kızlar merhaba ben 25 haftalık hamileyim,kayınvalidemin yanında oturuyorum ve bunu annem bilmiyo...maddi sıkıntılardan dolayı ordayız bir süredir,işim geçici doğumdan sonra bırakıcam eşyamda yok ayrı eve çıkmak için...birazcıkta borcum var...3-4 bin gibi...şimdi eşim kredi çekelim ayrılalım diyor ama ben korkuyorum burdada ailesine para veriyoruz tabiki ama ayda 400 tl bu arada ben üniversite mezunuyum ve mali müşavirlik istiyorum buda maddi olarak çok külfetli..şimdi ben düşünüyorum kendim için birşey yapmak istiyorum artık bebeğin takıları doğum parası falan derken epeyce paramız olur elimizde borca girmemize gerek kalmaz bir süre daha k.validemde kalsam o sırada kursa yazılıp onun parasını ödesem aldığım toplu paradanda sınav paramı ayırsam bebeğim 3-4 aylıkken k.validem baksa ben sınava hazırlansam sınav telaşı bittikten sonra (bu sırada para biriktirirz) eve çıksak hem borca girmesek hemde ben hayatımda çok önemli bir adımı atmış olsam
siz ne dersiniz...tabiki eve çıkmayı ben herşeyden çok istiyorum hemde herşeyden çok ama kendim içinde birşeyler yapmak istiyorum..eve çıksak borç harç yine hiç bişi yapamicam 3 senede yapamadığım gibi...akıl verin bana lütfen