Kayıp Kanal D

[video=youtube;h_zwkqI4zGU]http://www.youtube.com/watch?v=h_zwkqI4zGU[/video]

neden bu hafta yoktu bayram tatili diyemi?inşaallah haftaya olur

Akşam milli maçı seyrettiğimiz için yeni bölümü kaçırdım diyordum neyseki yeni bölüm yokmuş. Bu diziye bir bölüm daha şans verdim kendimce. Sıkılmaya başladım.

Son düzenleme:
ben bu diziyi begendim gerçekten kaliteli ama sanırım bitecekmis son bölümler bunlar galibaS:

nasıl bitecek yaaa daha yeni başladı reyting kaygısı da yoktur ne diye bitirsinlerki?

bitme tehlikesi var farkettiysen bugün resmen hiç reklam girmedi 10 da başladı 12 ye doğru girdi reklam.Çok güzel bir dizi gerçekten yazık olur sanki gerçek hayat gibi izliyorum.

ayy evet ya..ama çok sevdim ben bu diziyi bitmesin yaa :18:

Bende bayıldım ya bir Türk dizisi ancak bu kadar başarılı olabilir.Sanki dizi değil de film izliyorum öyle kaptırıyorum kendimi...

Son düzenleme:
Bende bayıldım ya bir Türk dizisi ancak bu kadar başarılı olabilir.Sanki dizi değil de film izliyorum öyle kaptırıyorum kendimi...

pek de Türk dizisi sayılmaz aslında. yabancı versiyonu Missing olan diziden uyarlama

pek de Türk dizisi sayılmaz aslında. yabancı versiyonu Missing olan diziden uyarlama

Evet ama çoğu uyarlama dizileri görüyoruz o kadar basit duruyor ki.Bu dizi gerçekten kaliteli.Hatta şuandaki en iyi dizi benim gözümde.

Kanal D’nin başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp”, bu haftadan (26 Ekim Cumartesi) itibaren artık Cumartesi akşamları saat 22.30’da ekrana gelecek.

iyiymiş ya c.tesi akşamları kafayı yiyordum izlenecek hiçbirşey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…