. Aradan zaman geçti. Eşim aramızda bir şey olursa anneme söyleme dedi. Benim içtiğini söylediğimi annesi eşime söylemiş. Çok üzüldüm. Bir sır söylemek değil ben eşime yardımcı olmak İçin söyledim. O dönem onların baskısıyla tedavi oldu çünkü. Eşimle aram iyi çok şükür. İçmiyor artık. Ama ben kayınvalideme nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Konuşmak istemiyorum çünkü aramızdaki güven sarsıldı. Ayrıca bana bir hediye gönderecekmiş. Hiç almak istemiyorum. Nasıl reddedebilirim. Ben biraz acemiyim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kv ile saygılı ama mesafeli bir ilişki olmalı, eş ailesi ile sır vb şeylere çok güvenmeyin, çok takmayın bu olayda güvenmemeniz gerektiğini görmüş oldunuzİyi akşamlar hanımlar. Yeni üye oldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimin alkol problemi vardı. Her gün içip eve gelidi.Bir ara tedavi oldu. Kayınvalidemin zoruyla oldu tedaviyi. Kayınvalidem yine içerse bize söyle, biz söylediğini eşine söylemeyiz dedi. Ben de eşimin içtiğini arkadaşından duydum ve kayınvalideme söyledim. Ailesinin baskısıyla tedaviye yeniden başladı ve eşim bana söz verdi bir daha içmeyeceğim dedi. Aradan zaman geçti. Eşim aramızda bir şey olursa anneme söyleme dedi. Benim içtiğini söylediğimi annesi eşime söylemiş. Çok üzüldüm. Bir sır söylemek değil ben eşime yardımcı olmak İçin söyledim. O dönem onların baskısıyla tedavi oldu çünkü. Eşimle aram iyi çok şükür. İçmiyor artık. Ama ben kayınvalideme nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Konuşmak istemiyorum çünkü aramızdaki güven sarsıldı. Ayrıca bana bir hediye gönderecekmiş. Hiç almak istemiyorum. Nasıl reddedebilirim. Ben biraz acemiyim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?