- Konu Sahibi mutluluk06
-
belki de hamilesn diyedr.daha önce lişki düzeyiniz nasıldı:26:
odanızın yerini değiştirme şansınız varsa odanın yerini değiştirin belki böyle daha rahat olur .
haftada 2-3 falan ama sanki görev olsunda bitsin misali
Kişiye göre değişir ama haftada 2,3 hiç az değil belkim esin sevişmeyi bilmiyordur sen ona yardımci ol kontrol sende olsun şöyle yapalım böyle yapalım gibi kusura bakma açık yazdım ama yardımci olabilmek için
Kişiye göre değişir ama haftada 2,3 hiç az değil belkim esin sevişmeyi bilmiyordur sen ona yardımci ol kontrol sende olsun şöyle yapalım böyle yapalım gibi kusura bakma açık yazdım ama yardımci olabilmek için
doğru söylemiş.. madem o görev gibi yapıyo, o zaman siz önce bi uğraşın, yenilikler yapın.. ha yine aynıysa o zaman sizde emin olursunuz bazı şeylerden. şimdi aklınız karışık biraz, ne düşüneceğinizi tam bilemiyosunuz ben öyle anladım..
sürekli yatak odanızda yapıyorsanız, başka bi yerde yapın.. siz başlatın mesela sevişmeyi salonda atıyorum, orda devam etsin.. o sırada isteklerinizi söyleyin uygun bi dille.. şöyle yap, bunu deneyelim fln diye.. belki de sizden bi adım bi cesaret bekliyodur.. çekingendir belki.. yani bu kadar açık açık yazdım ama sana yardımcı olmak için.. bi dene sen, elinden geleni yap.. ben yapmadım, şunu da denemedim, acaba kalmaz aklında böylece..
ön sevişme yok sayılır zaten defalarca söyledim,ama değişmedi,dediğiniz gibi yaklaştım yapmadığım şey kalmadı ya kızdı,yada olsun da bitsin diye yaptı gitti
tuhaf... :26:
özel olucak ama hiç sordunuz mu evlenmeden önce nasılmış, kız arkadaşları varmıymış, yani tecrübeleri fln?
biz 4 yıl flört ettik ,yani cinsel bişey yaşamadık ama öpüşme falan hep oldu.bana karsı cok istekliydi evlendikten sonra tepetaklak oldu,ilk bir kaç defa basarısız oldu ondan sonrada düzeldi ama isteksizl,ği git gide arttı
Bende kayınvalidemle aynı evde oturuyorum ama bızım ev üç katlı trıbleks yanive bende hamileyim ama e şim cinsellikten kaçmaz cok ustunede dusmez ama ben ısteyıncede asla geri cevirmez..
AKLINIZA bişey skmak istemem ama ihtimallaride göz ardı etmemek lazım sizi aldatıo olabilir mi :26:
Herhangi bişey sezdinizmi ?
Bende kayınvalidemle aynı evde oturuyorum ama bızım ev üç katlı trıbleks yanive bende hamileyim ama e şim cinsellikten kaçmaz cok ustunede dusmez ama ben ısteyıncede asla geri cevirmez..
AKLINIZA bişey skmak istemem ama ihtimallaride göz ardı etmemek lazım sizi aldatıo olabilir mi :26:
Herhangi bişey sezdinizmi ?
Hayır bunu en son aklına getir kendini yetersiz hissedip geri çekiliyoda olabilir Konuşmayı dene ben bundan rahatsızım ama senin içinde endişe ediyrm de bi problemmi var bendenmi kaynaklanıyo geri çekilmen de Destek ol ne bileyim Yani erkekler genelde meraklıdır böyle şeylere
defalarca konustum bişey yok diyo sen abartıyosun diyo,hatta doğumdan sonra terapiste gidelim dedim gidecek bişeyimiz yok dedi,bende senin için olmayabilir ama benim için var dedim bişey demedi
terapisti iyi düşünmüşsün.. baksana ortadaki sorunu görmicek duruma gelmiş.. hani dese ki evet böyle ama ben böyleyim vs. yine bişey ama kabullenmiyor da.. var bunda bişey... terapiste muhakkak gidin doğumdan sonra.. ertelemesine izin verme, sen de önemlisin sonuçta.. çile çekmeye, düşün düşün kederlenmeye gelmedin bu dünyaya..
bıraz kendıne sorun yaratmka ıstıyorsun gıbıme geldı.ev hanımıysan enerjını cok fazla atamadıgın ıcın aksam esın senınle ılgılensın ıstıyor olabılırsın.haftada 2-3 gayet ıyıdır bana gore.esın calısıyordur mutlaka.yası kac bılmıyorum ama ıs hayatı gayet yorucudur ve streslıdır.aksam bınbır sorunla eve gelıyor olabılır.ona ragmen bu kadar performans varsa gayet basarılı.pekı bu ılıskıler senın yonlendırmen sonucu mu oluyor.belkı esını bıraz serbest bıraksan daha az ama daha canlı bır ılıskınız olabılır.
zaten sayısından cok kalitesizliği canımı sıkıyor,bende calışıyorum normalde şimdi gebelikten dolayı çalışmıyorum,eşim 27 yaşında,işi hiç yorucu deil yanında soyunsam bakmaz
bana kalırsa stres bunun en buyuk nedenı.ısı yorucu degıl dıyorsun ama basında bır mudur patron vardır muhakkak.belkı olanlarla sorunu vardır belkı ıs arkadaslarıyla.bunu sana bu sekılde mı yansıtması gerekır.tabı kı hayır.ama bana kalırsa ne bu ılgısızlıge sebep oluyor onu cozmek gerekır.hıc vajınısmus sorunu yasadınız mı ılk evlendıgınızde
erkekler cinsekllik konusunda pek tedaviye yanaşmıyorlar ama sen kararlı ol canım eşini mutlaka ikna et.bir ömür böyle evlilik yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?