- Konu Sahibi spring1987
6 aylık evliyim kayınvalidem hep sorun çıkardı bize kaç kere küstüler hatırlamıyorum bile onların yüzünden evliliğimden bi şey anlamadım.eşimle aram çok iyi birbirimizi çok seviyoruz ama onların yüzünden huzurumuz kaçıyo devamlı iftira yalan ben ömrümde böyle şeyler görmedim çok gücüme gidiyor.8 haftalık hamileyim hala ağzı durmuyo.1 haftadan beri aşırı midem bulanıyo,belim ağrıyo..alt katımda oturuyo kendileri ben inemiyorum bi kere bile çıkıp bakmadı.eşimde beni bırakıp yanlarına gitmek istemedi sabahları işe giderken uğruyodu.ama suçlu yine benim inip aşağıya söyleyecekmişim ben niye sana inip halim bu diyeyim, dedikten sonra ne önemi var benim annem ta nerden yemek yolluyo bana.c.tesi günü mevlüt vardı o işten gelince uğradı beraber döndük eve yolda tek bi kelime bile konuşmadı eşimin halası da mevlüte gelmişti bize de uğradılar indim aşağıya gittiler ama telefonunu unutmuş geri geldi benim yine midem kötüydü ben inmedim eşim indi aşağıya.daha eşim kapıdan içeri girerken başlamış zaten sesi geliyodu."nasıl oldu da karın seni bıraktı"demiş eşimde benim rahatsız olduğumu söylemiş.o da" banane rahatsızsa kedi köpekte doğum yapıyo bi tek o mu doğuruyo iyi ki bi çocuk yapıcak biz de doğurduk"diyomuş bi de biz bu bebeği çok istedik arada adetim gecikince var sanmıştım bana biraz olsun iyi davransın diye de ona da söylemiştim.onu bile laf yapmış ben her ay hamileymişim zaten.ben o negatif sonuçları görünce nasıl yıkıldım bilmiyo sanki bi de dalga geçer gibi millete anlatıyo.ben hafta içi köpek gibi geziyomuşum hafta sonu onu görünce hasta oluyomuşum sana niye nazlanayım ben sen kimsin ya.evden dışarı doğru dürüst çıkmıyorum ama yine de geziyo diye iftira atıp duruyo ki gezsem ona ne benim kocam var.annemlere devamlı laf söylüyolar en çok o gücüme gidiyor.ben o lafları duyunca annemleri çağırdım yeter artık susturun şunu dayanamıyorum diye annemlerde gelirsek daha kötü olur evinizin içine karışmayalım dediler.ben evde kendimi zor tuttum aşağıya inmemek için.eşimde onlara sesini çıkaramıyo kaç gündür uyku uyumuyorum ağlamaktan.insan olan biri hamile insanla uğraşmaz Allahım ona bana yaşattıklarının hesabını sorsun bundan sonra barışmam yeter artık.normal otururken bile laf sokuyo bir kere bile nasılsın,iyi misin, canın bi şey istiyomu diye sormadı.karşımda yedi teklif bile etmedi bu kadar gaddar bu kadın.bi de benim kötü olmamın sebebi gece yarılarına kadar onlarla oturmamam o istiyo ki sadece yatmaya çıkalım ama ne eşim ne de ben bunu istemiyoruz her akşam en az 2 saat oturuyoduk artık onu da bulamicak eşim ne yaparsa yapsın ama ben onların yüzünü görmek istemiyorum.beni bu halde bile üzdü ya Allah sorar.yarın doktora gidicez inş.bebişimiz sağlıklıdır.