Haziran ayında nişanlandım yakında düğünüm var kısmetse.Nişanlımın ailesi köylerinde oturuyorlar aile apartmanları var babası annesi ve ablası oradalar.Biz nişanlımla başka şehirde yaşayacaz diye konuşmuştuk ama ailesine aşırı düşkün.Sabah beni aradı bizde onların olduğu şehirde yaşayalım diye.Ama aile apartmanında değil.Aklıma takılan acaba babası ve annesi mi istedi bunu ondan.Eğer öyleyse nişanlım onların ağzına bakan biri oluyor ve ileride çok müdahele ederler mi bize bunu düşünüyorum.Ben ailelerimizden uzak olalım birbirimizin ailesi olalım istiyordum ama onun dediği gibi olursa o zaman ben ailemden kopacam o benim ailem olacak tamam ama o ailesinden kopup tam evinin erkeği olmicak.Ailesinin yanına beni de almış olacak.Benim bütün hayatım o olacaksa onun bütün hayatı da ben olmalıyım diye düşünüyorum.Ailesine yakın olmak ileride bizi etkiler mi?Var mı bu konuda tecrübeli olanlar?Ben başbaşa olmak ve yeni sıfırdan bir aile olmak istiyorum.Birbirimizin herşeyi olalım.Her sıkıntıda babası yanında olursa biz nasıl güçlü ve birbirine bağlı bir çift olacaz ki?