Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

[ahhh doğru söze ne hacet aynen öle öluyor bzim evimizde dubleks evlenmeden önce şeker gibi idi bu kadın ama ne olursa olsun kol içe bükülür derler ya çok doğru tek düşünceleri oğulları oluyo .... Ne kadar uzaksın o kadar iyi özlem olmalı aradaki kıymet değer bilinsin...

Kayınvaliyde değil dubleks aynı bina da bile oturulmaz ben iki alt katında aynı binada oturuyoruz ve şimdiden beni sinir hastası etmiş durumda psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum o derecedeyim...

ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum
evlenmeden çnce aman canım ne olacak evim ayrı nasıl olsa diyordum
ahh kafam ahhh
evlendim gördüm neler oldu
şimdiki aklım olsa dört nala uzaklasır kaçarım
değil aynı evde aynı binada bile oturulmaz..
Tabi istisnalar iyi kaynana modelleride vardır.. Ama benimki cadolozun teki
burnumdan getirdi zehir etti elimden gelse bi kaşık suda boğarım o kadar nefret ettirdi
valla kardeşim iyi düşün doğru karar ver.. Hiç bişey evlenmeden önceki gibi güllük gülüstanlık olmuyor.. Bazı şeyler köprüyü geçene kadar
sonrası ise ahlar vahlar keşkeler pişmanlıklarla dolu oluyor ..

aynen bende senin gibiyim aynı süpürgesiz cadı bunlar öyle nefret ettim ki allahım beni affetsin böyle bi insan oldum onun yüzünden kimseden nefret etmeyen biriydim..

herseyden önce özelin olmuyor bütün gözler senin üzerinde gelin sıfatını taşıyosun ya sorumlulukların var
bi de ben tek kızım çok rahat yetişmiştim kimse karışmaz bişey demezdi bana
ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım

gelenime gidenime dışarı çıkmama kıyafetime yemem içmeme yatmama kalkmama artık aklına ne geliyosa herseyime laf etti
inanın düşündükçe allahım nasıl dayanmışım nasıl bir sabır varmış ben de diyorum ..şu an yazarken bile aklıma geliyor yaşadıklarım titriyorum resmen
şu an ölse gözümün önünde bir bardak suyu bile verirsemm allahtan korkuma veririm

özlem resmen hissettiklerimi yazıyorsun ya bende onun istediklerini yapmıyorum yukarı onun evine yeme içmeye çıkmıyorum diye herkese daha üç ayda kötü gelin oldum...ama ben istediğimi yapıyorum kuduruyo

yorumları üzülerek okudum doğrusu, kaynanalarından can düşmanı gibi bahseden kişilerin yorumlarını özellikle. oysa onların en kıymetlileri, oğullarıyla evlisiniz. sizin annelerinizin gelinleri yada ileride sizin gelinleriniz bu şekilde konuşsa hoşunuza gider miydi acaba? burda atıp tuttuklarınızdan sonra onların yüzüne nasıl bakıyo, nasıl saygıda bulunuyosunuz ilginç?

konuya gelince; ev ev üstünde olmaz derler ama iki insanın konuşma dilini kullandıktan sonra anlaşamayacağı hiçbir konu aşamayacağı hiçbir sorun olamaz diye düşünüyorum ben. bu noktada biraz kendini sorgulaman gerekiyo sabırlı mısın, anlayışlı mısın, alttan alabiliyo musun, çok mu hassas ve alıngansın bunları tartıp ölçüp kendi kararını kendin vermelisin beş parmağın beşi bir değil ki aynı evin içinde mutsuz olanlar var da mutlu olanlar yok mu ?

Hayatın acı gerçekleri var senin bahsettiğin yüzde onluk kısıma giriyor. :14:

Superisi sana katılıyorum nurtene o yüzde onluk kısmı gelmiş herhalde yaşadıklarımızı anca yaşayan anlar daha şimdiden bana neler yaptı sinir tedavisi göreceğim insanlara basit geliyo herhalde...

Superisi sana katılıyorum nurtene o yüzde onluk kısmı gelmiş herhalde yaşadıklarımızı anca yaşayan anlar daha şimdiden bana neler yaptı sinir tedavisi göreceğim insanlara basit geliyo herhalde...

malesef ateş düştüğü yeri yakıyor .yaşamayan bilmiyor. Bende kayınvalidemin altında oturuyorum.tecrübelerle sabit

malesef ateş düştüğü yeri yakıyor .yaşamayan bilmiyor. Bende kayınvalidemin altında oturuyorum.tecrübelerle sabit

aynen hergün yeme içmeye buraya gelin edin çalışan bi insanım arkadaşım gelse laf söz off ya yine gerildim çok bozuldu sinirlerim ya onun yüzünden sinirden stresten bebeğim olmaz diye bile korku yaşıyorum...

