şöyle söyliyim o zaman eltim bir çok problem yaşamasına rağmen hiç bir şeyi kafasına takmayan biri. zaten 16 yaşında evlendi 17 yaşında anne oldu ve onların çocuklarını eşimin ailesi büyüttü bir sürü şey yaşadı ama evliliğini yürüttü.nişanlılığımın başından beri bariz ayrımcılar hep onlara hep onlara eşime 1 ay çıkış verilirdi işten arayıp sormazlardı işe 1 ay sonra başlayınca ararlardı,taşınırdık hep annem gelirdi annesi gelmezdi bile daha neler neler.ben bunları bile takmadım ama hamileliğimde kızımı torunlarını bir kere bile sormamaları herşeyi bitrdi çünkü eltimin çocuğuna herşeylerini aldılar biliyorlar bizimde isticeğimizi yardım edin diye sormadılar bile.çocuk 1,5 yaşına gelmiş herşey geçmiş zor zamanları atlatmışız eşim çok şükür iyi bir işe girmiş gelmiş barılmak istiyor bu ne peki???benimde vardır elbet hatalarım ama ne olurs olsun torunlarını eşime bari sormaları gerekmezmiydi?sonra niye sen haklısın ben ne gerekiyosa yapıcam dedi.şimdiye kadar aklı nerdeydi.kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
bilemeyiz tabi.ondan soruyoruz zaten.şimdi fıkrımı söyleyım ozmn.
ehh bana bunları yapan aılemı hıce sayan bı kv ile bende gorusmek ıstemem, sırf cocuguma baksın dıyede asla barısmaya kalkmam, bende kvme bayılmıyorum ama aramzda en ufak bı tartısma bile gecmedi gercı benım her zmn sınırlerımı bozmayı becersede annelık gorevını her zmn yaptı cocuklarını ayırmadı buna ragmen ben kımseye gebe kalmak ıstemem yani minnet etmem, kvmde buna dahıl.kımseden bışey beklemem, bana yapılan ıyılıgınde karsılıgını fazlasıyla yaparım. sende sırf cocuga baksın dıye tum bunları yutacaksın geniş mide varmış, kendı annemde bakar demişsin , annen baksın ozmn , işinide öz annen görmüş olur fenamı