Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyormuş oğullarını ya ondan olmalı bir Anne ne kadar Evlatlarına düşkünse O evladına hayırlıdır Annesine Ogulda hem annesine hem karısına iyi bir köprü kurabılse hem hayırlı evlâd hem hayırlı koca olur bazen maalesef günümüzde Anneye olan saygıdan rahatsız olan gelinlerde iğrençlik diye adlandırıyorlar bu mutlu aile tablosunu çekemediklerinden bir kaç zaman sonra ya evladı Atasına düşman eder başaramazsada hem kocayı hem kocasının anasını kendisine düşman eder .Tersi olmuyormu oluyor dünya iyisi gelin ve hiç-bir şeyden mennun olmayan koca ve anası vs insan herkesin hakkına hukukuna saygı duysa ne birbirinden iğrenir nede sorusorun çıkar ben diyorumki bunun çözümü ise büyük küçük hepimiz uysak şu Altın kurala " Edep illaki edep "Kayınvalidenizin iğrençliği nerede ben anlamadım.
Yani ne yaptı da iğrenç oldu ?
Gelinle yarismak nedir biliyo musunuz;Mesela bisey oldugu zaman gidip soruyor esime niye böyle böyle dedi gibisine heralde bana gelip sormaya cekindigi icin ama benim icin bu bile arkamdan sikayet etmek demek yani.
Tabiki doldurur yapar eder ama oglun evlendikten sonra insan biraz geri cekmez mi kendisini? Sanki gelinle yarisiyormus gibi
Firsatimiz olmuyo bazen birlikte gitmeye o yüzden cogunlukla yanliz gidiyorum annemlere, arada bir esim gelir benimle iste zamanimiz oldukca. Bu yüzdende bazen sinir oluyorum burda alt üst oturuyoz kendi oglunu sık sık görüyor haksizlik gibi geliyo bana.
Ozaman tasinmasaydin diye düsünenlerde vardir oda söyle oldu, gecici süreligine tasindik buraya ömür boyu kalmicaz yani bu evde bizim olucagi icin kabul ettik bizde.
Yok öyle zaten herseyden haberleri yok.
kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..
Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?
Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.
Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.
Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..
Kayinvalideniz yalniz mi yasiyor yani ogullarinin evlenmesine alismak icin size yakin olma cabasi bundan mi? Eger böyleyse bu biraz tuhaf oglun artik evlendi ise buna alismayai ogrenmeyi yakin kalmakla basaramaz ters teper.uzak.kalsin ki alissin.ogullarina bagli bir k validenkz var normal erkek annelerinin cogu daha bi duskun olur ogullarina.mevzu kolye fotograf degil galibag ama size batmis artik.cunku yuzgoz olurum diye korkuyorsunuz ve boyle seylere de tahammul edemiyorsunuz.biraz relax olun.kayinvalideniz pazar gunu kahvaltiya mi cagiriyor anne gec uyaniyoruz bizim yuzumuzden sen de ac kalma lutfen dersin olur biter..haftada bir kere falan da ugramaya calisin yada sen ugra ..birkac saat dur don evine ..sen esinin esinin ailesine belli bir zmn ayir, az yada cok..sonrs nereye isterden gezmeye tozmaya git gerisini de dert etme cnku k validene vakit ayirdin mi ayirdin .. bazi seyleri gorev gibi yapmaksa evet görev gibi yap ama kendini de bunaltma k validen sonucta bariz bir problem de yok.kendi kendini doldurmamaya calismalisin..kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..
Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?
Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.
Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.
Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..