Bu olayda bu kadar sinirlenecek birşey göremedim açıkcası. O da bir anne, annenin ötesinde bir insan. Üzüldüm açıkcası böyle olduğuna. Biraz daha sabredebilirdiniz. Sonuç olarak henüz 1 hafta olmuş geleli. Sanki aylardır sizdeymiş gibi konuşmuşsunuz. Kendi anneniz gelip 1 hafta kalınca da aynı sinir krizlerini geçiriyor musunuz merak ettim. Yada eşiniz size annenler ne zaman gidecek diyor mu? Dikkatinizi çekerim o eşinizin annesi. Sizden daha kıymetli emin olun. İnsanlığınızı kendi rahatınız için yitirmeyin. Bir insanı evden kovmak ne demek. Ne kadar ayıp ve karşı taraf için küçük düşürücü birşey. Ne var yani 1 ay da istediğiniz gibi giyinmeyin. Ölmezsiniz ya. Ha diyorsunuz ki ev almak gibi niyeti yok. O zaman da daha iyi niyetle ev bakardınız hatta yetmiyorsa biz yardım edelim yada kredi çekeriz gibi önerilerle yakalaşabilirdiniz. Siz o kadına kaynana diyebilirsiniz ama o kadın dünyadaki en kıymetli varlık ANNE bunu unutmayın. Birgün siz de anne olacaksınız ve emin olun aynılarını yaşarsınız. Çevremde var çünkü. Gençken kayınvalidesine bakmamış hasta olmuş ilgilenmemiş şimdi aynı şekilde gelini ona bakmıyor. Bu dünya böyle kalmaz. Hep bu yaşınızda bu sağlığınızda kalmazsınız. Ne diyim Allah sizin gibi insanlardan etmesin beni.