Kayınvelidem hamile olmama rağmen rahat vermiyor

spring1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
26
0
36
Bursa
6 aylık evliyim kayınvalidem hep sorun çıkardı bize kaç kere küstüler hatırlamıyorum bile onların yüzünden evliliğimden bi şey anlamadım.eşimle aram çok iyi birbirimizi çok seviyoruz ama onların yüzünden huzurumuz kaçıyo devamlı iftira yalan ben ömrümde böyle şeyler görmedim çok gücüme gidiyor.8 haftalık hamileyim hala ağzı durmuyo.1 haftadan beri aşırı midem bulanıyo,belim ağrıyo..alt katımda oturuyo kendileri ben inemiyorum bi kere bile çıkıp bakmadı.eşimde beni bırakıp yanlarına gitmek istemedi sabahları işe giderken uğruyodu.ama suçlu yine benim inip aşağıya söyleyecekmişim ben niye sana inip halim bu diyeyim, dedikten sonra ne önemi var benim annem ta nerden yemek yolluyo bana.c.tesi günü mevlüt vardı o işten gelince uğradı beraber döndük eve yolda tek bi kelime bile konuşmadı eşimin halası da mevlüte gelmişti bize de uğradılar indim aşağıya gittiler ama telefonunu unutmuş geri geldi benim yine midem kötüydü ben inmedim eşim indi aşağıya.daha eşim kapıdan içeri girerken başlamış zaten sesi geliyodu."nasıl oldu da karın seni bıraktı"demiş eşimde benim rahatsız olduğumu söylemiş.o da" banane rahatsızsa kedi köpekte doğum yapıyo bi tek o mu doğuruyo iyi ki bi çocuk yapıcak biz de doğurduk"diyomuş bi de biz bu bebeği çok istedik arada adetim gecikince var sanmıştım bana biraz olsun iyi davransın diye de ona da söylemiştim.onu bile laf yapmış ben her ay hamileymişim zaten.ben o negatif sonuçları görünce nasıl yıkıldım bilmiyo sanki bi de dalga geçer gibi millete anlatıyo.ben hafta içi köpek gibi geziyomuşum hafta sonu onu görünce hasta oluyomuşum sana niye nazlanayım ben sen kimsin ya.evden dışarı doğru dürüst çıkmıyorum ama yine de geziyo diye iftira atıp duruyo ki gezsem ona ne benim kocam var.annemlere devamlı laf söylüyolar en çok o gücüme gidiyor.ben o lafları duyunca annemleri çağırdım yeter artık susturun şunu dayanamıyorum diye annemlerde gelirsek daha kötü olur evinizin içine karışmayalım dediler.ben evde kendimi zor tuttum aşağıya inmemek için.eşimde onlara sesini çıkaramıyo kaç gündür uyku uyumuyorum ağlamaktan.insan olan biri hamile insanla uğraşmaz Allahım ona bana yaşattıklarının hesabını sorsun bundan sonra barışmam yeter artık.normal otururken bile laf sokuyo bir kere bile nasılsın,iyi misin, canın bi şey istiyomu diye sormadı.karşımda yedi teklif bile etmedi bu kadar gaddar bu kadın.bi de benim kötü olmamın sebebi gece yarılarına kadar onlarla oturmamam o istiyo ki sadece yatmaya çıkalım ama ne eşim ne de ben bunu istemiyoruz her akşam en az 2 saat oturuyoduk artık onu da bulamicak eşim ne yaparsa yapsın ama ben onların yüzünü görmek istemiyorum.beni bu halde bile üzdü ya Allah sorar.yarın doktora gidicez inş.bebişimiz sağlıklıdır.

öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun canımm :29: :16:
kayınvalidene gelince o hareketleri hiç yakıştıramadım hemde hamilesin şimdi varya senin üzerine titricek kızım canım bişi istiyosa alalım yapalım dicek çok ayıp ediyomuş :20:
eşin madem seni seviyo ve senin yanında boşver canım hiç takma bak bebeginde etkilenir yoksa oda üzülür inşallah saglıklıdır melegin ve cabucak kollarına gelir sende sakın üzülme emi canımm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhhh :nazar: :emir_bebek: :16:

It urur kervan yurur derler..
hic ama hic kafana takmamaya calis
bosver ne derse desin
kocan seni bilmiyormu? ister gezersin ister gezmezsin
yada onunla konusmayi dene.. beni boyle uzmeye hakkiniz yok
ne terbiyesizligimi gordunuz de..
kopekte doguruyormus gibi ne bicim laflar soyluyo
kiskancligindan yapiyor bunu varya..
sen rahatsiz oldukca dinlen.. strese gelmez hamilelik inanki..
bak bende 13 haftalik hamileyim ve doktor bana kesinlikle stres yasak diyor..
esininde seni korumasi gerek..
adamin babalik hevesini kaciracak bu sekil devam ederse

öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun canımm :29: :16:
kayınvalidene gelince o hareketleri hiç yakıştıramadım hemde hamilesin şimdi varya senin üzerine titricek kızım canım bişi istiyosa alalım yapalım dicek çok ayıp ediyomuş :20:
eşin madem seni seviyo ve senin yanında boşver canım hiç takma bak bebeginde etkilenir yoksa oda üzülür inşallah saglıklıdır melegin ve cabucak kollarına gelir sende sakın üzülme emi canımm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhhh :nazar: :emir_bebek: :16:

amin teşekkür ederim.bi de var ya eşim tek çocuk benden başka ona torun verecek kimse yok.annemler devamlı arıyolar çocuğa bi şey olur ağlama takma kafana diye.inş. Allahım bebişimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin başka hiç bi şey istemiyorum.

It urur kervan yurur derler..
hic ama hic kafana takmamaya calis
bosver ne derse desin
kocan seni bilmiyormu? ister gezersin ister gezmezsin
yada onunla konusmayi dene.. beni boyle uzmeye hakkiniz yok
ne terbiyesizligimi gordunuz de..
kopekte doguruyormus gibi ne bicim laflar soyluyo
kiskancligindan yapiyor bunu varya..
sen rahatsiz oldukca dinlen.. strese gelmez hamilelik inanki..
bak bende 13 haftalik hamileyim ve doktor bana kesinlikle stres yasak diyor..
esininde seni korumasi gerek..
adamin babalik hevesini kaciracak bu sekil devam ederse

işte en büyük sorunumuz bu eşim onlara bi şey diyemiyo.zaten en büyük korkum bebeğe bi şey olması dün midem bulanmadı nasıl korktum bi şey mi oldu diye bu sabah acısı çıktı gerçi.ben o durumuma bile sevindim bebişim duruyo diye.

seni cok iyi anliyorum, bende yasadim bunlari. ama sen iyi taraftan dusun bak en azindan ayri evdesin, benim boyle bi sansim yoktu, biz uc kisi beraberdik. kocam kaynanam ve ben. neler yasadigimi bi ben bide Allah bilir. cok zor 3 sene gecirdim. ins geride kaldi diye dua ediyorum. sende takma bunlari, gorusme bile gerekirse.Bebegini dusun.Bebegin hayirli olsun Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

seni cok iyi anliyorum, bende yasadim bunlari. ama sen iyi taraftan dusun bak en azindan ayri evdesin, benim boyle bi sansim yoktu, biz uc kisi beraberdik. kocam kaynanam ve ben. neler yasadigimi bi ben bide Allah bilir. cok zor 3 sene gecirdim. ins geride kaldi diye dua ediyorum. sende takma bunlari, gorusme bile gerekirse.Bebegini dusun.Bebegin hayirli olsun Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

teşekkür ederim.bebişimi düşünmek bile çok iyi geliyor.

