Kayınvalideyle aynı apartman sorunu

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
10.259
9.369
198
27
Merhabalar kayınvalidemle aynı apartmandayım görümcemde 5 dakikalık mesefade. Ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum yeni evliyim bana tecrübelerinizden bahsedermisinz ? Kayınvalidem köye gidicek 2 seneye

Merhabalar kayınvalidemle aynı apartmandayım görümcemde 5 dakikalık mesefade. Ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum yeni evliyim bana tecrübelerinizden bahsedermisinz ? Kayınvalidem köye gidicek 2 seneye
Canım bence kaç uzaklaş aranızda hiçbir sorun yoksa da mutlaka bir şekilde bir sebep bulup çıkar yani kayınvalidem de görümcem de 5 dakikalık mesafede bana önceleri çok gider gelirdim hafta da 4 gün bir şekilde çok yakınlık ayrılık getiriyor 3. Yilimiza girdik evleneli şuan hafta da 1 gidiyorum keşke uzakta otursaydim özlemek iyidir sana diyeceğim kaç ordan

Kesinlikle mesafeni koru canım her çağırdıklarında gitme mesela bir bahane uydur eşine de sakın annen öyle böyle diye yakınma kötüleme yani çünkü ne kadar kötülersen kötüle anlamayacak sen fesat kötü olacaksın

Cnm aynı apart çok sıkıntı oluyor genelde , gelinler özel hayatin olamamasından dolayı sitem ediyorlar , aynı apartmanda oturmayı kabul ettiğinize göre sorumluluk almanız gerekecek , size tavsiyem saygılı ve mesafeli olmanızdır, evinizi yolgeçen hanına çevirmeyin, en baştan neyi istemiyorsanız bunu kesin ve kararlı bir şekilde belirtin , eşinizin tavrı çok önemli sınırları beraber belirleyin , ailesine hürmet edin ama ipleri kimsenin eline vermeyin, eviniz sizin özelinizdir, yeni evli birine bunları diyebilirim ancak, inşallah çok mutlu olursunuz

Ben 6 aydır evliyim ve mesafe için savaşıyorum resmen anahtar vermiyorum çalıştığım için habersiz gelemezler gidemezler fakat misafirleri geldiğinde gitmem gerekmesinden rahatsız oluyorum ama sanırım gitmezsemde ayıp birde akrabalarını çağırınca kayınvalidemide çağırıyorum görümcemi çağırmadım eşime kızdı neden kardeşini çağırmadın diye zorunda değilim bir de dediğin gibi ilk zamanlar çok sık gidilmeye başlandı eşime dur dedim noluyor dedim bunaldım bune dedim artık haftada 1 2 denk geldikçe beb müsait oldukça ama bana sinir oluyorlar bence bu mesafeden eşimle aralarına soğukluk girdi diye düşünüyorlar

Annem geldi geçen görümcem kahvaltıya çağırdı gitmedim kaynanamıda çağırmadım annem geçerken uğramış kaynanam demişki analı kızlı sesiniz çıkmıyor ama gelmek zorunda değilki ben kötü gelin değilim dimi sadece aynı apartman da olmamız cıvık olmamız anlamına gelmiyr oğullarının evi ayrı sonuçta ilk zamanlar gidiyorduk izin günlerimde evimde duramaz oldum sonra işim var diye kaçtım daha çağırmıyorlar elleşmiyorlar

Onu evlenmeden önce sorsaydınız keşke. Bu saatten sonra ayrılmanız zor. Ne doğru ne yanlış demissiniz doğrusu iki tarafin ailesinden uzak oturmak.
Aslında konuştuk köyde evleri var 1 sene emekliğini bekliyor komple gidcekler ondan sorun yapmadım ama ilk zamanlar bunaldım ne yalan söyliyim

İnşallah canım saygılı ve mesafeliyim ama onların istedikleri her gün birlikte olmak ay bi ara yemek yedik çaya kalmadık diye eşime yürü git evine dediler Allahım ya neyse öyle dedikleri için bende yemeğe ayda 2 3 kere gidiyorum misafiri geldi geçen bende belki yukarı gelirler diye evi topladım ama çağırmadım gelmek isteyen arar sorar gelir kadın gitmiş sorunca da şey dedi geçti artık gelicektide ses çıkmadı sizden dedi bende iyi dedim kapattım

Kendi anan babanda olsa uzak ve mesafe herzaman iyidir. Uzak ve seyrek görüşürünce saygıda oluyor özlemde. Sıksık gitme,çağırma. Baştan nasıl olursan öyle devam ediyor.
Öyleyim ama içim içimi yiyor yanlışmı yapıyorum diye kötümüyüm diye bana göre çıkarkende uğramamak lazım benim evim var evime çıkıyorum ben neden uğrıyım ki sonuçta o da ayrı bi komşu sonra beklicekler hep uğrayalım dışarı çıkınca da haber vermiyorum ama eşime yükleniyorlar

Misafir kime geldiyse onundur, sınır koyun bir ev gibi yaşamayın, en başta nasıl alıştırsan öyle gider , ama baştan tavır koyamazsan sonra hiç koyamazsın, saygılı olarak haklarını savun , eşinle kavga etme sadece konuşarak güzelce hallet , ailesini kötüleme , sen dili yerine ben dilini kullan eşine sıkıntılarını anlatırken , yani kendini herşeye atma geri dur biraz

Birde hemen çocuk yapma 1 yıl bekle , benim evim uzak olmasına rağmen her gün arabaya binip gitmemi beklediler bende çocuk yapmadım mesafe koydum şimdi daha iyiyim, eşim isterse gidiyor hergün bende arada canım isterse gidiyorum

Neden için içini yiyor ki başlamışlar işte eşine vır vır.. boşver nasıl alışırlarsa öyle gider doğru yoldasın.

Bana onların tarafından misafir geldi kalabalıklardı ama bu benim yemek menüme karar vermesini gerektirmez diyorum ki anne çaya kek yapıyım yok ben bunu yapcam diyor bende iyi bana ellerine sağlık dediklerinde annem yaptı derim o zaman bozuldu sonra sen benim misafirime ne karışıyorsun yardım etmek ayrı bu ayrı kahvalyıya biyere gitmişler oğlunu aramışlar bende uyuyordum 12 ye kadar eşim uyandırmak istememiş gelmicez demiş tro atıyor

Neden için içini yiyor ki başlamışlar işte eşine vır vır.. boşver nasıl alışırlarsa öyle gider doğru yoldasın.
Evet vır vır sahile gideriz beni neden götürmedin pasta alırız bana neden almadın haftasonu beni şuraya götür sürekli böyleler bende aynı ortamdada olsam ciddi iş ortamı gibi muhabbet ediyorum ya ben kaynanam görümcem düğüne gittik kaynanam diyorki kızım abini ara bakayım bizi gelsin alsın ben karısıyım zaten benden haber bekliyor ben konuştum diyince bozuldular ne bu anlamıyorum

Ya işte bunlar hep olacak siz mesafe koyun alışacaklar zamanla , kavga etme tavırla, fazla gitmeyerek , her şeye atlamayarak , eşinle sınır koyarak hallet, eş ailesi sınır bilse gül gibi geçinilir ama aynı ev , apartman asla önermem evlenecek kızlara,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…