Kayınvalideyle tanışmak .

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar :)

Erkek arkadaşımla 2seneye yakın zamandır birlikteyiz . Artık büyük gün geldi ve beni annesiyle tanıştırmak istedi. Bu tanışmanın ilişkimizin mevcut ciddiyetini katlayacağını biliyorum ve buna hazırım .

İkimizde bu sene mezunuz inşallah . Ben hemen işe başlayacağım bitirir bitirmez ( Matematik öğretmeni olacağım inşallah ) . Eli yüzü de çok şükür düzgün , kibar bir genç kızım :) . Ama karşımdaki kayınvalide olunca çok heyecanlanıyorum açıkcası ve ya beni beğenmezse , sevmez , istemezse kaygısını yaşıyorum .

Dışarda bir yerde oturacağız . Ya kendim gideceğim . Yada erkek arkadaşım gelip alacak . Eve gitmek istemedim , daha çok kasılırım diye .
Ne giymeli , nasıl davranmalıyım ? Modern bir ailesi var erkek arkadaşımın . Ablasını tanıyorum çok defa görüştük . Ablası da orada olacak destek olmak için :)

Bulundukları yere çiçekle gitsem çok mu acaip olur ? Elimi kolumu sallaya sallaya mı gideceğim ? Ben ne yapacağım Stresten tansiyonlarım düştü

Son düzenleme:
Sana mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin öncelikle
İlk ve en büyük adım atılıyor demek
Dışarda buluşmak iyi fikir. Daha ferah olur ortam.
Çiçek alma çok abartı olur. Hatta bence bişey almana gerek yok. Maksat tanışmak. Diğer buluşmalarda ufak tefek alırsın bişeyler
Hanım hanımcık giyin ve sadece kendin gibi ol. Çok kasılma. Kendimi sevdircem diye uğraşma. Zaten kendiliğinden gelişecek aradaki sevgi inşallah...

Amiiin :)

Allah hayırlısıysa yolumuzu bahtımızı açık etsin . Krem rengi şık- spor bir gömlek lacivert bol paça pantolonum ve şık bordo bir kemer , gömleğimin renginge bağcıklı babetlerim lacivert büyük çantam saçlarıma düz fön çektiririm .

Ama ne konuşacağım . Giriş nasıl olacak onun için endişeleniyorum
Benim alerjik astımım var . Heyecanlandığımda , korktuğumda vs kuru kuru öksürüyorum su falan fayda etmiyor

Bir düşüneyim ben kayınvalide tarafı olarak ne hissetmiştim....

Ben de onu çok merak etmiştim.Beni sever mi diye de düşünmüştüm:)
Öte yandan önyargım tamamen olumlu yöndeydi.
Ne de olsa oğlum onu sevmiş ve benimle tanıştıracak kadar değer vermişti.
Zaten oğlum da son derece heyecanlıydı ve ne düşündüğümü anlamak için gözümün içine bakıyordu:)
Aslında sırf onu üzmemek için bile iyi davranabilirdim.
Ama arkadaşını gerçekten çok beğendim.
İyi yetişmiş,terbiyeli,akıllı ve çok güzel bir kız çıktı karşıma:)

Bir kayınvalideden olumlu düşünceler duymak ne kadar güzel :) İnsallah benim kayınvalide adayımda benim için aynı şeyleri düşünür .

:)

canım heyecanın çok güzelde eskı konuna şöyle bı baktımda bu heyecan bu mutluluk nekadar surecek belkide içinde bulunduğum durumdanmıdır bılmem umut görmedim ilişkinizde

yinede bu konun için yapabıleceğim yorum doğal olman yolunda elinden geldiği kadar kendın gibi ol boş gitme bence bi çiçek alabılırsın tuhaf kaçmaz abartıda olmaz

Bir kayınvalideden olumlu düşünceler duymak ne kadar güzel :) İnsallah benim kayınvalide adayımda benim için aynı şeyleri düşünür .

:)

İnşallah canım,neden olmasın.Sonuçta iki taraf için de tatlı bir heyecan.
İstersen tek gitme,erkek arkadaşınla buluşup git,daha rahat hissedersin.
Bir de dışarıda buluşunca birşey götürmen gerekmez.

Merhaba jelibom :)
Geçmişte problem olan konuları çözüyoruz bana söz verdi :) İnanmak istiyorum . Geçmişi unutmasak da geleceği umutturmak istiyorum :)

Çiçeği düşünmekte fayda var :)

İlk buluşmada klasik tarzda giyinmelisin bence.
Bi kot bi tişört basit olur.
Şık ve rahat bir elbise olabilir.
Elde abartılı bir çiçek değilde küçük bir buket olabilir bence.
Yapmacık olmayın, kendiniz olun.
Sevdirmeye çalışmayın kendinizi, o sizi sevmeye mecbur olsun.

