Kayıp Kanal D

severek izliyorum ama ne bileyim biraz ilerleme olsun artik. kac bölümdür bi adim yol kat edemediler, hala hersey karanlik.
kim kimin nesi fesi belli degil...
kim kiminle ayni cephede, kim neyin intikamini aliyor?
kemalin babasi isin icinde belli, konu leylayla alakali onuda anladik
ama baska hicbirsey anlamadik...

soluksuz izlediğim tek türk dizisiii !
ne olucağını kestiremiyorum şimdiden kimin nereden nasıl çıkacağı belli olmuyor.özellikle dün akşam ki bölüm harikaydı!
cnbc-e dizileriyle yarışır derim

kızlar bu defne şarman cinayeti çözülmedi hala değilmi?ben özlemden şüpheleniyorum ama bu avukat pis bakışları ve hasta doktorun itirafının falkoya hemen ulaşmasıyla işin içinde olduğunu ispatladı resmen.

bombos bi bölüm...
tek anladigim falkonun ne özlemle ne leylayla alakasi var sanirim
hapise düsünce sevdigini kaybetmis, kemal yüzünden girdigi icin iceri
onu sorumlu tutuyor...

bombos bi bölüm...
tek anladigim falkonun ne özlemle ne leylayla alakasi var sanirim
hapise düsünce sevdigini kaybetmis, kemal yüzünden girdigi icin iceri
onu sorumlu tutuyor...

ben tersini düşünüyorum ,bana göre işin içinde özlemde var..falko ile iş birliği içindeler..her an olup biteni falkoya bana kalırsa özlem iletiyor..
Mehmet'i de güya kafa dağıtmak için götürdü ..bunu duyan falkoda fırsattan istifade anne ve kızkardeşinin evine gidip bayıltı özlem haber veriyor her bir haltı bence

bence avukat bildiriyor falkoya herseyi, cünkü özleme söylememislerdi hasanin arandigini
ama falkoyu arayan kisi biliyordu. bu konusuldugundan avukat vardi, bi bahaneyle cikti hastaneden ve
falkoya telefon geldi..

bence avukat bildiriyor falkoya herseyi, cünkü özleme söylememislerdi hasanin arandigini
ama falkoyu arayan kisi biliyordu. bu konusuldugundan avukat vardi, bi bahaneyle cikti hastaneden ve
falkoya telefon geldi..

avukatta var zaten işin içinde bu bölüm onuda anlamış olduk ...ayy öyle bir diziki herkes şüpheli görünüyor sadece Anne ve hizmetçi abla mahsum görünüyorlar :)

falkoya telefon geldi..

Bende avukattan suphelenıyorum cunku bı bolumde pis bi bakışını yakalamıştım

Ben de, diziyi bırakıcam derken haftaya ne olacak moduna girdim
Özlem`in Mehmet ile aşk muhabbetine girmesi bana bir oyunmuş gibi geldi :26:
Bir de hizmetçi kadına üzüldüm, ondan bundan fırça yiyor kendi kocasını bile o kadar düşünmüyor,

Bu yorum u yazarken bende onu duşundum =)

Hala Mehmet`in mesleğini neden bıraktığını bilmiyoruz. Belki onla ilgili olabilir. Avukat onu da harcamak isteyebilir...
Türk dizilerinde bu sorulara pek alışkın değilim, en son SON`du sanırım dizinin adı böyle sorular sorarak izledim karşıma aşk üçgeni çıktı.
İnşallah bunda böyle bir şey yaşamayız.

Dogru bi soru olabilir gerçekten izleyip görücez

banada bu isin sorunda mehmet isini kaybedecek gibi geliyor.
kemal leylayi ve servetini kaybedecek...cünkü dün evlilik sözlesmesi su bu araya sIKistirdilar, kemal eli bos gidecek demek icin...
özlemde var bi numaralar ama ben bu isinde aktif bi rol aldigini düsünmüyorum,
sanki baska seyler cikacakmis altindan gibi...
bi insan bu kadar numara yapabilir mi? Mehmetede, leylayada yaklasirken gayet samimi... Keremide cok seviyormus,
isin icinde olsa parmaginin kesilmesine falan dayanabilir miydi...

Artık avukatın işin içinde olduğuna eminimdoktor uyanınca ve adamın yerini söyleyince adı aklıma gelmiyor işte yakalanan avukatın yanında söylediler avukat bir bahane bulup çıktı tam da o sırada Falkoya telefon geldi uyandı söyledi diye. Bunlarda ayrı bir salak ortalık yerde söylenir mi dimi neyse yakaladılar sonuçta ama adam konuşacağa benzemiyor. Mehmet baya abayı yaktı ama Özlem bilerek mi yaklaştı güven kazanmak için orasını anlamadım. Şöför yok olalı ne kadar zaman oldu karısı oğlu pek rahatlar insan polise gitmez mi. Dur bakalım neler olacak. Bir de Mehmet şimdi ne yapacak ailesi tehlikede. Zaten ailesini tek başlarına bırakması hataydı adamlar bunu gördükten sonra.

Son düzenleme:
Şuan izlediğim tek Türk dizi . Aslında yavaş yavaş cozutmaya başladı ama yine merak saldı bir kere bizim evde

Genelde katil kimleri çabuk bulurdum filmlerde , bu dizide sürekli eşime bak bu da diyorum işin içinde , aaa bu da ...

Herkesin geçmişle hesaplaşmalarının final olacağı dizide , herkesin hataları olduğu için her karakterin olayların içinde bir parmağı çıkacak .

Özlem falkoyu hapishanede terk eden , o mektubun sahibi eski sevgili bence .

Bir sahnede geçmişi gösterdiğinde Kemal Falkoyu tekme tokat dövüyordu , işte o Özlem - Kemal - Falko aşk üçgenine bağlanacak bir çok şey gibi geliyor .

Dede de çok masum değil ama işin neresinde ?

Avukat desen içerdeki ajan gibi gösteriliyor sürekli ama bu dizilerde öyle göze sokulan adamdan pek bir şey çıkmaz genelde .

Bu arada Mehmet ve Özlem aşkını sahne olarak uzatmasalar çok memnun olacağım , bir dizi de aşk rüzgarları dönmeden izlenebiliyor olsa ...

diziyi heyecanla takip ediyorum.çok beğenerek izlyorum.bence pazartesi erken bir saatte çıkması iyi olacak. diğer türlü geç çıkınca bazen sonuna doğru uyuyup kalıyordum.inşllh bundan sonra kaçırmam bölümleri

yaaa ama ptesi karadayı var yaaa off çokta sevdim bu diziyi napcam şimdi ben.netten izlemeyi de hiç sevmiyorum.offff yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…