- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Kayinvalideyle büyük bi kavga ettik sağolsun. Sonuç olarak 15 gündür konuşmuyoruz esim tutturdu cuma gidelim diye gitmek istemiyorum zaten bayram da gideceğim.Kavga edip de gidenler nasıl yapıyorsunuz valla içim şişti şu konudan
İlk tartışmamız daha önce sıkıntımız olmadıİlişkiniz hep sorunlumuydu ilk tartışmanızmı
Bilemedim ya kaldım arada valla gitmesem ayrı gitsem ayrıgidip hiç birşey olmamış gibi davranılabilir. en azından güçlü olduğun izlenimini verirsin. Lakin ben öyle yapmıştım zamanında, ve acayip sinir olmuştu :)
İşte bayram diye hadi biraz daha olumlu yaklastim da cuma günü neden gideyim yani birdeben gıtmıyorum
bayramda da gıtmıyorum cuma da gıtmıyorum ptesı de gıtmıyorum :)
eger bayramda gıdıceksenız cumada gıdın nolacakkı
Konuyu çok fazla anlattım diye sıkmak istemedim de yazayım yine. Şu sorun esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlrdi akraba vesaire değiller hiç bir bağlantıları yok mahallede bile oturmuyor. .resim paylasmis lar sosyal medyada esimle gördük esim de annesini arayip kızms. Sonrasında kv kapıya dayandı benim evime sen kardeşlerin arasını bozdun eşimi doldurduğumu soyledi yüzümüze nasıl bakacaksin vesaire şeklinde halbuki doldurma olmadı zaten gorunmeycek şey değildi. .daha önce bir sıkıntımız olmamisti
sımdı okudum nıye gıtmek ıstemedıgınıİşte bayram diye hadi biraz daha olumlu yaklastim da cuma günü neden gideyim yani birde
aynen malesef öyle. elbet bir gün gideceksiniz diye düşünüyorum. insanların yapmak istemediği birşeyi sırf mecburiyetten ve biri istediği için yapması kadar kötü birşey yok bence. o yüzden siz içinizi dinleyin. ve o iç sesiniz ne diyorsa onu yapın.Bilemedim ya kaldım arada valla gitmesem ayrı gitsem ayrı
Hatırladım konunu;eşin istiyorsa gitmeyi elbet bildiği bir şey vardır...Bazen anlam veremediğim isteklerinin altında genelde haklı sebepler yatar,tedbir alıyor bence ama neye karşı bilemiyorum tabi!Zaten tepki gösterdiniz, uzatmayın bence,alacağını almıştır diye düşünüyorum!İşte bayram diye hadi biraz daha olumlu yaklastim da cuma günü neden gideyim yani birde
Anlayan anlatsın hayrına:))))Artık cuma günü buraya gittim diye yazarsam şaşırmayın yakında huniyi takacagim bu evlilik dediğin şey nedir ben anlayamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?