• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle yasamak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiniz iki kardeş ise diğer kardeş nerede? belki kocası öldüğü için kadın hür olmak ve kimseyle birlikte yaşamak istemiyor olabilir. keşke baştan tamam demeseydiniz şimdi kadın yanınıza gelirse git demek daha zor olacak çünkü kadının gidebileceği kendine ait bir evi de yok.
YOK BEE CNM nerde bizim millet cocuguna kanca atmaya meraklı hür olmak ,istese ogluna derki bana ayrı ev ac kiramı öde bende calısır gecinirin bu gelinlerden hangısı safsa tabiri caizse onda kalıcak bir tıp

Anlayamadim gecmiyor derken ? Bosancaz herhalde sonunda.
Gerçek gelmiyor demek.

Konuyu kapatabilir miyiz derdimizi begendiremedik @Mune
Bana dert beğendirmek zorunda değilsiniz, aynen benim de konularınıza inanma zorunluluğum olmadığı gibi.

İlk konunuzda da "Bana geçmedi" yazmış çekilmişim, ikinci yorumu yapmamışım mesela, çünkü elimde fake konu dedektörü ile gezmiyorum, raporlayıp çekiliyorum, yönetim de neyi uygun görürse onu yapar. Bazen de böyle iki konuda da tuhaflık hissedersem belirtiyorum. Takılmayın yani, siz devam, daha yorum yapmam. Benim inanmamam, (Gerçekseniz) gerçekliğinizi değiştirmez.

Tavsiyem: Bana yaptığınız tribi, kocanıza yapmayı deneyin. Belki vazgeçer.

Son düzenleme:
Kadın çalışıyor maddi durumu var biraz da siz destek çıkarak size yakın yerde ev tutabilirsiniz. Yıllarca aynı derdi çekmiş kadın biraz da siz çekin diye sizle yaşamaya gelecek sanırım. Bunu en başta kaynananızın istememesi lazım.

Esimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
Kayinvalidem yasli degil, calisiyor. Esim iki kardes.
Esim annem bizimle yasar diye tutturdu.Ben de olur isterse bizimle yasar demis bulundum zamaninda
Evliligimiz zor donemlerden geciyor zaten bir suredir. Esimin bendeki hatri azaldi acikcasi onu uzmemek icin demistim ama su an istemiyorum. Daha cok sorun yasayacagiz oyle bir durumda.
Ben yillarca yalniz yasadim evlilige cocuklu hayata daha alisamamisken bi de kaynanayla yasama fikri beni cok geriyor. Napcam bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️
Ben kimsenin düzenini bozmamaktan yanayim .
Ailelerimiz bizde kalabilir ama mutlaka en ufacık bir sıkıntıda dönecekleri evleri olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X