Kayınvalideyle aynı apartman sorunu

Aslında bana karşı bir yanlışı yok ama ben çalışıyorum kendsine misafir geldiğinde ona gitmem izin günlerinde plan yapması gidince kalkamamak kahvaltıya çağırınca akşam yemeği de orda yemek biyere gittiklerinde bizide sürüklemeleri genel olarak rahatsız ediyor yani benim nedense canım sıkılıyor altta oldukları için uğramadan biyere gidince uğramalımıydım diyorum sürekli baskı altındaymışım gibi sanki
Kahvaltıya gidince biz de akşama kadar orda kalıyorduk. Günümğz ölüyordu. Tepkimi koydum. Kahvaltıyı yapıp öğleden sonra 2 3 gibi kalkıyoruz. Misafir onun mşsaifiridr bazen giderim bazen gitmem. Zorunda değilim ayrı bir aileyiz. Sürekli gittiğim geldiğim yerin hesabını da vermek istemem. Bu sadece eşimi ilgilendirir.dğer türlüsü bna normal gelmiyor açıkçası bunalmanız normal. İşinizi baştan sağlam tutun

Kahvaltıya gidince biz de akşama kadar orda kalıyorduk. Günümğz ölüyordu. Tepkimi koydum. Kahvaltıyı yapıp öğleden sonra 2 3 gibi kalkıyoruz. Misafir onun mşsaifiridr bazen giderim bazen gitmem. Zorunda değilim ayrı bir aileyiz. Sürekli gittiğim geldiğim yerin hesabını da vermek istemem. Bu sadece eşimi ilgilendirir.dğer türlüsü bna normal gelmiyor açıkçası bunalmanız normal. İşinizi baştan sağlam tutun
Dünde işten geldim mesela uzanıyorum aradı kaynanam dediki nerdesin çorba yp aşağıda yeriz yemek var sinirden elim titredi o sinirle tepki verirsem yanlış anlışılır sanki çorba yapmaya erinmişim gibi ya da hazır yemeğe çağırıyormda bana kızdı gibi ben eşimle yine oturamadım akşam

Dünde işten geldim mesela uzanıyorum aradı kaynanam dediki nerdesin çorba yp aşağıda yeriz yemek var sinirden elim titredi o sinirle tepki verirsem yanlış anlışılır sanki çorba yapmaya erinmişim gibi ya da hazır yemeğe çağırıyormda bana kızdı gibi ben eşimle yine oturamadım akşam
Ben önceden düşünemediklerini sanıyordum ama kaynanalar bal gibi de düşünüyor. Kasıtlı yapıyorlar. Çalışan insanız. Kaldı ki elimizle baş başa kalmak isteriz ama yok inadına bırakmıyorlar sanki. Anne ben sizi başka akşam alsam olur mu inan çok yorgunum biraz da üzerimde kırgınlık var deyin.

Ben önceden düşünemediklerini sanıyordum ama kaynanalar bal gibi de düşünüyor. Kasıtlı yapıyorlar. Çalışan insanız. Kaldı ki elimizle baş başa kalmak isteriz ama yok inadına bırakmıyorlar sanki. Anne ben sizi başka akşam alsam olur mu inan çok yorgunum biraz da üzerimde kırgınlık var deyin.
Bende önceden düşünemiyorlar sanıyordum ama düşünüyorlar bilerek yapıyorlar birarada olalım edelim diye hatta geçen kayınbabam kızının yanına gelmedi yorgunum diye babasına bile kızdı neden gelmiyor gelipte napıyor sanki oturuyorz şurda diye yani ben gitmediğimde laf olur he korktuğumdan değil gereksiz laf vermemk adına. Artık yavaş yavaş bende sesimi çıkarmaya başlicam yoksa sürekli böyle olucak

Ya pat diye yarın kahvaltıya gelirsiniz yavrum tamam mı diyor kalıyorum işim var desem kahvaltı yapar kalkarsınız diyor demesem sinir oluyorum ay bilmiyorum ya eşime surat asıyorum bende cumartesi kahvaltıya gittim misafirleri geldi gece 11 de çıktık evimize sinirden kudurdum geliniz diye de gitmemiz gerekmiyor ki ya
Kiz sen benle ayni seyleri yasiyosun banada oyle yarin kahvaltiya gelirsiniz yok aksama beraber yeriz zaten. Allah immmmmmm

Bende boyle dusunup dusunup ne kadar cok hata ettigimi anladim sanarsa sansinlarmis aslinda
Kesinlikle öyle şimdide çağırdıkları halde gidiyoruz eşim oo anne sen yapta yiyielim biz dedi ben gelin aldım yapsın diye dedi sanki benim elim ayağım yok kocama yapamıyorum çağırmazsan gelmeyiz hem çağırıyor hem laf sokuyor iyi olsu eşime laf soktuğu

Back
X