Tam anlattigin gibi oturuyorum. Kayinvalidem cok iyidir annem gibi. Esim maddi durumunu toparlayana kadar burdayiz. Cok buyuk bir sikintim yok Ama yinede insanin kendi evi gibi olmuyor eger bir zorunluluk yoksa oturulmamali bence.

Vazgeç sen ınları ialen olarak görüyorsun ama onlar senş hep el görüyorlar. Özel bişileri olduğu fskos fiskos. Ama senin herşeyini bilmek istiyorlar. Yardım etmek değil amaç sadece meraklarını gidermek

ondan sonrasında zaten herşey güllük gülistanlık kocanı arkana almışsın ha kaynanan görümcen vs sana lafmı soktu bişimi yaptı yani kulağın duya duya seni birinemi kötülüyo durmadan kocandan paramı istiyo kimse yokken şahit delil bırakmadan deliyi oyna bildiğin deli gibi davran öyle bi laf söyle ki şok geçirsin eşinemi şikayet etti inkar et birde üste çık hep sen mağdursun unutma valla kaynanam kendi üstünü yırttı baktım öyle olmuyo tuttum ben yırttım bu kez konuşmuyorumda aynı zamanda eşimle dolaşıyoruz annenin ayakabısı yok tuhaf bi ayakabıyla geziyor konuşmasamda senin annen sonuçta diye aldım ayakabıyı dedim sakın ben aldım deme sen aldın verdim eşimin eline kadın oğlundan ayakabıları aldı eşim söyledi pat diye bak sen böyle iftira atıyosun ama karım aldı bunları dedi kv min gözlerini görecektin :)

valla aynen benim taktik:) deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bi laf var aynen doğru. ben 2 sene lafmı yemedim altınlarımı kolumdan alıp haccamı gitmedi. haram zıkkım olsun. sonra akıllandım.deliye bağladım işi. aynen efuli gibi:37::37::37::37: kocamın ynında melek onlşara seytan oldum oh şimdi konuşmuyorum arkasından herkese yaptıklarını anlatıyorum bide ağlıyorum daha ıyı oluyo. halalar teyzeler hep benım tarafıma gectiler köpek kadar halsiyeti yok suanda ne oğlunun ne akrabalarının gözünde barışmak için hep beni soruyomuş herkese nasıl ıyımı o da benım kızım diye. yemezler:19::19::19::19::19::19: hem bu dünyada hem ahirette ıkı elim yakasında. hele senın evde calınır ver altınlarını ben saklıyım diyip sonradan satıp benden gizli hacca gıtmedimi altınlrımdan bi alyansım kaldı gitti:5::5::5::5::5::5: altınında değilim parasında hiç ulşan benım sülalem onu 4 kere satın alır canım annem acıdıda kolumu boynumu doldurd şükür. şimdi kaynanam kızının evınde kızı dul kocam haftada 1 arar nasılsın dıye o kadar. bizim aramızmı süper:64::64::64::64::64::64:

yaaa sorma yarama parmak bastin tatlim yaaa:27:

Zaten gicigim bide ayy ne cok benziyosunuz kizinizmi demezlermi alll karsindakini zevk icin agda yap bagirttirr:64:

aynısını bzede diyorlar bi gün baktım millete övünüyo işte yeşimle bizi herkes benzetiyo işte gelin kaynanasına benzermiş vs bende daldım ortalarına evt de hiç alkamız bile yok nasıl benzetiyorlar ben anneme benzerim hatta gençlik fotolarında tıpatıp aynıyız...
Dedim öyle bi bozuldu ki o zaman içimde ki yağlar nasıl eridi varya....o yüzü gözümün önünden gitmiyo

Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim :40:

bence çok ama çok pişan olursun. bende geniş bir ailem olsun istedim annemle beraber yaşıyorduk bekarken. ama genişş bir ailem oldu gördüm günümü uzakta olmamıza rağmen illallah dedim. telefonlar hiç susmuyor annesi kapatıyor babası o kapatıyor kardeşi. halası amcasi dedesi ninesi kuzeni gece 12 de bile arıyorlar birde mazallah aynı şehirde allah korusun aynı apartmanda evde olsak tımarhanelik olurum heralde.
size tavsiyem nekadar uzak o kadar iyi

ben beş aylık evliyim,kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz.allah bin kere razı olsun onlardan..büyüklerin olması çok iyi oluyor.biz işteyken eve göz kulak oluyorlar,akşam işten gelince yemeğimiz hazır oluyorz,sonuçta evlerimiz ayrı yemekten sonra evimizi çıkıp kapımızı kapattıktan sonra ayrı olmaktan farkı olmuyor.ama tabi insanına göre de değişir.arada saygı olduktan sonra sorun olmaz

Back
X