Kayinvalideye taktim

oyacik__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
39
29
3
kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..

Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?

Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.

Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.

Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..

kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..

Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?

Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.

Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.

Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..
Kayinvalideniz sizi hangi konuda sikayet etti ki diger actiginiz konuyuda okudum dert edecek birsey goremedim.

Annesi isterse evinin her tarafini cocuklarinin resmi ile doldurur bunda ne var ki izin mi almasi gerekiyor kolye yaptirmis diyorsunuz yaptirsin 2 tane degil 10 tane bile yaptirabilir kolyeyi.

Bence siz kendi kendinize bileniyorsunuz hergun yemege cagirmiyor,esinize karsi sizi kotulemiyor,hergun evime gel demiyor yani ortada bir sorun yok bence.

oyacik__ oyacik__
Mesajınızı 2 kez okudum ama kayinvalidenizin iğrençliği ya da size karşı kötü tutumu nedir anlayamadım.
Oğullarının fotoğraflarını cerceveletebilir ne var bunda? Ya da isminden kolye yaptırabilir. Çocuğu olan her anne yapıyor bunu..
Altlı üstlü oturmaniza rağmen haftada 1 kahvaltıya çağırması da gayet normal geldi bana. Okuyoruz görüyoruz her aksam her sabah iç içe olanlar var. Kendi ailenize gitmenizde engel nedir? Eğer eşinizse konuşmalısınız kesinlikle..
Evinizin içerisindeki mahremiyetinizden bahsetmezseniz haberleri olmaz. O da sizin ve eşinizin tutumu kesinlikle. Siz ne kadar anlatırsanız onların da o kadar haberleri olur.. ;)

Mesela bisey oldugu zaman gidip soruyor esime niye böyle böyle dedi gibisine heralde bana gelip sormaya cekindigi icin ama benim icin bu bile arkamdan sikayet etmek demek yani.

Tabiki doldurur yapar eder ama oglun evlendikten sonra insan biraz geri cekmez mi kendisini? Sanki gelinle yarisiyormus gibi

oyacik__ oyacik__
Mesajınızı 2 kez okudum ama kayinvalidenizin iğrençliği ya da size karşı kötü tutumu nedir anlayamadım.
Oğullarının fotoğraflarını cerceveletebilir ne var bunda? Ya da isminden kolye yaptırabilir. Çocuğu olan her anne yapıyor bunu..
Altlı üstlü oturmaniza rağmen haftada 1 kahvaltıya çağırması da gayet normal geldi bana. Okuyoruz görüyoruz her aksam her sabah iç içe olanlar var. Kendi ailenize gitmenizde engel nedir? Eğer eşinizse konuşmalısınız kesinlikle..
Evinizin içerisindeki mahremiyetinizden bahsetmezseniz haberleri olmaz. O da sizin ve eşinizin tutumu kesinlikle. Siz ne kadar anlatırsanız onların da o kadar haberleri olur.. :KK66:
Firsatimiz olmuyo bazen birlikte gitmeye o yüzden cogunlukla yanliz gidiyorum annemlere, arada bir esim gelir benimle iste zamanimiz oldukca. Bu yüzdende bazen sinir oluyorum burda alt üst oturuyoz kendi oglunu sık sık görüyor haksizlik gibi geliyo bana.
Ozaman tasinmasaydin diye düsünenlerde vardir oda söyle oldu, gecici süreligine tasindik buraya ömür boyu kalmicaz yani bu evde bizim olucagi icin kabul ettik bizde.

Yok öyle zaten herseyden haberleri yok.

Evimin her tarafi oglumun ve kizimin fotograflariyla dolu
Isimlerinin bas harfi olan iki kolyr takiyorum
Insallah oglum sizin gibi bir kadina asik olmaz
Ve umarim sizinde ileride bir oglunuz olur ve sizin gibi bir gelinle gelir kapiniza
Belki o zaman empati yapip ben neler etmisim dersiniz

Evimin her tarafi oglumun ve kizimin fotograflariyla dolu
Isimlerinin bas harfi olan iki kolyr takiyorum
Insallah oglum sizin gibi bir kadina asik olmaz
Ve umarim sizinde ileride bir oglunuz olur ve sizin gibi bir gelinle gelir kapiniza
Belki o zaman empati yapip ben neler etmisim dersiniz
Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.

