iste böyle böyle gelinler eziliyo gelin olarak görülüyo cok ihtiyacı varsa diger cocuklarından da 50 lira alır bi temizlikci tuttutru yaptırırım bide calısıyosun neden eziliyosun ki yapma yapmak zorunda degilsinkızlar ben çalışıyorum bi pazarım var biliyorum elime yapışmaz allah rızası için yapıcam zaten ama yinede sizle sinirimi paylaşmak istedim. iki tane eltim var kayınvalidemle aynı binadalar ikiside ben uzağım. ikisininde çocugu var işlerine gelince kayınvalideme baktırıyolar kendi işlerini yapıyolar. büyüğü zaten yapmazda yıllarca yaptım kıymet bilmedi artık yapmıcam der her defasında ama çocuklarına çok güzel bakılır. ama ben çok sinir oluyorum ya sırf kaynanamın hatrı için yapıcam zaten kadın o kadar yaptığı kışlıklardan verdi etti diye yapıcam sonuçta eşimin annesi. dün kayınvalideme kahvaltıya gittik küçük eltimle bulaşıkları yıkarken bi hafta sonu kendini ayarlada annenin mutfagını temizleyelim dedi. önce bi kaldım sonra tamam ayarlayıp haber veririm dedim. hangi yüzle beni çağırıyolar acaba diyorum ama yanlışmı düşünüyorum sonuçta benimde sadece bigünüm var çocuk durmuyo diyo(kensinin bebegi 11 aylık) acaba yapmammı gerekiyor illaki. bi günde bitmezmiş cumartesi akşamdan iş çıkışı gidecekmişim bende işten çıkıp gelicem akşam iş yapamam dedim.ama ben gelicem dedim bi kere gidicem ama onlara çoooook sinir oluyorum yaaa
ayrıca eltiyle cok yüz göz olmussun kaynananlada cok samimi yemeyini ye sus konusam cek git evine eltide ne yüz ki seni ilgilendirmez benim ne zmana gelicegim de kapat kapıyı esin ne zaman annene yardım eder emrivakiyle kadınız diye neden kullanılalım ki annene gittiginde is yapmıyosan kaynanandada yapma misafir gibi dur cıkkızlar ben çalışıyorum bi pazarım var biliyorum elime yapışmaz allah rızası için yapıcam zaten ama yinede sizle sinirimi paylaşmak istedim. iki tane eltim var kayınvalidemle aynı binadalar ikiside ben uzağım. ikisininde çocugu var işlerine gelince kayınvalideme baktırıyolar kendi işlerini yapıyolar. büyüğü zaten yapmazda yıllarca yaptım kıymet bilmedi artık yapmıcam der her defasında ama çocuklarına çok güzel bakılır. ama ben çok sinir oluyorum ya sırf kaynanamın hatrı için yapıcam zaten kadın o kadar yaptığı kışlıklardan verdi etti diye yapıcam sonuçta eşimin annesi. dün kayınvalideme kahvaltıya gittik küçük eltimle bulaşıkları yıkarken bi hafta sonu kendini ayarlada annenin mutfagını temizleyelim dedi. önce bi kaldım sonra tamam ayarlayıp haber veririm dedim. hangi yüzle beni çağırıyolar acaba diyorum ama yanlışmı düşünüyorum sonuçta benimde sadece bigünüm var çocuk durmuyo diyo(kensinin bebegi 11 aylık) acaba yapmammı gerekiyor illaki. bi günde bitmezmiş cumartesi akşamdan iş çıkışı gidecekmişim bende işten çıkıp gelicem akşam iş yapamam dedim.ama ben gelicem dedim bi kere gidicem ama onlara çoooook sinir oluyorum yaaa
kaç yaşında bu kayınvalide merak ettimBen yapmazdım. Kendi annemde yaşlı ona bile yardıma gidemezken eşimin annesine bu ayrıcalığı yapmam. Kızımın üzerinden laf sokuyor banada kayınvalidem. Büyüyünce evimi temizlemeye gelirmisin diye soruyor 1,5 yaşındaki bebeğe.
55 yaşında. Çokta diridir. Yazın denizden çıkmaz.kaç yaşında bu kayınvalide merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?