Kayıp Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan D Yapım imzalı "Kayıp" dizisinin oyuncuları belli oldu.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan'ın yöneteceği ve Elif Usman Ergüden'in senaryosunu kaleme alacağı "Kayıp" dizisinde Mete Horozoğlu ve Aslı Enver başrolleri paylaşacak. Daha önce ''Sırlar'' olarak açıklanan dizinin ismi ''Kayıp'' olarak değiştirildi. Dizide Mete Horozoğlu''Mehmet'', Aslı Enver ise ''Özlem''karakterini canlandıracak. Dizinin senaristliğini ise Elif Usman Ergüden yapacak.

Dizinin diğer oyuncuları ise İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Ferit Kaya, Banu Fotocan ve Menderes Samancılar. Büyüleyici hikayesiyle "Kayıp" Eylül'de Kanal D'de başlayacak.

İlk tanıtımı cıkmıs ama yükleyemedim.
Cok ilgi cekici ve gizemli.. Aslı da var zaten..

Kızım Nerede miydi, eyvah kızım kayıp müge anlı bulsun muydu neydi öyle bir dizi vardı, ona benzettim ben. Anne babası yardım kuruluşlarında fink attığı gece kaçırılan cocuğu bulana kadar iflahımız kesilecek. Kadro cok sağlam ama sevmedim ben :S

dizi güzelde her reklam arasında bununla aşkk dizisinin fragmanını görmekten gına geldi vallaha

evet,ben de ona benzettım.fragmanı daha kalıtelı gorunuyo,mete horozoglu,aslı enver ve dolunay soysertı de severım ama bılmıyorum umarım o dızı gıbı sıkıcı olmaz.

Ne gerildim beee, vay vay diyorum baska bisey demiyorum..
Dizi degil film tadinda olmus, yani olmus gercekten.
Karakterlere oyuncular cuk diye oturmus, senaryo sürükleyici, sanki ilk bölüm degil de
yillardan beri bu karakterleri canlandiriyormuscasina herkes kendinden emin.
Ve asil bomba kayip sehirdeki sümüklü irfan gitmis yerine karizma adam gelmis, inanamadim :))

sen git cuma gününe koy bütün izlediğim ve izlemek istedigim dizileri...

kayıp en heyecanla bekledigim diziydi... foxu seyrettigim için izleyemedim. netten izlicem mecburen.. eminim güzeldir ön gösterime bakmıstım.

dizi çok güzel ya
görüntü kalitesi çekimler filan harika
yabancı dizilere benzettim ben
ama keşke medzecirle aynı günde olmasaymış
çağatay yüzünden çoğu kişi medceziri izlicek bu dizeye yazık olucak diye düşünüyorum

Cuma günü dizi trafigi var hakikaten, huzur sokagi ne olacak simdi?
Med ceziri izlemedim acikcasi serenay Sarikaya hatununu antipatik buluyorum
Cuma günü benim icin kayip günü oldu bile

merak ediyorum bu diziyi. bu tarz gerilimli ve heyecan dolu filmleri severim izlerken ne olabilir diye dusunmek zevkli oluyor ama maalesef diziler bu isin suyunu cikariyor. bakalim bu nasil olacak insallah bu sefer becerebilmislerdir. oyunculara gelince mete horozoglu varsa tamamdir gibi geliyo bana

güzel bir dizi.öyle kolay kolay beğenmem ben ama bunu daha 2. bölümünde gözümü kırpmadan izledim.

Baya malzeme cikacak bu diziden, herkesin sakladigi birseyler var..
Dün defne ölü buldundu, suc eski polise kalamasa bari

kocası suç defnenin sevgilisinin üstüne kalsın diye güvenlik kameralarını açık bırakmıştır.o yüzden polis suçlu bulunmaz hatta polis bence katilin kocası olduğunu hemen çözecektir.

​bence cocugun kacirilmasi ve diger pis isleri yapan hizmetli kadinin oglu su kapisonlu ile gezen adini unuttum. cunku o cocuk tam bir pislik.

Kanal d bu sezonda baya çoştu diyebilirim. bir çok yeni çıkan dizilerin çok iyi olduğunu ve özellikle kayıp dizisi harika bence kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yer alacak ve reyting rekorları kıracak olan kayıp ve ekibini tebrik ediyorum.

ben avukattan veya özlemden süpheleniyorum...
defnenin kocasi cok ortada, cok göz önüne koydular garip tavirlarini
herkesin ondan süphelenmesini bekliyorlar
o yüzden onun cikacagini zannetmiyorum...
avukatta var bi numara, özlemde fazla gizemli...

ben babadan şüpheleniyorum.

dayı kesinlikle değil. avukatta olabilir diye düşünmüştüm ama o zaman arkadaşını tutmazlardı. arkadaşını zeki olduğunu olayı çözeceğini biliyor.

Bence Özlem Falko'nun kızkardeşi,
ikisinin oyunu bunlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…