Firsatimiz olmuyo bazen birlikte gitmeye o yüzden cogunlukla yanliz gidiyorum annemlere, arada bir esim gelir benimle iste zamanimiz oldukca. Bu yüzdende bazen sinir oluyorum burda alt üst oturuyoz kendi oglunu sık sık görüyor haksizlik gibi geliyo bana.
Ozaman tasinmasaydin diye düsünenlerde vardir oda söyle oldu, gecici süreligine tasindik buraya ömür boyu kalmicaz yani bu evde bizim olucagi icin kabul ettik bizde.

Fırsatı yaratacak kişi sizsiniz..
Burada yasamak da sizi tercihiniz. Yani kendi kararlarınızdan ve seçimlerinizden neden başkalarını sorumlu tutuyorsunuz?
Şuradan bakıldığında sadece kayınvalide olduğu için sorun yarattığınız anlaşılıyor. Bence biraz objektif olmaya çalışın.

Ee baştan gitmeyecektin aynı apartmana.
Bile bile lades.

Kv sizi devamlı temizliğe falan çağırır mı? Gelinsin hizmet et kafasında mı? Pazar kahvaltısı dışında hergün size oturmaya gelir mi? Eşinize sizi kötüler mi? Size arada laf sokar mı?

Bahsettiğinize göre ben bunları konunuzda görmedim. Altlı üstlü oturmayı kabul ettiyseniz şuan yaşadıklarınızı yaşamak zorundasınız zaten. Bunlar altlı üstlü oturmanın doğasında olan, minimum da olması gereken şeyler.

Buradaki kv konularını çok okuyup kendinizi biraz doldurmuşsunuz bence. Eğer kendi ailenizle görüştüğünüz kadar görüşmek istiyorsanız aynı mesafedeki başka bir yere taşının.

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
ne alakası var ne yarışı?
benim oğlumun karısı ne hakla benim hakkımda iğrenç vs diye konusabilir ki.
kadının size birebir yaptığı bir şey de yok
kocanız evlenince sizin tapulu malınız veya evcil hayvanınız olmuyor. aralarındaki ilişkiden size ne

Mesela bisey oldugu zaman gidip soruyor esime niye böyle böyle dedi gibisine heralde bana gelip sormaya cekindigi icin ama benim icin bu bile arkamdan sikayet etmek demek yani.

Tabiki doldurur yapar eder ama oglun evlendikten sonra insan biraz geri cekmez mi kendisini? Sanki gelinle yarisiyormus gibi

Buradan bakınca sen annesiyle yarışıyor gibi duruyorsun. Unutma başka eş çok ama başka anne yok. Senin yerin ayrı onun yeri ayrı.

Bende bu yüzden yaziyorum sizin fikrinizi alip degistirmemi benmi yanlis düsünüyorum diye, bende belki bazi seyleri ögrenmem lazim..

Her hafta sonu kayınvalideye gitmek bence de çok sıkıcı olur şahsen ben kendi annemin evine bile gitsem her hafta yine de sıkılırdım orda haklısınız ama resim kolye konusun da haksız sını yanlış düşünüyorsunuz sizin eşinizse onun da annesi illaki evladının resmini evine asabilir bunda kızacak birşey yok.

İğrenç ne demek kadar ayıp, evlatlarını sevmesi suç mu!!!
Kolyesini yaptırır, resimlerini asar, kıyafetlerini koklar, öper sarılır evlatlarına bunlar kötü bişey değil ki.
He size kv lik yapar, temizliğe çağırır, üzerinize yürür, huzursuz eder, sürekli evinize girer çıkar, kendini hayatınızın merkezi yapar, sürekli gece gündüz çağırır o zaman haklısınız da.
Şu an ortada olay olacak bı konu yok.

Burda gelin kaynana konularını okuya okuya millet kaynanasına bileniyo valla iyi kaynana olsa bile gelinlerin aklında acaba benim kaynanada mı kötü bak resim koymuş kesin art niyetinden yaptı birde kolye yaptırmış hain kadın.. konu sahibi dert edilecek bişey göremedim.

Evet tam öyle düşünüyorum, bunun hesabını yapacaksanız keşke aynı apartmanda oturmasaydınız.
Annemlere az gidiyorum diye kayınvalideye gitmek istememek...

Back
X