Kayıp kediler.

yavru kedilere falan belki zarar verir ama mümkün değil yemez
kovalar atar tutar zarar verir yemez

serengeti de falan yaşamıyorsanız tabi.... yabani köpeklerden bahsetmiyoruz burda.

Öyle deme arkadaş görmüş. O gördüyse kesin bilgidir yayabiliriz. Yamyam köpekler geziyor sokaklarda.

Öyle deme arkadaş görmüş. O gördüyse kesin bilgidir yayabiliriz. Yamyam köpekler geziyor sokaklarda.
Tahrik ediyorsun,yapma .ben gördüğümü söyledim ,madem oyle ben yalnış görmusum arkadaşım .amacın ne????? yamyam veya degil kopek mi köpek .cinsini konusmuyoruz ki burda

Kediler sokak arasında cadde ye yakın değiliz. Köpek zarar vermiş olsa bile en fazla boğar ve bırakır. Kaldı ki en az 5 kediden bahsediyorum. Evet hava soğuk nereye sığınırsalar sığınsınlar yemek yemek zorundalar. Hiç olmazsa birinden birinin gelmesi lazım. Birini köpek boğdu,diğerini araba ezdi varsayım olarak düşünürsek peki diğerleri nerde ? ona anlam veremiyorum. Buhar olup uçtular sanki bir gecede hepsi.Ve belediye böyle bir şey olmadığını söyledi barınakları mevcut olmadığı için. Biri alıp götürse hepsini aynı anda yakalaması ne kadar mümkün ? oda ayrı bir soru karmaşası. İnşallah dediğiniz gibi geri dönerler. Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Bekleyip, arayıp göreceğiz.

Belediye bilmiyorsa, aklıma gelen bir başka seçenek de birinin zehirlemesi.
Mahallede, çevrede kedilerden sürekli şikayet eden birileri var mıydı?
Hepsinin aynı anda bir gecede kaybolmasının başka açıklaması yok.

Biz burada çok yaşadık bunları.
Sahiplendiriyoruz deyip alıp götürenlerin zehirlediğini bile gördük.
Off...

Canınızı sıkmak istemem ama böyle maalesef...
İnşallah yanılırım.

Ya çevrede o konumu gören bir dükkan ya da sizin apartmanın kamerası varsa bakılabilir. Yani mümkünse. Hadi biri çiftleşmek için terk etti gelecek, diğerine araba çarptı eee kalanları nerede? 5 inin birden kaybolması doğal sebeplerle açıklanamaz.

Umarım kedilerin başlarına kötü bir olay gelmemiştir. Ve bu soğuk havalarda, sığınacakları bir yer bulmuşlardır. Havalar ısınınca, yine sizin yanınıza döner kediler.. İçinizi ferah tutun.. Güzel düşünün, güzel şeyler olsun..

Çok özür diliyorum ama geçen yıl kış aylarında 7-8 tane köpeğin kedi yediğini ben dahil toplu otobüs duraklarındaki 150-200 tane kişi filan aynı anda gördük yani. Doğasını filan bilemiycem de gördüğümü söyleyeyim dedim.

Kediler de muhtemelen sıcak bi yere sığınmışlardır hava çok soğudu. İnşallah çıkarlar ortaya.

Bizim sokağımız eski evlerden oluşur. Kamera falan lüks yani. Şikayet konusuna gelince sadece biri vardı. Tüm mahalle kendinden nefret eder durumda. Esnaf çok yok sadece 1 - 2 dükkan onlarda bana sordular nerde seninkiler diye. Ben yem vermeye başladıktan sonra esnaf ta kapı önüne su hatta az da olsa yem falan veriyorlardı. Birde bu aşağı yukarı geçen 3. kışımız olacak soğukta sıgınmış olsalar bile önceki senelerde neden bu durum yaşanmadı ? offf sorular soruları doğuruyor.

Hele şükür yaaa gören biri çıktı.ağzına sağlık .bende gördüm diyorum ama kimse inanmıyor

Cidden görmeden inanılacak gibi değil ama
Evet belki doğasına aykırı olabilir kediler ve kopekler hakkında cok bi bilgim yok ama nereden baksan 10 kere falan gormusumdur bu yaşıma kadar yediğini.artık cinsi nedir bilemiycem.sapur supur yedi hemde

Dikkat edin sizi de yemesinler
Canım benim,emin ol ben seni üzmek icin birsey soylemedim.yalnış anlama beni.uzduysem kusura bakma.sadece gördüğümü soyledim ama diğer arkadaslar inanmadığı icin bu kadar uzadı konu.insallah başlarına birsey gelmemiştir .

Hava çok soğuk olduğu için belki daha uygun biyer bulmuş olabilirler bizim.sitedede vardı bir tane sürekli aynı yerde dururdu mama verirdik ama 2 3 haftadır gelmiyor yok üzgünüm ama bi ihtimal daha var ölmüş olabilir yoksa mama verilen yerden bukadar süre ayrilmazlar birde biri sahiplenmiş olabilir kediler kolay kolay gitmezler inşallah tez zamanda geri döner

Hele şükür yaaa gören biri çıktı.ağzına sağlık .bende gördüm diyorum ama kimse inanmıyor
Mesele asıl amacından bambaşka bi hal almış resmen ama söyleyiş şekliniz yanlış anlaşıldı sanırım. Yoksaki söylediğiniz doğru birşey köyde yıllardır şahit olduğum durum bunlar. Özellikle belli dönemlerde köpekler kedi ve diğer köpeklere karşı fazla saldırgan olabiliyor. Topluca kayboldularsa büyük ihtimal yavrularını başka biryere taşımışlardır

Ama.birden fazla.kedi kaybolduğu için ölüm ihtimali çok az bi ihtimal içinizi ferah tutun hava dan dolayı ortadan kaybolmuslardir

Evet,sanırım direk bunu yazınca yalnış anlasildim.hani kedi sokakta olduğu icin,olası bi tehlikeden bahsetmistim halbuki.ama bambaska yerlere cekildi

Evet belki doğasına aykırı olabilir kediler ve kopekler hakkında cok bi bilgim yok ama nereden baksan 10 kere falan gormusumdur bu yaşıma kadar yediğini.artık cinsi nedir bilemiycem.sapur supur yedi hemde

Ayy insan kurtarır yaa geçip izlediniz mı...
Benim balkona gelen kediler de gelmemiş dun gece inşallah kaybolmamışlardır çok kar var dışarda... Konudaki kayıp kediler de bulunur inşallah hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…