• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyle birlikte yaşayamıyorum

Bu olayda bu kadar sinirlenecek birşey göremedim açıkcası. O da bir anne, annenin ötesinde bir insan. Üzüldüm açıkcası böyle olduğuna. Biraz daha sabredebilirdiniz. Sonuç olarak henüz 1 hafta olmuş geleli. Sanki aylardır sizdeymiş gibi konuşmuşsunuz. Kendi anneniz gelip 1 hafta kalınca da aynı sinir krizlerini geçiriyor musunuz merak ettim. Yada eşiniz size annenler ne zaman gidecek diyor mu? Dikkatinizi çekerim o eşinizin annesi. Sizden daha kıymetli emin olun. İnsanlığınızı kendi rahatınız için yitirmeyin. Bir insanı evden kovmak ne demek. Ne kadar ayıp ve karşı taraf için küçük düşürücü birşey. Ne var yani 1 ay da istediğiniz gibi giyinmeyin. Ölmezsiniz ya. Ha diyorsunuz ki ev almak gibi niyeti yok. O zaman da daha iyi niyetle ev bakardınız hatta yetmiyorsa biz yardım edelim yada kredi çekeriz gibi önerilerle yakalaşabilirdiniz. Siz o kadına kaynana diyebilirsiniz ama o kadın dünyadaki en kıymetli varlık ANNE bunu unutmayın. Birgün siz de anne olacaksınız ve emin olun aynılarını yaşarsınız. Çevremde var çünkü. Gençken kayınvalidesine bakmamış hasta olmuş ilgilenmemiş şimdi aynı şekilde gelini ona bakmıyor. Bu dünya böyle kalmaz. Hep bu yaşınızda bu sağlığınızda kalmazsınız. Ne diyim Allah sizin gibi insanlardan etmesin beni.

neden istemiyorum rahat ve huzurlu olamıyorum onun yanında. rahat giyinemiyorum evimde. evet çalışan bayanım memurum ama hiç ihtiyacım yok inaninki. gelir gelmez halılar silkeldi bu devirde halı silkelemek mi kaldı merak ediyorum. yalnız kalmaktan korkmuyor 2 yıldır mersinde tek yaşıyordu.

evinizi temizlemenize yardımcı olmuş daha ne istiyorsunuz Allahtan. Anladığım kadarıyla eşi yok yalnız kaynananız var. O kadını yalnız bir başına bir evde yaşamaya mahkum etmek istiyorsunuz. Tamam kolay değil bende kaynanamla altlı üstlü aynı apartmanda oturuyorum ve ben gerçekten çoookk çektiğim için kaynanamdan kaynanamı sevmiyorum ama senin yaptığını günahım kadar sevmediğim kaynanama yapmazdım ben hem çalışıyomuşsun gelirsin evin temiz yemeğin yapılmış daha ne istiyosun Allahtan. Eşin haklı vallahi bir kadını sığdıramamışsınız evinize. Benim kaynanam gibi (ben hamileyim karnım burnumda) yazlık temizliğini yaptırıp sana halı sirkeletse halı yıkatsa, sonra sen doğum yapıcaksın o keyfine bakıp yazlığına gitse bütün evinin işini karnın burnunda sana kendin yap annenleri niye çağırıyosun diyip birde taaa ordan sana ahkam kesse. doğumuna bir hafta kala gelip doğumunda senin anandan emdiğin sütü burnundan getirse. Çocuğuna 40 gün bile süt veremeden sıkıntıdan süt göğsünde kitlense napardın acaba ? daha çoook şey varda işte sabır diyorum. bence sende sabret biraz ev aramaya devam ama bana kalırsa sen yakınlarından ev bak ona çünkü anladığım kadarıyla size yakın olmak istiyo belki ancak yakınınızdaki bir eve ikna edebilirsiniz.

Back