Kayinvalideyle sorunlar

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Kayinvalideyle büyük bi kavga ettik sağolsun. Sonuç olarak 15 gündür konuşmuyoruz esim tutturdu cuma gidelim diye gitmek istemiyorum zaten bayram da gideceğim.Kavga edip de gidenler nasıl yapıyorsunuz valla içim şişti şu konudan

gidip hiç birşey olmamış gibi davranılabilir. en azından güçlü olduğun izlenimini verirsin. Lakin ben öyle yapmıştım zamanında, ve acayip sinir olmuştu :)

Konuyu çok fazla anlattım diye sıkmak istemedim de yazayım yine. Şu sorun esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlrdi akraba vesaire değiller hiç bir bağlantıları yok mahallede bile oturmuyor. .resim paylasmis lar sosyal medyada esimle gördük esim de annesini arayip kızms. Sonrasında kv kapıya dayandı benim evime sen kardeşlerin arasını bozdun eşimi doldurduğumu soyledi yüzümüze nasıl bakacaksin vesaire şeklinde halbuki doldurma olmadı zaten gorunmeycek şey değildi. .daha önce bir sıkıntımız olmamisti

gidip hiç birşey olmamış gibi davranılabilir. en azından güçlü olduğun izlenimini verirsin. Lakin ben öyle yapmıştım zamanında, ve acayip sinir olmuştu :)
Bilemedim ya kaldım arada valla gitmesem ayrı gitsem ayrı

ben gıtmıyorum
bayramda da gıtmıyorum cuma da gıtmıyorum ptesı de gıtmıyorum :)
eger bayramda gıdıceksenız cumada gıdın nolacakkı

ben gıtmıyorum
bayramda da gıtmıyorum cuma da gıtmıyorum ptesı de gıtmıyorum :)
eger bayramda gıdıceksenız cumada gıdın nolacakkı
İşte bayram diye hadi biraz daha olumlu yaklastim da cuma günü neden gideyim yani birde

Ve eşiniz tüm bu olanlardan sonra hala size cuma günü gidelim diye tutturabiliyor?????
Bence kayınvalideyle sorunlar değil, eşimle sorunlar olmalı başlığınız

Hem eşiniz annesini arayıp kızıyor, hem kv'nin kapınıza dayandığını biliyor, sizi eşinizi doldurmakla suçladığını biliyor, buna rağmen cuma gidelim diye tutturuyor?

Yazık.

Şu durumda eşime hesap sorarım ben. Bana yapılanları görüyorsun, benden ne hakla gitmemi istiyorsun derim. Cuma da bayram da gitmem

İşte bayram diye hadi biraz daha olumlu yaklastim da cuma günü neden gideyim yani birde
sımdı okudum nıye gıtmek ıstemedıgını
haklısın
esınde kabahat var burda

bence esınle aran gerılmeden huzurun kacmadan hıssettıklerını anlat
kırgınım de konusun bakalım ne olacak...

Bilemedim ya kaldım arada valla gitmesem ayrı gitsem ayrı
aynen malesef öyle. elbet bir gün gideceksiniz diye düşünüyorum. insanların yapmak istemediği birşeyi sırf mecburiyetten ve biri istediği için yapması kadar kötü birşey yok bence. o yüzden siz içinizi dinleyin. ve o iç sesiniz ne diyorsa onu yapın.

Hatırladım konunu;eşin istiyorsa gitmeyi elbet bildiği bir şey vardır...Bazen anlam veremediğim isteklerinin altında genelde haklı sebepler yatar,tedbir alıyor bence ama neye karşı bilemiyorum tabi!Zaten tepki gösterdiniz, uzatmayın bence,alacağını almıştır diye düşünüyorum!

Artık cuma günü buraya gittim diye yazarsam şaşırmayın yakında huniyi takacagim bu evlilik dediğin şey nedir ben anlayamadım bir türlü

bayramda gidin. bayramın hatrına geldim havası olur Sonrasını duruma göre değerlendirirsiniz...

Cuma gitmeyin ama bayramda gidebilirsiniz, giderseniz de çok içten canım cicim olmayın bayramda. Kapıya dayanmak falan nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…