Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

aynı apartmanda oturanlar bile pişmanken bir sürü sorun yaşarken sizin aynı evde oturmanız sorun yaşamanız olası bir durum:31: evleri yakın olanlar bile kaçacak delik arıyorlar :1: valla kayınvalide huysuz ise yalıda köşkte otursanız yine çekilmez:37: neyseki ben şanslıyım bu konuda aynı şehirdeyiz ama evlerimiz yakın değil ayda bir kere gidip geliyoruz böylece gül gibi geçinip gidiyoruz:37:

Son düzenleme:
Canim biraz degil cok dusun enine boyuna baya dusun hatta dusunme ayri ev iste evin i bile rahatca dagitamayacaksin ya heran kapim calacak korkusuyla surekli evi toparlama derdìnde olacaksin yorgun oldugunda gel cay yaptin mi gelin gelip icip gidiyim falannnn iyyyyyy nefret ediy:5:ommmm

Ayy gerçekten çok haklısın yaaa :18:

.

Ayy sanırım benim sandığım gibi bişe değil bu evlilik :27:
Katlar ayrı olacak ya bizim oturma odamız banyomuz vs ayrı olacak yukarda ,annesiyle falan çok sık görüşmicez sanmıştım :26:

Yok canim oyle plmuyo surekli didsecek yok gelmiyosun yok davet etmiyosun oglumu ozledim dirrrdirrdirrrr virr virrr virrr

aynı apartmanda oturanlar bile pişmanken bir sürü sorun yaşarken sizin aynı evde oturmanız sorun yaşamanız olası bir durum:31: evleri yakın olanlar bile kaçacak delik arıyorlar :1: valla kayınvalide huysuz ise yalıda köşkte otursanız yine çekilmez:37: neyseki ben şanslıyım bu konuda aynı şehirdeyiz ama evlerimiz yakın değil ayda bir kere gidip geliyoruz böylece gül gibi geçinip gidiyoruz:37:

Aynen evleri yakin olupta kacacak delik arayanlara bi örnek ariyosaniz BeN:111: Fazla uzaga gitmeyin yani:90:

Valla tatlim biri bizi gözetliyor modunda yasamak istiyorsan kabul et derim eeee DAHA ne diyim yahuuu:27::27::27::27:

herseyden önce özelin olmuyor bütün gözler senin üzerinde gelin sıfatını taşıyosun ya sorumlulukların var
bi de ben tek kızım çok rahat yetişmiştim kimse karışmaz bişey demezdi bana
ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım

gelenime gidenime dışarı çıkmama kıyafetime yemem içmeme yatmama kalkmama artık aklına ne geliyosa herseyime laf etti
inanın düşündükçe allahım nasıl dayanmışım nasıl bir sabır varmış ben de diyorum ..şu an yazarken bile aklıma geliyor yaşadıklarım titriyorum resmen
şu an ölse gözümün önünde bir bardak suyu bile verirsemm Allahtan korkuma veririm

Yok canim oyle plmuyo surekli didsecek yok gelmiyosun yok davet etmiyosun oglumu ozledim dirrrdirrdirrrr virr virrr virrr

Ben gerçekten çok iyi düşüneyim bu konuyu :27: Gözümün önüne geldide suan yasadıklarınız bide ben sinir tedavisi gören bi insanım heralde kıyamet kopar :27::27:
Yalnız bide şu sorun var kızlar ben spor salonu açmayı düşünüyorum bi kaç sene içinde peki bi bebeğim olursa onu kime emanet edicem kolaylıkla :26:
Keendi annemle bazı olaylardan dolayı görüşmicem tek şansım kayınvalidem kalıcak aynı ev içinde hemen kuzumu bırakır işime giderim diyede düşündüm yanlışmıdır acaba :ssz:

illa yaşamak zorundaysan üst katta oturacaksan mesela muhakkak küçükte olsa mutfak yaptır, ayrıca her iki katın apartman girişi ayrı olur ve mümkünse merdiveni iptal ederek, mümkün değilse şöyle ses geçirmeyen sağlam bir pvc yada amerikan kapı yaptırın..her gün görüşmek zorunda olmayın, burada eşinin tavrı çok önemli, bu şekilde baştan önlem alırsan yine de ayrı bir evin olmuş gibi olur, aksi taktirde çok başın ağrır...

ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım

puAHAHAhahahyyy güzellllllllllllllllllllllll:62::52::62::62::52:

Ay canim gulme yaa bende kendimi bazen kayinvalidemle evliymisim gibi hissediyorum esimin tatil gunlerinde bile nereye gidecegimize o karar veriyo :((( ve kendisiyle kocasida geliyo onlardan nefret ediyorum cunku kasitli yapiyolarrrr

ben bu kadının böyle olacağını bilseydim aynı apartmanda oturmanın bu kadar iğrenç bişey olacağını bilseydim kocamın aşkından ölsem gebersem evlenmezdim bu kadar net !

