Kayınvalideyi Aramak

Ben bunu pek şikayet olarak görmedim aslında. Acaba çok mu az arıyorsun?
Bekliyosa aranızda iyiyse ara o zaman bişey kaybetmezsin. Tamam çoksık aramayabilirsin ama hepten de sadece bayramda seyranda ararsan kadın bozulabilir. Haftada 1 2 kere ara işte, onunda gönlü olsun

İlerde de hergun aramaktan bıktım nasıl mesafe koyacam diye konu açarsın. En guzelini yapıyosun mesafe her zaman iyidir başın ağrımaz dertsiz basına dert arama

vatss app yok mu? her gün gunaydın naber de geç. Ben kv ile toplasan 5 kere konusmadım telde. :) telde konusmayı da sevmem.

ne aranma meraklısı kadınlar var ya...nasıl baskı kurulmuş üstünüzde....''arasam ne diycem'' diye düşündürtüyorlar gençleri...ne olacak... çok ararsan çok mu sevmiş olacaksın yani...ısmarlama sevgi....bende kayınvalide adayıyım...kızım gün içinde defalarca yazar arar...ama gelin adayım kandil, bayram, seyran,yada çok nadir arada arar hiç rahatsız değilim...keza damadım da öyle...ne konuşacak ki benimle...saygılı olsunlar evlatlarımı üzmesinler ve aileye fitne sokmasınlar yeter benim için...benim kendi hayatım var ....kurslarım,gezilerim...eşim,evim...çok şükür Rabbim elden ayaktan düşürmesin...bende kendi annemi hergün birkaç kez arayan biriyim ama rahmetli kayınvalidemi hergün aramazdım...bu işler böyle...

Ben nişanlıyken sık sık arardım sevgiliyken de arardım. Şimdi evliyim yine arıyorum o da arıyor sağolsun. Hiçte başım agırmadı.
Kadın bekliyor, bende arıyorum sağolsun o da cok iyi. Böyle iliskiler kurmaktan zarar gelmez

Direk sana soyleseydi kızım az görüşüyoruz birbirimizi daha sık arayalım diye o zaman haklı derdim ama oğluna şikayet etmiş.

Ararsan ne düşünecek KV "hah işte oğlum kulağını çekti benim dediğimi yapiyo ben ne dersem o olur! "

Aramayın önceden nasılsa aynı devam edin kimseye göre de hareket etmeyin. Nisanliniza da ben gerekli gördüğüm zaman arıyorum annenle aramızdaki ilişkiye karışma deyin en baştan onleminizi alın.

Bi rde cumaları arayabilirsiniz hayırlı cumalar diyerek al sana haftada bi gün kilitlenir. Lakin yapamayacaksan başlama çünkü ararsın alışırbi kere aramazsın alınır
Bi de müstakbel eşiniz de babanızı arayacak tabi bi tek onun annesi mi ilgi hak ediyor

Saygilarr

Hic gerek yok zirt pirt aramaya.
Bir defa esim bana annemle ablami neden hic aramiyorsun dedi.
Ben de sen benim annemi neden aramiyorsun dedim cevap yok.
Nitekim aramamaya da devam ettim.

Sadece bayramlarda ararsam ararim kandillerde de aramam. En sonunda diyecek laf bulamadi "Derin beni yilbasinda aramadi" dedi kendisini 13 senedir taniyorum hangi yilbasi aramisim ki Kaldi ki yilbasi oblara bir sey de ifade etmiyor.

Seni böyle kabul etsin boşver mesafeli dur.

Seni böyle kabul etsin boşver mesafeli dur.

Çok alemsiniz ya. Elti arıyor diye siz de arayacaksınız yani. Canınız ne istiyorsa onu yapın size ne eltiden

Ayy siz yazınca içim cız etti. Eşim ailesini arardı her cuma. Bir cuma unutmuş, beklemişler arar diye, o pazar da kp vefat etti, eşim bir yıla yakın kafaya taktı nasıl aramadım diye.
Konu dışı oldu ama neyse...

valla bende 1 sene nişanlı kaldım 1 senelikte evliyim. ilk zamanlar babaannem çok derdi kızım kaynananı ara şöyle böyle anneler günü bilmem ne baktım eşim o zamanki nişanlım aramıyor ,tlf da konuşmayı sevmiyor yanlarına gidip el öpmek varken dedi tamam dedim.bende aramıyorum gerekmedikçe ne kandil ne anneler günü aramadım aramamda bencede en iyisi mesafe her zaman iyidir

Evet ya alışınca bekliyor haliyle insanlar bu sefer niye aramadı bi şey mi oldu vs diye kurup duruyorlar. Ben de bizinkileri ararım her cuma onlar da öyle biraz geç kalsam hemen telaşlanırlar

O telefonu usulca yere bırak ve sakin sık sık gidip gelmeye,aramaya vs alıştırma .. şuan en doğrusunu yapiyorsun ,kanatlı melekte olsa bunlar oğulları evlenince evrim geçiriyor , başından nasıl giderse öyle alışır ..

Nişanlıyken biz de günde 3-4 kez konuşurduk kv ile, sonra bi tartışma geçti nişanlıyken aramızda eşimle, tartışmayı falan öğrendi tabii kv. Neyse daha sonra telefonu kapattım sandı ama kapanmadı telefon, ben de hala konuşacak sanıyordum be kapatmadım telefonu.
Bir de be duyayım, kızına gitmiş bizi çekiştiriyor.
O gün bugündür soğuğum.
Çok bekler.

Başınız sağ olsun, kötü bir tesadüf olmuş gerçekten. İnsan son cümlesini bile takıyor kafaya, üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Napıyosun diye ara illa önemli bir gün olmasına gerek yok ben kaynanamı napıyosun bugün naptın felan diye arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…