- Konu Sahibi mutluluk06
-
arkadaşlar defalarca konu açıldı erkeklerin ilgisizliğiyle ilgili benim eşimde öyle cinsel anlamda ilgisiz 2 yıldır böyle ,böyle sorunu olup ta çözen oldumu acaba,birde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmam eşimin cinsel isteğini azaltabilir mi
bir nebze olabilir bizde altlı üstülu oturuyoruz yatak ses oluyo duyarlar diye çok tedirgin yapıyo:) tabi anlaşalar ne olur ama mahcup oluyorum diyo
opsss zannetmiyrm canım kvalidenle ne alakası olabilirki senin kocanın isteğiyle.. her zamanmı böyleydi yoksa sonradanmı isteksiz oldu Biraz açarsan belki bi fikrimiz olur
evleneli ne kadar oldu? önceden nasıldınız? biraz aç konuyu..
nasıl kudun bu alakayı...
arkadaşlar defalarca konu açıldı erkeklerin ilgisizliğiyle ilgili benim eşimde öyle cinsel anlamda ilgisiz 2 yıldır böyle ,böyle sorunu olup ta çözen oldumu acaba,birde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmam eşimin cinsel isteğini azaltabilir mi
Kayınvalidenin üst katta oturması erkeğin cinsel isteğine ne gibi bir yan etkisi olabilir ki? On dk ekrana baktım çözemedim.
altlı-üstlü otururken cinsel istek azalıyorsa,birlikte yaşayanlar kardeş kardeş uyuyor demekki sizin teorinize göre
Bende arasında bağlantı kuramadım ama onlar üst katta diye daha temkinli ve çekingen davranıyor olabilir. Çocuğunuz var mı?
sadece acaba diye düşündüm sürekli aklımda acaba neden diye canım cok sıkılıyo
yok suan hamileyim son ayı
ee hamileliğinin son ayında kudurdunmu kız
öyle kocalar varki korkusuna hamilelik boyunca bişey yapmıyo eşiyle..
dur bakalım bi doğur hele hayırlısıyla ..
yok suan hamileyim son ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?