Arkadaşlar ben buraya sıkıntımı yazmaktan bıktım kayınvalide ise yaptıklarından bıkmayaca benziyor.....Ne zaman bitecek benim bu çilem diyorum resmen bunalıma girdiriyor bunlar beni...5 gündür gribim dün biraz kendimi iyi hissettim kayınvalide gelin oturalım eşimde sevde daha iyileşemedi ama bugün iyi gelelim biraz hemde o açılır dedi onlara gidip oturmak açılmaksa eğer .))
Neyse gittik kayınvalide nasıl oldun vs daha iyileşemedim dedim .) kadın demesinmi hadi hadi ne varmış gençsiniz bişey olmaz olmaz tabiki gripten ölen azdır zaten sadece halim yok ateşim var vs...Neyse yemek yedik masayı topluyoruz bende yardım ettim toplayamayacak kadarda kötü değilim neyse mutfağa gittik görümcem ben kayınvalide görümcem bulaşıkları makinaya koyacak kayınvalide demesinmi kızım git sen işten geldin yoruldun sevde yapar onları diye şok oldum neyse her zaman ki ben gene hasta halimle geçtim makinaya yerleştirdim elde yıkanacaklarıda elimde yıkadım tam mutfaktan çıkacaktım sevde kahve yap herkes içiyor çaycıyada su koy çayı demle getir sonra bi şok daha oldum neyse gene saygısızlığımı bozmadım kadın dilimimi bağlıyor nedir anlamadım neyse kahveyi yaptım sonra çayı hazır ettim neyse o fasıl bitti oturduk az, kalk meyva hazırla dedi ben saf saf tamam anne dedim ve şuan o kadar doluyum ki eve geldik eşim uyudu ben düşündükçe ağladım
ya ben artık kanaat getirdim bu kadın benim sabrımı zorluyor sabrı taşsın bana bi laf desin sonrada oğlum ile arasını açayım diyor galiba
çünkü daha öncede bi çok şeyde sabrımı zorlamalarını yazmıştım artık aklıma bişi gelmez oldu...Hep rabbime havale ediyorum elimden gelen bişi yok....Arkadaşlar ben böyle her şeylere boyun eğmez hakkımı arayan biriyimdir ne zaman ki ben eşimle evlendim ne hakkımı nede kendimi savunamıyorum nasıl bi anda insan bu kadar değişir onlara karşı bi saygısızlık yapamıyorum sanki dilim bağlanmış bişi diyemiyorum ha bu arada tek dili bağlanmış olan ben değilim kesin eşimin daha çok bağlı o bile geliyor mutfağa demiyorki sen hastasın ne iş yapıyon ne hizmet ediyosun gel otur demiyor bu nasıl bir mantıktır ve dünden beri uyumadım saat 10 olmuş hala uykum yok sinrimden ağlamaktan eşimde mışıl mışıl uyuyor bu arada gribimde sinrimden geçti iyileştim .)))
Ama yazık diyorum kendi kızına kıyamayan bana kıyıyor çok güzel artık rabbimden başka kimsem olmadığını düşünüyorum kendimi yanlız mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum.İyiki yüce rabbim var ona derdimi döküp dua etmek beni o kadar rahatlatıyor ki dualarıma bi gün kavuşacağım bunada inanıyorum.....