- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Sana mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin öncelikle
İlk ve en büyük adım atılıyor demek
Dışarda buluşmak iyi fikir. Daha ferah olur ortam.
Çiçek alma çok abartı olur. Hatta bence bişey almana gerek yok. Maksat tanışmak. Diğer buluşmalarda ufak tefek alırsın bişeyler
Hanım hanımcık giyin ve sadece kendin gibi ol. Çok kasılma. Kendimi sevdircem diye uğraşma. Zaten kendiliğinden gelişecek aradaki sevgi inşallah...
Bir düşüneyim ben kayınvalide tarafı olarak ne hissetmiştim....
Ben de onu çok merak etmiştim.Beni sever mi diye de düşünmüştüm:)
Öte yandan önyargım tamamen olumlu yöndeydi.
Ne de olsa oğlum onu sevmiş ve benimle tanıştıracak kadar değer vermişti.
Zaten oğlum da son derece heyecanlıydı ve ne düşündüğümü anlamak için gözümün içine bakıyordu:)
Aslında sırf onu üzmemek için bile iyi davranabilirdim.
Ama arkadaşını gerçekten çok beğendim.
İyi yetişmiş,terbiyeli,akıllı ve çok güzel bir kız çıktı karşıma:)
Bir kayınvalideden olumlu düşünceler duymak ne kadar güzel :) İnsallah benim kayınvalide adayımda benim için aynı şeyleri düşünür .
:)
canım heyecanın çok güzelde eskı konuna şöyle bı baktımda bu heyecan bu mutluluk nekadar surecek belkide içinde bulunduğum durumdanmıdır bılmem umut görmedim ilişkinizde
yinede bu konun için yapabıleceğim yorum doğal olman yolunda elinden geldiği kadar kendın gibi ol boş gitme bence bi çiçek alabılırsın tuhaf kaçmaz abartıda olmaz
Merhaba jelibom :)
Geçmişte problem olan konuları çözüyoruz bana söz verdi :) İnanmak istiyorum . Geçmişi unutmasak da geleceği umutturmak istiyorum :)
Çiçeği düşünmekte fayda var :)
Ne güzel şeyler yazmışsınız :)
Krem rengi bir gömlek + lacivert kot + bordo kemer + krem rengi ayakkabılarımı giyicem lacivert krem rengi kocaman çantamı takıcam .
Saçlarıma düz fön çektiricem . Hafif bir makyaj yapıcam .
Genelde etrafımdaki insanlar tarafından sevilirim . İsmim Güneş . Hep Güneş gibisin falan derler .
Ama o kadar heyecanlıyım ki kıpır kıpır içim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?