Günaydın arkadaşlar. Sorun yine kv. Sorun yine beni yok saymasi. Bu sefer konu kurban bayrami. Esim o ve ben vardik evde. Oglum ne keseceksin kurbanda diyor. Ya oğlu yanlız yaşamıyor ki. Ne yapacaksınız demek bu kadar zor mu? Eşim kesip dagitacagim direk dedi. Yok dagitip ne yapacaksiniz kendin ye diye tutturdu. Amaç yardım etmek ama her kurban bayramında böyle bu kadın. Iki yıldır biz kurban kesiyoruz. Kendisi de ikinci gün kesecegini söyleyip kesmiyor. Beni ilgilendirmez ama bize dokunmasin. Ilk kurban bayramimizda eve gelen etlerin yarisindam cogunu valizlere doldurup yedi saat mesafedeki gorumceme götürdü. Gecen sene de kendi evine götürdü. Zannetmeyin ki paylasmayi sevmiyorum cimriyim filan. Ama amacina ulaşamıyor ki. Kimseye bir kap yardım yapamadım. Bu sene de ise beni yok saymakla başladı yine. Neden böyle yapıyor anlamiyorum. Ben çok mu pasif kalıyorum. Oturacagimiz eve kadar karışıyor. Mobilyalarimizi ne zaman degistirmeliyiz kendi evimize ne zaman cikmaliyiz herseye yorumu var. Yardım edin arkadaslar hergün daha da çok karisiyor. Uykularim kaçıyor artik.