Kayınvalideyi Aramak

Otoriteni kur duruşunu bozma!! Yarın bir gün evlenince hiç gelip gitmiyor dicek 2 günde bir gelmeni beklicek . Herşeyi istediği gibi mi yapmak zorundasın . Bu onu sevindirir oğlum cekmis kulagini diye düşünür

nişanlın senin anne babanı ne sıklıkta arıyor? günaşırı değilse eğer rahat ol , babam çok alınmış aramıyormuşsun hiç de , eniştem devamlı arıyomuş de azıcık empati yapsın!

Henüz lisedeydim . Arkadaşıma gitmiştim
Annesi telefon çalınca banyoya koşup ''banyoda de ,banyoda de''diye panik olmuştu. :rolleyes:
Bende şaşırmıştım kim acaba diye. Ve gerçekten ne yaptığını bilmez şekilde banyoya koştu orda bekledi .
Okadar merak etmiştim ki sordum arkadaşıma.
Yengem dedi. Günde 3 kere arıyor saatlerce konuşuyor annemde telefonda konuşmayı hiç sevmez deyıp gülmüstu.
Annesi çıktı banyodan gözleri sulanmiş şekilde telefon sende kalsın ben komşuya gidicem dedi. Gitti odaya yattı :rolleyes:

Bende hiç sevmem telde konuşmayı ve normalde çok konuşkan biriyim dir sanırım gelinlerim ilerde beni az arasa çok sevinirim.

Size gelirsek eltin arıyorsa sen aramak zorunda değilsin . Yarış gibi oluyor
Senin huyunu nasılsa ,nasıl içinden geçiyorsa öyle yap. Mesafe candir unutma bunu:kahve:

Öncellikle her Cuma mutlaka "Hayırlı Cumalar" annecim diye ara.Hafta içi neler yaptığını anlat.Her pazartesi de akşam üzerine doğru arayıp hafta sonunun nasıl geçtiğine dair konuş vs..İşte bu kadar basit.Haftada iki kez mutlaka ara.
hic gereksiz isiniz dusunce arayin gorevinizmis gibi ustunuze yapismasin oglu arasin zaten her hafta gorusuyormussunuz

Kızlar ben kayınvalidemi çok sık aramıyorum.
Nişanlıyım evlerimiz de uzak yaklşık 1 saatlik mesafe var çalışıyorum her zaman gidemiyorum işten geç çıkıyorum falan
Mesela dün kadir gecesiydi biliyosunuz aradım, bayramda seyranda kandillerde arıyorum
Normalde napıyosun diye de arıyorum ama az arıyorum o da nişanlıma bişeyler söylemiş çok sık aramadığımı falan
Birde eltim var o çok sık arıyomuş öyle demiş
Bende biraz aramalarımı sıklaştırmak istiyorum
Daha dün kadir gecesi diye aradım
Ama bir bahane bulup yarın yine aramak istiyorum
Ama daha dün konuştum şimdi ne diye arıycam ki napıyosun ne ediyosun diye arasam daha dün konuşmuşum zaten
Bana fikir verir misiniz bi bahaneyle yarın da arıyım daha sık arıyım hatta nasıl konuşayım
Fikirlerinizi bekliyorum

Ay valla insan iyi yandan bakmaya çalışıyor ama bazen hiç çekilmiyor ya. Bir oğlan verince dünyaları verdik sanıyorlar işte. Bencede mesafeli olmak iyidir ama madem arayip sorma ni istiyor sende ara sohbet et günün nasıl geçti ne yemek yaptın angarya muhabbet yap sende her gün ne konuşabilirsin sanki. Nişanlin ne diyor bu duruma bunu tatlı dille soyleyebilirsin her gün mic mic oldun mu bu defa sürekli arıyor diye laf ederler

ne arıycam ya, hem de nişanlıyken :işsiz: arama arkadaşım
kendi anamı o kadar sık aramıyorum ben
işsizlik ruhlarına işlemiş bu tür kadınların.
sanayiye ustaya vermek lazım bunları, bi işe yarasınlar milli gelire katkıları olsun

Valla kızlar belki şaşıracaksınız ama ben kayınvalidemi hiç aramıyorum ne yapıyosunuz ne ediyosunuz diye. Özel günler de dahil aramıyorum. Anneler günü doğum günü vs olduğunda ziyaret ediyoruz onun dışında tabi ki 2 3 haftada bir de rutin ziyaretlerimiz oluyor. Bilmiyorum nişanlılık dönemi dahil alıştırmadım böyle bir şeye. Merak ettiğim de eşime annenleri ara bakalım neler yapıyorlar vs diyorum o da arıyor, selam söyle diyorum o da söylüyor. Onun dışında hiçbir zaman sorun olmadı bu, ben eşime benim ailemi ara da demiyorum zaten onun da ara diye bir baskısı yok. Ailelerden de bununla ilgili bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Sanırım nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. Ben kendi ailemi arıyorum o da kendi ailesini bu kadar basit.

Valla kızlar belki şaşıracaksınız ama ben kayınvalidemi hiç aramıyorum ne yapıyosunuz ne ediyosunuz diye. Özel günler de dahil aramıyorum. Anneler günü doğum günü vs olduğunda ziyaret ediyoruz onun dışında tabi ki 2 3 haftada bir de rutin ziyaretlerimiz oluyor. Bilmiyorum nişanlılık dönemi dahil alıştırmadım böyle bir şeye. Merak ettiğim de eşime annenleri ara bakalım neler yapıyorlar vs diyorum o da arıyor, selam söyle diyorum o da söylüyor. Onun dışında hiçbir zaman sorun olmadı bu, ben eşime benim ailemi ara da demiyorum zaten onun da ara diye bir baskısı yok. Ailelerden de bununla ilgili bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Sanırım nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. Ben kendi ailemi arıyorum o da kendi ailesini bu kadar basit.

2-3 haftada bir gidiyormuşsunuz zaten. arayıp ne konuşulur ki daha? normal olan bu bence de.

Kızlar ben kayınvalidemi çok sık aramıyorum.
Nişanlıyım evlerimiz de uzak yaklşık 1 saatlik mesafe var çalışıyorum her zaman gidemiyorum işten geç çıkıyorum falan
Mesela dün kadir gecesiydi biliyosunuz aradım, bayramda seyranda kandillerde arıyorum
Normalde napıyosun diye de arıyorum ama az arıyorum o da nişanlıma bişeyler söylemiş çok sık aramadığımı falan
Birde eltim var o çok sık arıyomuş öyle demiş
Bende biraz aramalarımı sıklaştırmak istiyorum
Daha dün kadir gecesi diye aradım
Ama bir bahane bulup yarın yine aramak istiyorum
Ama daha dün konuştum şimdi ne diye arıycam ki napıyosun ne ediyosun diye arasam daha dün konuşmuşum zaten
Bana fikir verir misiniz bi bahaneyle yarın da arıyım daha sık arıyım hatta nasıl konuşayım
Fikirlerinizi bekliyorum
arama bence , bayram kandıl özel gun (hastalık dogum ölüm durumları) dısında aramaya gerek yok, bende aramazdım bazen sıtem ederdı umursamazdım iş güç var der geçerdim.... eşimde benim ailemi özel gün harici aramaz.. gerekte yok bence fazla samimiyet tez ayrılık getirir ki siz daha evlenmemişsiniz bile. ben nişanlı iken hiç aramazdım.

Back
X