kadına da yazık oğlunu elinden almışsın bir de daha evliliğinizi kabullenememişken üstüne çocuk doğuruyorsun napacağını şaşırmış :1:
ama sen hiç üzülme eşine bol bol hamilelik nazı yap tadını çıkar durumunun :) ben hamileliği düşündüğüm zaman ne naz yapsam diye hayal ediyorum mesela :37:
çocuk olunca zaten iyice kendi içinde rutüni olan bi aile olursunuz inşAllah ve bebeğinin tatlı dertleriyle uğraşmaktan başka şey düşünemez olursun:46:
eden bulurmuş ne de olsa..

canim öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun.Allah anali babali büyütsün.
kayinvalidene gelince sakin ama sakin kafana takma.ben ayni seyleri yasadim inan ayni laflari duydum stresten iki kez üst üste düsük yaptim.aramadi bile.kürtaj oldum kapimi acmadi bide ne dedi biliyo musun? ne varmis onda bir sürü kadin düsük yapiyomus falan filan.
öyle pismanimki o kadini adam yerine koyup dediklerini kafama taktigim icin.simdi tekrar hamileyim.evine bile gitmiyorum. o da beni daha aramadi bile.binde bir ziyaretine gidiyorum onda da her ani degerlendiriyo laf sokmak icin sitem etmek icin.
Umrumun umrunda degil.iki gün sonra o bana yalvarcak cocugu bi getir de seveyim diye.
Allah cok büyük ve adaletli.

canim öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun.Allah anali babali büyütsün.
kayinvalidene gelince sakin ama sakin kafana takma.ben ayni seyleri yasadim inan ayni laflari duydum stresten iki kez üst üste düsük yaptim.aramadi bile.kürtaj oldum kapimi acmadi bide ne dedi biliyo musun? ne varmis onda bir sürü kadin düsük yapiyomus falan filan.
öyle pismanimki o kadini adam yerine koyup dediklerini kafama taktigim icin.simdi tekrar hamileyim.evine bile gitmiyorum. o da beni daha aramadi bile.binde bir ziyaretine gidiyorum onda da her ani degerlendiriyo laf sokmak icin sitem etmek icin.
Umrumun umrunda degil.iki gün sonra o bana yalvarcak cocugu bi getir de seveyim diye.
Allah cok büyük ve adaletli.

tşk ederim kendime çok kızıyorum onun dediklerini kafama taktığım için ama bi yandan da alışkın değilim böyle şeylere çok üzülüyorum.ama biliyorum ki Allahım çok büyük ve her şeyi görüyor.Allah adaletini gösteriyo aslında kayınvalidemin arada dili şişiyor.ben hiç böyle bi şey görmemiştim ilk onda gördüm.bugün bebişimizi de gördük Allaha çok şükür sağlıklıymış başka bi şey de istemiyorum zaten hayatımda çok büyük eksiklik değil o kadın.eşimle mutluyum inş. bebişimiz de sağlıklı bi şekilde doğsun gerisi önemli değil.

hayırlı olsun bebeğin, Allah tamamına erdirsin.
Bebek kısmetiyle, sağlıklı gelecekse sen üzülsen de sevinsen de gelir. Öyle herşeyi kafana takma, madem eşinle de mutlusun. Geri kalana...birşey düşer ama........ boşver gitsin.......