Şık-spor bir gömlek pantolon giyer saçlarıma düz fön çektiririm :)

Tanışma Cuma günü . Şimdiden öyle heyecanlıyım ki mideme ağrılar giriyor

Bence çiçek abartı olur
Kendini rahat bırak dicem de illa ki heyecanlı olacaksın
Ama en azından doğal ol, yapmacık iyilikler, yakınlıklar gösterme :)

öğretmenler çok konuşur derler o bende de var biraz galiba :) . Bazen ayarını bulamayabiliyorum fazla açılabiliyor çenem :) Onu durdurmam lazım :)

Heyecanlanıp strese girdiğimde öksürüyorum ben . Ona nasıl çözüm bulmalı ki

iddialı herşeyden kaçın.. eğer makyaj yapan biriysen kıyafetinle uyumlu hafif bir makyaj yap.. kot - t-shirt yerine kot + hanım hanımcık bir bluz veya bir gömlek.. pastel ve açık tonlar tercih et. ince zarif takı tercih et.. kocaman halka küpeleri anneler sevmiyor iddialı buluyor :)) el öpen gelin candır:)) tokalaşmak yerine el öp.. güler yüz tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.. ve kendinden ve ailenden bahsederken yüzeysel anlat fazla detaya inme..vay abim şöyle dedi annem böyle yaptı falan olmaz :) buluştuğunuz yerde yemek yiyecekseniz " hmm yemek güzel salatanın sosu şöyle ama ben yemekte biberiye kullanıyorum yok körilide çok güzel oluyor. severseniz sizde deneyin gibi mutfak tavsiyelerinde bulun :)) sevgilinin gözüne aşık aşık bakma annenin yanında, yanağından makas alma ( ihihihi) :)) özetle anneler kibar oturmayı kalkmayı bilen sade içten kızlardan hoşlanıyorlar.. çok stresli anlar anlıyorum seni.. ama sonra geçiyor gidiyor.. ben rahat özgür öyle kahkahalarla gülen biriyim.. ilk tanışmada cici davrandım.. aynen yukarıda tarif ettiğim gibi.. şimdi kayınvalidem şortlarımı alır .. aşkım seni özledim gibi cümleler geçer aramızda. korkma yani :)) aslında hep neysen o ol görüşünü savunurum ama ilk itibar önemli işte...

Senin bu konuyu görünce aklıma geldi. İlk sevgilimle Yazlıkta tanışmştık onlar orada yaşıyordu ve orada ailesinn restaurantı vardı. Ogünde bi arkadaşımın doğum günü var eğlenmişiz hadi dedik çorba içmeye gidelim dükkana. Böle 10 kişi falanız neyse beni bi heycan kapladı hiç tanışmamış etmemişim gece gece gidiyorum nolck die (sanki tek başıma gidiyorum)

Neyse dükkana girdik kapıda annesi aa hoşgeldiniiizz falan diyo hepimize böyle bizde karşıdaki masadayız, bana döndü gülümseyerek senin doğumgününmüydü canım dedi ben öyle bakıyorum kadının suratına bi 10 saniye kime dediğini, sonraki bi 5 saniyede ne dediğini düşünmeye çalışmıştım sonra benim, değil ,yani benim değil bu arkadaşıııı.. diyodumki arkadaş saolsun benm efendim dedi

Arkamdan çok güzel bi kız, manken gibi ama biraz şaşkınmı ne demiş Hala hatırladıkça gülerim

Umarım senin için çok güzel bir tanışma olur, kendin ol yeter. Doğal insanlar herzaman bir adım öndedir

kayınvalidemle tanıstıgımda sarhostum :)) haha, belkı yardımcı olur, rahatlarsın.. :)
tamamen eşimin işguzarlıgı, bır pub da oturuyor, guzel guzel ıcıyorduk, esımın de kuzenının dugunu vardı, pub ıle dugun salonu arasında mekık dokuyordu, baska arkadaslar da vardı yanımızda, her neyse.. bırden dugunun sonlarına yaklasırken benı de tuttu kolumdan haydı dugune gıdıyoruz dıye, dedım sacmalama bır suru es dost akraba bu sekılde olmaz dıye, tabıı kafam da cakır, engel olamadım :) benı oturttu annesının yanına, kadın da tabıı cekınıyor ben de, agzımı acamıyorum kokacagım dıye :)sadece sırıtıyoruz ıkımız de, hala hatırlar gulerız cok hos bır anıdır.. hıc kasılma telas olmamıstı :)

Ne güzel şeyler yazmışsınız :)

Krem rengi bir gömlek + lacivert kot + bordo kemer + krem rengi ayakkabılarımı giyicem lacivert krem rengi kocaman çantamı takıcam .
Saçlarıma düz fön çektiricem . Hafif bir makyaj yapıcam .

Genelde etrafımdaki insanlar tarafından sevilirim . İsmim Güneş . Hep Güneş gibisin falan derler .

Ama o kadar heyecanlıyım ki kıpır kıpır içim :)

Valla sayende benmde kıpır kıpır oldu Görüşmeden sonra nasıl geçtiğini yaz mutlaka buraya, yoksa ben meraktan çatlarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…