Katılıyorum size, kayınvalideden yüzü gülmemiş arkadaşın ama en azından görümcesi iyiymiş destek olmuş senin benim gibi hiç destek görmeyenler el olarak görülenler ne yapsın?
arkadaşım ben size sonuna kadar katılıyorum... yani bence hatadan mdönmek iyidir sen barış gene..
yani o barışmak istedi sen o an yaşananları (ki allah bilir kimin ne çektiğini burdan öyle atıp tutmak doğru olmaz) unutma ama sineye çek... hem bakalım barışınca bakacak mı ki kızına? o da var ne yazı ki

şimdi siz buraya konu açmışssınız akıl almak için ama ben de sana akıl sormak istiyorum..
yaşadıklarımız aynı.. bende kayınvalideme çok kırgınım ve yapılanlar yaşadıklarım hala geceleri uykumu kaçırır biz gene görüşüyoruz ama o da bayramdan bayrama bide eşimin doğum gününe geldi,ler geçen hediye alıp şok oldum, sevindim de açıkçası çünkü eşimin şu yaşına kadar bi pasta alıp doğum gününü kutlamayan insanlar, pastalarını hediyelerini alıp gelmişler hoş gelmişler.. ben onlar gibi surat yapmadım bi güzel ağırladım hiç bişey yaşanmamış gibi sırf önce allahın sonrada eşimin rızasını kazanmak için.. onun dışında 8 aydır ne ararım ne sorarım. o da beni tabi..
şimdi hamile oldum, eşimin halasıgil bize gelmek istediler eşim annesinide aldı getirdi halasıgil barıştırmak istediler bizi o yüzden onda bile tuttu ne hamileliği ben bişey duymadım bana bişey diyen olmadı diye kaynanalığını yaptı! üstüne bide bana gözdağı verdi kendi karlı çıkar benle iyi geçinirse diye! anneme torununu artık seversin falan diye laf soktu annemde torun seninde torunun olacak dedi sesini bile çıkarmadı... gene surat yaptı.. yani durum bu vesselam.
şimdi sormak isteğim şu: eşim ayın 15 inde amerikaya gitcek 6 aylığına eğitim için ve ne yazık ki ben maddi sebeplerden dolayı gidemiycem

şuan 5 aylık hamileyim ve kızımız doğduktan 2 ay sonra gelecek eşim

çok üzülüyorum ve aklımda bin tane soru var, şimdi eşim varken beni takmayan sallamayan, bi kez olsun kızım demeyen insanlar eminim o 6 ayda beni armıycak(aramamalırını değil, sonra eşim geldiğinde doldurmalarından korkuyorum) belki doğurdumdan haberleri olmuycak annemler aramasa.. annemde baskı yapıyo evinde kalırsın olmadı doğumdan sonra 1 ay ben 1 ay kayınvaliden yardımcı olur sana diyo ne yapacağımı bilmiyorum. çok korkuyorum yalnız kalacağım diye ve kaynanamın yüzünü dahi görmek istemiyorum. yani ben ne yapayım? dediğin gibi bi eltim var 1 kez oturduk konuştuk onun dışında ne o beni aradı nede ben onun numaralarımız bile yok birbirimizde.. abisi desen ayrı bi hayırsız eşimin. düşünün onların hamile olduklarımdan bile haberleri yoktur yani hiçbi destek yok eşim tarafından bana şuanda. ben de senin gibi görüşmesem mi, yoksa eşim gittikten sonra arayım mı kaynanamları? üzülürmüyüm bende senin gibi acaba ileride?