6 aylık evliyim kayınvalidem hep sorun çıkardı bize kaç kere küstüler hatırlamıyorum bile onların yüzünden evliliğimden bi şey anlamadım.eşimle aram çok iyi birbirimizi çok seviyoruz ama onların yüzünden huzurumuz kaçıyo devamlı iftira yalan ben ömrümde böyle şeyler görmedim çok gücüme gidiyor.8 haftalık hamileyim hala ağzı durmuyo.1 haftadan beri aşırı midem bulanıyo,belim ağrıyo..alt katımda oturuyo kendileri ben inemiyorum bi kere bile çıkıp bakmadı.eşimde beni bırakıp yanlarına gitmek istemedi sabahları işe giderken uğruyodu.ama suçlu yine benim inip aşağıya söyleyecekmişim ben niye sana inip halim bu diyeyim, dedikten sonra ne önemi var benim annem ta nerden yemek yolluyo bana.c.tesi günü mevlüt vardı o işten gelince uğradı beraber döndük eve yolda tek bi kelime bile konuşmadı eşimin halası da mevlüte gelmişti bize de uğradılar indim aşağıya gittiler ama telefonunu unutmuş geri geldi benim yine midem kötüydü ben inmedim eşim indi aşağıya.daha eşim kapıdan içeri girerken başlamış zaten sesi geliyodu."nasıl oldu da karın seni bıraktı"demiş eşimde benim rahatsız olduğumu söylemiş.o da" banane rahatsızsa kedi köpekte doğum yapıyo bi tek o mu doğuruyo iyi ki bi çocuk yapıcak biz de doğurduk"diyomuş bi de biz bu bebeği çok istedik arada adetim gecikince var sanmıştım bana biraz olsun iyi davransın diye de ona da söylemiştim.onu bile laf yapmış ben her ay hamileymişim zaten.ben o negatif sonuçları görünce nasıl yıkıldım bilmiyo sanki bi de dalga geçer gibi millete anlatıyo.ben hafta içi köpek gibi geziyomuşum hafta sonu onu görünce hasta oluyomuşum sana niye nazlanayım ben sen kimsin ya.evden dışarı doğru dürüst çıkmıyorum ama yine de geziyo diye iftira atıp duruyo ki gezsem ona ne benim kocam var.annemlere devamlı laf söylüyolar en çok o gücüme gidiyor.ben o lafları duyunca annemleri çağırdım yeter artık susturun şunu dayanamıyorum diye annemlerde gelirsek daha kötü olur evinizin içine karışmayalım dediler.ben evde kendimi zor tuttum aşağıya inmemek için.eşimde onlara sesini çıkaramıyo kaç gündür uyku uyumuyorum ağlamaktan.insan olan biri hamile insanla uğraşmaz Allahım ona bana yaşattıklarının hesabını sorsun bundan sonra barışmam yeter artık.normal otururken bile laf sokuyo bir kere bile nasılsın,iyi misin, canın bi şey istiyomu diye sormadı.karşımda yedi teklif bile etmedi bu kadar gaddar bu kadın.bi de benim kötü olmamın sebebi gece yarılarına kadar onlarla oturmamam o istiyo ki sadece yatmaya çıkalım ama ne eşim ne de ben bunu istemiyoruz her akşam en az 2 saat oturuyoduk artık onu da bulamicak eşim ne yaparsa yapsın ama ben onların yüzünü görmek istemiyorum.beni bu halde bile üzdü ya Allah sorar.yarın doktora gidicez inş.bebişimiz sağlıklıdır.

Allah öylelerinin belasını versin inşallah okudum ve çok üzüldüm canım.Aynı şeyi kendi kızlarına yapsalar aslan kesilirler ama.Ben nişanlıyken neler cektim ve ayrıldım mecburen.Hiç acımıyorlar hiç.....:50:

kocan sana destek oldukça,seni bilip,sana güvenip,seni koruyup kolladıkça o konuşsun dursun hiç takma kafana. üzülüyorsunda ne oluyor? olan sana ve bebeğine oluyor yazık değil mi canlarınıza.hele ki ilk 3 ay aman deyim canım dikkat et.
yav bu kaynanalar ne böyle yaa,benim yengem hamile 3 ayı yeni doldu bu hafta.annem ilk öğrendikleri günden beri yanında ona bakıyor.bir kere eve döndü annesi gelmişti o baksın diye kendi annesi 6 gün durdu düşük riskine rağmen.annemi aradı ne olur gel diye annecim yine gitti yine orda ben anneme hasretim burda.ama bebişimiz için özleme de sabrediyoruz.yeter ki sağsalim gelsin annesi ile birlikte.bu kadında bulmuş bunuyor.
sen hamile kalmasan derdi ki benim bir oğlum var bununda çocuğu olmuyor tüketti soyumuzu,hamileykende köpekte doğuruyormuş lafa bak nekadar ayıp.
sen onu hiç kafana takma hep güzel şeyler düşün,bebeğinle ilgili hayaller kur,kocana da sahip çık o kadın yüzünden de sakın onunla aranı bozma.o senin en büyük destekçin olacak.
Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım.:49:

