- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
bombos bi bölüm...
tek anladigim falkonun ne özlemle ne leylayla alakasi var sanirim
hapise düsünce sevdigini kaybetmis, kemal yüzünden girdigi icin iceri
onu sorumlu tutuyor...
ben tersini düşünüyorum ,bana göre işin içinde özlemde var..falko ile iş birliği içindeler..her an olup biteni falkoya bana kalırsa özlem iletiyor..
Mehmet'i de güya kafa dağıtmak için götürdü ..bunu duyan falkoda fırsattan istifade anne ve kızkardeşinin evine gidip bayıltı özlem haber veriyor her bir haltı bence
bence avukat bildiriyor falkoya herseyi, cünkü özleme söylememislerdi hasanin arandigini
ama falkoyu arayan kisi biliyordu. bu konusuldugundan avukat vardi, bi bahaneyle cikti hastaneden ve
falkoya telefon geldi..
bence avukat bildiriyor falkoya herseyi, cünkü özleme söylememislerdi hasanin arandigini
ama falkoyu arayan kisi biliyordu. bu konusuldugundan avukat vardi, bi bahaneyle cikti hastaneden ve
falkoya telefon geldi..
Bende avukattan suphelenıyorum cunku bı bolumde pis bi bakışını yakalamıştım
Bu yorum u yazarken bende onu duşundum =)Ben de avukattan şüpheleniyorum ama neden Mehmet`i önerdi onu çözemiyorum..
Bu yorum u yazarken bende onu duşundum =)
Hala Mehmet`in mesleğini neden bıraktığını bilmiyoruz. Belki onla ilgili olabilir. Avukat onu da harcamak isteyebilir...
Türk dizilerinde bu sorulara pek alışkın değilim, en son SON`du sanırım dizinin adı böyle sorular sorarak izledim karşıma aşk üçgeni çıktı.
İnşallah bunda böyle bir şey yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?