Ben gerçekten çok iyi düşüneyim bu konuyu :27: Gözümün önüne geldide suan yasadıklarınız bide ben sinir tedavisi gören bi insanım heralde kıyamet kopar :27::27:
Yalnız bide şu sorun var kızlar ben spor salonu açmayı düşünüyorum bi kaç sene içinde peki bi bebeğim olursa onu kime emanet edicem kolaylıkla :26:
Keendi annemle bazı olaylardan dolayı görüşmicem tek şansım kayınvalidem kalıcak aynı ev içinde hemen kuzumu bırakır işime giderim diyede düşündüm yanlışmıdır acaba :ssz:

Yeterki sen kv deyle yasama die yakin olsak getir kizzz ben bakicam bebegine dicemmmdeee cok ucmus bu abla diceksin:111:

gördügün üzre bu kv ler bizim sinirlerimizi kökten sallamis yerinden hafiften tirlattikmi ne:1:

Kızlar bide annesi çok kültürlü çok kibar hanım hanımcık bi kadın :40:
Acaba bu durum onun ilerde kaynanalık yapması ihtimalini düşürmez mi :27::27:
Benim korktuğum konu evimde aldıklarıma karışması,evimin şeklini değiştirmesi :37: Ben pek anne sevgisi vs göremedim acaba o sevgiyide görebilirmiyim diyede istiyodum biraz :54:
Bide erkek arkadasım çok sinirli biri ailesinden çekinir çok tartışma yaşamayız diyede düşündüm:27: yanlışmıdır yorumları alayım :29:

Bence vazgec yolun basindayken :19: Simdi hersey iyi olabilir de ileride ne olacagi belli olmaz sonra buraya konu acmayin eyvah cok pismanim diye Allah göstermesin

Ay canim gulme yaa bende kendimi bazen kayinvalidemle evliymisim gibi hissediyorum esimin tatil gunlerinde bile nereye gidecegimize o karar veriyo :((( ve kendisiyle kocasida geliyo onlardan nefret ediyorum cunku kasitli yapiyolarrrr

hadiii gelinnn hepbirlikte kv lerden nefret edelimmmm evrene negatif bir enerji yayalim belki kozmoz kv ve kp rin hakkindan gelir:27::27::27:

Bence vazgec yolun basindayken :19: Simdi hersey iyi olabilir de ileride ne olacagi belli olmaz sonra buraya konu acmayin eyvah cok pismanim diye Allah göstermesin

Allah korusun inşallah öyle olmaz.
Erkek arkadaşımın babasının eli üstünde olursa daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum o yuzden ayrı yaşama taraftarı değildim taaaki buraya bu konuyu açana kadar :27:

Canim bunu dusunmeden once oncelikle o eve sen girmelisin kaynvalidenin tavrina yetistirilme tarzina bakip cocugunu ona emanet edip etmeyecegine oyle karar vermelisin uzaktan davulun sesi hos gelir bi sen o eve gir bi bak ...

Mesela suanda ben boyle biseyi asla dusunmem kayinvalidem cocuguma iyi bakar bundan suphem yok ama iyi yetistirilmesinde asla katki saglayamaz sende iyi dusun derimm

Aynen evleri yakin olupta kacacak delik arayanlara bi örnek ariyosaniz BeN:111: Fazla uzaga gitmeyin yani:90:

Allah tez günde kurtarsın senide canım:1: ben hiç kayınvalideyle yaşamadım ama yaşayanları gördükçe kesin bizde papaz olurduk diyorum... çünkü bana karışılmasından hiç hoşlanmam:31: ayrı şehirde yaşayanlar bile dertli senede bir iki defa geliyor 1 ay yatılı kalıyor ortalığı karıştırıp gidiyor diyende çok ayrı şehirlerde olmak bile riskli:37:

Kızlar bide annesi çok kültürlü çok kibar hanım hanımcık bi kadın :40:
Acaba bu durum onun ilerde kaynanalık yapması ihtimalini düşürmez mi :27::27:
Benim korktuğum konu evimde aldıklarıma karışması,evimin şeklini değiştirmesi :37: Ben pek anne sevgisi vs göremedim acaba o sevgiyide görebilirmiyim diyede istiyodum biraz :54:
Bide erkek arkadasım çok sinirli biri ailesinden çekinir çok tartışma yaşamayız diyede düşündüm:27: yanlışmıdır yorumları alayım :29:

ahhh BACIMMM biz cok gördük o kültürlü kibar hanimlariiiiii:1: hepsinin icinde bir cadaloz saklidir emin ol:27:

Ayrica su eve tadilat yaptir diyen olmus yaa..O kadar masrafa ne gerek var git o parayla ev tut yahuuu:111:

herkese iyi akşamlar valla konu sahibi nap et nişanlınıda herkeside bu aynı evde oturma fikrinden uzaklaştır bence hatta hiiiç konuşulmamış gibi davran o konu açılınca olurmu daha neler de:) bak halimizi görüyosun altlı üstlü oturmayı bırak aynı apartmanıda geç aynı mahalede bile oturma bence şuandada çok sevsende mesafeyi koru uzaktan içinden sev :) canım evlendikten sonra bi bakmışsın herşeye güler olmuşsun gece uyurken dişlerini çatır çatır oynatır olmuşsun ben kaynanamla karşılıklı dairelerde oturuyorum felaket şeyler yaşadım şuan evime dahi gelemiyo benim yanımda eşimi bile arayamıyo bugün bebeyime elbise vs aldık paketlerini kapıdaki çöpe koydum bi baktım onları karıştırıyo ne aldım ne ettim düşün :)

Allah tez günde kurtarsın senide canım:1: ben hiç kayınvalideyle yaşamadım ama yaşayanları gördükçe kesin bizde papaz olurduk diyorum... çünkü bana karışılmasından hiç hoşlanmam:31: ayrı şehirde yaşayanlar bile dertli senede bir iki defa geliyor 1 ay yatılı kalıyor ortalığı karıştırıp gidiyor diyende çok ayrı şehirlerde olmak bile riskli:37:

Tmm BULDUM bu anneler gününde kv me uzaya gidisi olup dönüsü olmayan bilet alicam netten:64::64::64::64::64::64::64:

Back
X