Son düzenleme:
Rabbim inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip edeer inşallah.Ya gerçekten kaynanaları anlamıyorum ..OOOff anlayamıyorum.Hamile bir bayana nasıl yapılır..Hoş hamile olmasada yapılmaz ama..Kendini sizin yerinze hiç mi koymuyorlar?Karısını koruyamayan erkekleri anlayamıyorum..Madem evleniyosun,ailesinden ayırıyosun neden ailene ezdiriyosun.Ne demek ailesine birşey diyemiyor..Off gerçekten çok sinir oluyorum....:47::47:Allah yardımcınn olsunn:58:

Canım bebişin hayırlı olsun,Allah olmayanlara nasip etsin İnşallah...Hamile olduğun için kafana takmamanı öneriyorum sana,bebişini düşünüp kendini üzmemelisin...Aslına bakarsan kayınvalidenin yaptıkları hiç hoş şeyler değil,özellikle hamileliğin ile ilgili söyledikleri..Acaba evini taşısan zormu olur bu dönemde...Öyle aklıma geldi işte canım...

ay kıyamam ya üzüldüm gerçekten ettiği laflara bak ne kadar ayıp sen mümkün olduğunca uzak durmaya çalış ondan bu kadar düşüncesizlik olmaz ki ya:4:

o kötüyü oynuyor sen ona iyi olasın diye amada şeytansı ....... kızım işin zor ... o sinsi ise sen ondan sinsi olacaksın .. tabi kaynanada hayat deneyimi var onu sana karşı kullanıyor ...bunlardan herşey beklenir herşey !!!!allah böyle fitne fesat evlilerin arasını bozana allah bildiği gibi yapsın

Madem kaynanan bu kadar Allahsiz, sen de hamileligini koz kullan canim. Kocana agla, annenin dediklerini duydum bebegimi kaybedecegim uzuntuden de. Ya sen konus sustur ya da ben bir sure annemlere gideyim de. En azindan uzakta kafa dinlersin kocan da oraya gider gelir. Kaynana olacak musibet de konustukca yakinlarini kaybedecegini anlasin. Hay dili sismeseydi de kopsaydi. Cehennemlik bu insanlar.

Allahım yarabbm ya ne kadar çirkin konuşmalar bnlar koskocaman kadına yakışıyor mu? bir kere insan ne olursa olsun oğlunu seviyorsa karısını da onun hatrına sevmeli sevmese bile saygı duymalı çocuğu arada kalıp üzülmesin diye nasıl biri insanmış bu insan bile demek fazla geldi şuanda bana.. allah sabır versin inşallah çocuğunu sağ salim alırsını kucağına ama ben o lafları duysam asla kapısını açmazdım kesinlikle özür dilemesi lazım senden köpek yavrusu mu onu meydana getiren anne baba köpek mi ki meydana gelecek olanda köpek yavrusu olsun çok ağır kelimeler ya gerçekten çok üzüldüm ben bile hazmedemedim şuanda. ama sakin olun umursamayın kulakları tıkamaktan başka çare yok ama kesinlikle yüz vermeyin terbiyesiz şeyyy

Allaha havale et.Bak eşin senin yanında.Kaybeden onlar olacak sonunda.Anlattıkların o kadar tanıdık geliyor ki koca koca insanların küsmesi ne tuhaf.Onların olgun olması seni kollamalrı lazım karnındaki onların torunu ama canım insan ele karışınca tanıyor insanları.Ne çiğ insanlar var.

Back
X