- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
- Konu Sahibi gulebilmek
-
Köpek yemiştir belki
Köpek yemiştir belki
bu ne acımasız bi yorum.
çocuğu kaybolmuş olsa araba çarpmıştır belki yazabilecek miydiniz? biraz insaf merkamet ya. bi canlıdan bahsediyoruz.
kötü niyetle söylemedim arkadaslar.sokak kedisi olduğu icin belki köpeğin yiyebilecegini düşündüm söyledim .yalnış anlamayın hemen.uzmek.amaçlı degil.E yuh artık...
nasıl yani böyle bi yorum beklemiyordum sizdenKöpek yemiştir belki
Ben cok gördüm köpeğin kedi yediğini.nerden herkes yalnış anladı bu yorumu anlayamadım .kötü niyetli soylenilen bir yorum degil ki.bir an böyle düşündüm ve söyledim .nasıl yani böyle bi yorum beklemiyordum sizden
ayrıca köpekler kedi yemez kediyle fare arasındaki ilişkiyle karıştırmayın
kötü niyetle söylemedim arkadaslar.sokak kedisi olduğu icin belki köpeğin yiyebilecegini düşündüm söyledim .yalnış anlamayın hemen.uzmek.amaçlı degil.
Insallah bulursun konu sahibi.başlarına birsey gelmemistir umarim
Ben gördüm canım yediğini .defalarca hemdeKöpekler kedi yemez...
Ben gördüm canım yediğini .defalarca hemde
Kınıyorum sizi.Köpek yemiştir belki
Peki sephoraa hanım sizi kirmayayim oyle olsun :) ama yediğini gördüm .tenk yuYemez arkadaşım yemez. En fazla kovalar, belki zarar verir. Ama yemez. Hayvanın doğasına aykırı bu dediğiniz.
yavru kedilere falan belki zarar verir ama mümkün değil yemezBen cok gördüm köpeğin kedi yediğini.nerden herkes yalnış anladı bu yorumu anlayamadım .kötü niyetli soylenilen bir yorum degil ki.bir an böyle düşündüm ve söyledim .
Alllaaaaaahhhh devlet meselesine dönüştü artık bu durum .Arkadasimmmmm!!!!! kötü amaçlı soylenilen birsey degil neden anlatamiyorum acaba???? ben gördüm kac kez yediğini .okey madem yemez ben yalnış gördüm o zaman.sokak kedisi olduğu icin başına gelebilecek olandan bahsettim.amacım konu sahibini uzmekte degil. bunu vicdana nasil baglayabildiniz ogrenebilir miyim ??????????Kınıyorum sizi.
Kadın canı gibi evladı gibi gördüğü canlardan bahsediyor.Biraz vicdan.
Köpekler kedi yemez,kovalar ısırır vs.
Okey ben yalnış görmusum demekkiyavru kedilere falan belki zarar verir ama mümkün değil yemez
kovalar atar tutar zarar verir yemez
serengeti de falan yaşamıyorsanız tabi.... yabani köpeklerden bahsetmiyoruz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?