kayınvalideye temizlik

Temizliğe gidin. O hafta evinizi pislik götürsün. Eşinize deyin; bir dahakine temizlik elemanı çağırırsınız.Böylece huysuzluk etmeden probleminiz çözülmüş olur.

Gelin olma da ne olursan ol
Hiç bi damat kayınpedere ya da kayınpedeirn dükkanına temizliğe ya da yardıma gider mi mesela ?

Aman torun bakabiliyosa eivini de temizleyebilir bence
Ya da çocuğunu baktıran eltiler iki temizlikte kaynanaya yapsın
Sen çalışırken sana yardım eden var mı ? Yok , hatta kendi eviniz temizliğini yapsan yeter bence

aynen aynı kafadayım esleriniz size gelince pasa gibi karsılanır gelin kaynanaan gelince mutfak topla cay koy bulasık yıka ben calısmıyoken böyle bisey yapmam siz calısıyosunuz hic yapmayın onlara mecbur degilsiniz 2 kisi calısıyosunuz kaynanaya bu kadar sık gitmek nedir

Bazı yorumlara inanamadım. Bundan dolayı insanlarla papaz olacak tavırlara girmenize gerek yok. Kendiniz temizlik yapmak istemiyorsanız aranızda para toplayıp temizlikçi tutmayı teklif edersimiz. Çok mu zor düzgün iletişim kurup derdinizi anlatmak? Sanki size savaş açılmış gibi tepkiler veriyorsunuz. Konuşmaktan korkmayın, insanlar konuşa konuşa anlaşır. 2.si, siz nasıl temizlik yapmak zorunda değilseniz, o kadın da size el emeği yaptıklarından vermek zorunda değil. Demek ki iyi biri. Bunun karşılığı olarak sizin kendiniz düşünmeniz lazım onun işine yarayacak bir şey yapmayı. Bu temizlik yapmak olmasa da bu işe başka türlü yardımı dokunacak bir davranıs olabilir yukarıda önerdiğim gibi. Çok saçma ve açıkça aranızın bozulmasına yol açacak tavsiyeler verilmiş, burada gaza gelip de insanlarla aranızı bozmayın basit meselelerden dolayı derim.

Bence siz diğer eltileri tamamen kafanızdan çıkarın şu anda.
Sadece kendi kayınvalidenize odaklanın.
Size karşı nasıldır? İyi mi kötü mü? Kötü niyetli midir? Sizin çocuğunuz olsa, ona bıraksanız bir kaç saatliğine sizi eltilerinizden ayırır, bakamam der mi? Kendisi mi sizden istedi evini temizlemenizi? Dün kahvaltıya gittiğinizde sizin için özenip güzel şeyler hazırlamış mıydı? Yaptığı kışlıklar sizi mutlu ediyor mu?

Kaynanamın hatırı için demişsiniz ne güzel. Benim anladığım siz eltilerinize kızmışsınız, ama olayın ucu kayınvalidenizi üzecek. Bu temizlik işi her hafta değilse bence gidip yapsanız kayınvalidenizin gönlü olmuş olur, onu sevindirmiş siz de sevaba girmiş olursunuz. Sizin de 1 gününüz varmış, siz de haklısınız, ama 1 hafta temizlik yapmazsanız evinize bir şey olmaz. Karşılığında kayınvalidenizi (ve pek tabi ki eşinizi) mutlu edeceksiniz.

Ama yapamam, yapmam derseniz de haklısınız, mecbur değilsiniz. Temizlikçi fikri iyi fikir, 3 kardeş ortak ödenir bu para.

Madem calisiyorsun maasin vardir
Neden kv temizligini sen yapiyorsun?ne curetle seni eltiler cagirabiliyor?biraz ayaklarinizin uzerinde saglam durun Allah askina,cok lazimsa verin parasini o da Allah rizasi yerine gecer yaptirin kadinin temizligini
Kaldi ki sorumlulugu size dusmez,esiniz dusunsun anasinin evini

ben de eltilerin evde oturdukları yerde çalışan kadını temizlik yapmaya çağırmalarına takıldım
kayınvalide kızım elim yetmiyor dese neyse

ben de eltilerin evde oturdukları yerde çalışan kadını temizlik yapmaya çağırmalarına takıldım
kayınvalide kızım elim yetmiyor dese neyse
Eltiler seni neden saysin sen kendini saymazsan degil mi ama? Konu sahibi temizlige gule oynaya gitmis hep daha once, ben de calisan kadinim kv kusura bakmasin cok afedersiniz bokun icinde kalsa gene gitmem temizlige,veririm parasini yaptiririm cok lazimsa

Bana göre kv ile iyi iseniz boşverin eltilerinizi önemli olan kv.Bende çalışıyorum kv böyle bir talebi olsa açıkçası bana iyiyse kırmazdım.Eltilerinizin mudahil olması yanlış olmuş sadece .....

en güzeli dürüst olmak ben çalışıyorum bana uzak geliyor tek bir günüm var eğer herkes yapmak istemiyorsa eve temizlikçi kadın çağıralım herkes eşit para koysun demeli
seslenmedikçe kinlene kinlene yaptıkça onlar hiç demez bu kız çalışıyor yazık değil mi diye
ayrıca eltilerinde çocuklarını baktırmayı bilip iş görünce kaçmaları değer bilinmiyor demelerine de lafım yok o derece

Aynen oyle canim acik acik soylemek lazim yoksa bu isi eltilere birakirsan kimse demez bu calisiyor biz evdeyiz diye onlara gore bakarsan sartlar esit yani adamlarin da sesi cikmiyor gormusler eltiler aralarinda hallediyor uyaniklar sinmis koseye

Kayinvalide cok yasli ve yapamayacak durumda ise yardimci olmak iyi olur ama bunu ya siraya koyarsiniz ya da kac kardes varsa ortak para verip yardimci tutabilirsiniz bu is tek bir kisinin üstünde olmaz diye düsünüyorum ama kendi fikrim hepinizin ayri isi gücü var en guzeli yardimci tutmak

kaynanın evının temızlenecegını eltın sana soyleyemez
yanı demek ıstıyor kı tek basına ben mı yapacagım sen de gel
zoruna gıdıyorsa kendı de yapmasın
burada kayınvalde ben yapamıyorum bana yardım edın dese hadı neyse
organızator gıbı eltıne ne oluyor kı

Benim kayınvalidemde benden bekler, yapsam yapma demez. Ama ben çalışıyorum ve iki tane çocuğum var kendi evime zor yetişiyorum hafta sonları. Yazın yine konusu açıldı anne ben kendi evimi yapamıyorum ki sana nasıl yardım edeyim bul bir bayan temizlik işi yapan parası neyse ben vereyim dedim. (birini tutucak temizlesin ama param yok yarım gün mü alsam filan diye laf vuruyor, bende tam gün al ben veririm parasını dedim) Ama o ne yaptı biliyor musun, birini buldum şu kadara geliyormuş dedi benden parayı aldı daha sonra ise kendisi üstün körü yaptı kadın filan da tutmadı o parayı da çatır çatır yedi. Gelde böylesi kaynanaya bir daha temizlikçi parası ver aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…