• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideye tavır???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1907

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
276
234
303
İzmir
İyi akşamlar arkadaşlar
Benim kayınvalidem kendince çok muhafazakar biri ve ona göre tüm kadınlar kapalı olmak zorunda
Ben evlenirken "başörtüsüz gelin istemiyorum" diye çıkarmadığı olay kalmadı
Tüm nişanlılık sürecini burnumuzdan getirdi Benim gelinlik provama gelip çok açık diye olay çıkardı
Ki giyenlere saygı duyuyorum ama ben dekolte mini etek felan giyen birisi de değilim Sadece tesettürlü değilim

Neyse şimdi kaynım nişanlandı geçen ay eşimin memleketinde Ben nişana iş dolayısıyla gidemedim
Ve yeni gelin çok dekolte bir abiye giymiş
Gayet kendine yakıştırmış benlik birşey yok
Ancak kayınvalidem yarın memleketten dönüyo karşılamaya gidicez ( bu arada evlendikten sonra pek sorun yaşmadık mesafeli bir ilişkimiz oldu)
Kayınvalideme yarın
"Aa hani siz başörtüsüz gelin istemiyordunuz yeni gelininizin başörtüsü dışında da sizin açınızdan sorunları var galiba" deyip yüzüne bir kahkaha atmayı düşünüyorum Ne dersiniz

Not: bu arada eşim bana karışmıyor istersem derim yani

Kv görüşlerinden sizene ?
Başörtüsüz gelin istemiyorum demiş ee sizin başörtünüz yok
Yani aynı şey yeni gelin içinde geçerli

İster dekolte giyer ister çarşaf kvyi ilgilendirmez

Gelinlik provasına getirmeseydiniz ogününüz kötü bi hatıra olarak kslmazdı

Kvye laf sokmak yerine yeni geline giyim kuşam işlerinde gelinlik kına elbisesi gibi kvden uzak durmadını söyleyin ona iyilik yapmış olun

İyi akşamlar arkadaşlar
Benim kayınvalidem kendince çok muhafazakar biri ve ona göre tüm kadınlar kapalı olmak zorunda
Tüm nişanlılık sürecini burnumuzdan getirdi Benim gelinlik provama gelip çok açık diye olay çıkardı
Ki giyenlere saygı duyuyorum ama ben dekolte mini etek felan giyen birisi de değilim Sadece tesettürlü değilim

Neyse şimdi kaynım nişanlandı geçen ay eşimin memleketinde Ben nişana iş dolayısıyla gidemedim
Ancak kayınvalidem yarın memleketten dönüyo karşılamaya gidicez ( bu arada evlendikten sonra pek sorun yaşmadık mesafeli bir ilişkimiz oldu)
Kayınvalideme yarın
"Aa hani siz başörtüsüz gelin istemiyordunuz yeni gelininizin başörtüsü dışında da sizin açınızdan sorunları var galiba" deyip yüzüne bir kahkaha atmayı düşünüyorum Ne dersiniz

Boyle yaparsaniz kayinvalideye degilde, mustakbel eltinize laf soylemis olursunuz.Uzak durun , mutlu olun.

Ben olsaydım ne bana karışmasına izin verirdim ne de, başkasını sinir etmek için, elalemin giysisine laf atardım.

Yeni eltimle henüz tanşmadım giydiği kıyafetle ilgilenmiyorum normal şartlarda
Zaten laf söylemek istediğim kişi kayınvalidem eltim değil
Ayrıca kıskanmam için bir sebep yok çünkü bende istediğim kıyafetleri giydim kayımvalidem olay çıkarfığı ile kaldı
Ama şimdi yaptıklarını yüzüne vurmak istiyorum
Sorum da zaten bu doğru olur mu

Eltimi tanımıyorum bile kıyafetine ne diyebilirim
Kayınvalidem konusunda uyarmam tanımadığım bir insanı yanlış anlaşılabilir bence

Ona laf sokayım derken kayininiz ve eltiniz ile kötü olursunuz, çünkü onların kulağına gider.
Onun istemesiyle olmadığını zaten anlamıştır kendisi..

Yeni eltimle henüz tanşmadım giydiği kıyafetle ilgilenmiyorum normal şartlarda
Zaten laf söylemek istediğim kişi kayınvalidem eltim değil
Ayrıca kıskanmam için bir sebep yok çünkü bende istediğim kıyafetleri giydim kayımvalidem olay çıkarfığı ile kaldı
Ama şimdi yaptıklarını yüzüne vurmak istiyorum
Sorum da zaten bu doğru olur mu
Sizin hiç bir şey söylesenize gerek yok aslında kayın valideniz kendi ayağına sıkmış gibi.

Bence hiç gerek yok hazır mesafeliyken ve eşiniz de bu duruma karışmıyorken muhattap olmayın şimdi laf söylersiniz o da cevap verir gereksiz tartışma çıkar unutmayın oğulların gözünde %95 anneleri haklıdır olan size olur

Bu kadar cesaretliyseniz size karıştığında laf söyleseydiniz. Aradan o kadar zaman geçmiş hala pusuda bekliyorsunuz.

İyi akşamlar arkadaşlar

Kayınvalideme yarın

Hemen degil de yeri ve zamani gelince gozlerini gözüne diker söylersin istersn.

Eltimi tanımıyorum bile kıyafetine ne diyebilirim
Kayınvalidem konusunda uyarmam tanımadığım bir insanı yanlış anlaşılabilir bence

Tanışmıycak mısınız?
Bakın sizin enbüyük hatanız kvyi kendi işlerinize dahil etmeniz provaya gelmesi zart zurt

Anlıyorum çok rahatsız olmuş içinizde kalmış ama kv dediğiniz kişi sadece eşinizin annesi kendini bişey sanıp burnunu sokmuş sonuç ? Siz sizin istediğiniz gibisiniz

Elti belki dişli belki kv sizi değiştiremeyince vazgeçti belki oğlu susturdu bilemeyiz ki

E kv size söylenmiş etmiş ama sonucta siz zaten istediğiniz gibi giyinmissiniz basarili olamamis belki eltin icinde ayni seyleri söylemiştir yine muvaffak olamamıştır ne çileli kadinmis bee:KK53:

Back
X