- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi gulebilmek
-
yavru kedilere falan belki zarar verir ama mümkün değil yemez
kovalar atar tutar zarar verir yemez
serengeti de falan yaşamıyorsanız tabi.... yabani köpeklerden bahsetmiyoruz burda.
Tahrik ediyorsun,yapma .ben gördüğümü söyledim ,madem oyle ben yalnış görmusum arkadaşım .amacın ne????? yamyam veya degil kopek mi köpek .cinsini konusmuyoruz ki burdaÖyle deme arkadaş görmüş. O gördüyse kesin bilgidir yayabiliriz. Yamyam köpekler geziyor sokaklarda.
Kediler sokak arasında cadde ye yakın değiliz. Köpek zarar vermiş olsa bile en fazla boğar ve bırakır. Kaldı ki en az 5 kediden bahsediyorum. Evet hava soğuk nereye sığınırsalar sığınsınlar yemek yemek zorundalar. Hiç olmazsa birinden birinin gelmesi lazım. Birini köpek boğdu,diğerini araba ezdi varsayım olarak düşünürsek peki diğerleri nerde ? ona anlam veremiyorum. Buhar olup uçtular sanki bir gecede hepsi.Ve belediye böyle bir şey olmadığını söyledi barınakları mevcut olmadığı için. Biri alıp götürse hepsini aynı anda yakalaması ne kadar mümkün ? oda ayrı bir soru karmaşası. İnşallah dediğiniz gibi geri dönerler. Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Bekleyip, arayıp göreceğiz.
Ya çevrede o konumu gören bir dükkan ya da sizin apartmanın kamerası varsa bakılabilir. Yani mümkünse. Hadi biri çiftleşmek için terk etti gelecek, diğerine araba çarptı eee kalanları nerede? 5 inin birden kaybolması doğal sebeplerle açıklanamaz.
Hele şükür yaaa gören biri çıktı.ağzına sağlık .bende gördüm diyorum ama kimse inanmıyorÇok özür diliyorum ama geçen yıl kış aylarında 7-8 tane köpeğin kedi yediğini ben dahil toplu otobüs duraklarındaki 150-200 tane kişi filan aynı anda gördük yani. Doğasını filan bilemiycem de gördüğümü söyleyeyim dedim.
Kediler de muhtemelen sıcak bi yere sığınmışlardır hava çok soğudu. İnşallah çıkarlar ortaya.
Hele şükür yaaa gören biri çıktı.ağzına sağlık .bende gördüm diyorum ama kimse inanmıyor
Evet belki doğasına aykırı olabilir kediler ve kopekler hakkında cok bi bilgim yok ama nereden baksan 10 kere falan gormusumdur bu yaşıma kadar yediğini.artık cinsi nedir bilemiycem.sapur supur yedi hemde
Cidden görmeden inanılacak gibi değil ama
Cidden görmeden inanılacak gibi değil ama
Evet belki doğasına aykırı olabilir kediler ve kopekler hakkında cok bi bilgim yok ama nereden baksan 10 kere falan gormusumdur bu yaşıma kadar yediğini.artık cinsi nedir bilemiycem.sapur supur yedi hemde
Hayır canım nesi komik olsun. Sokak hayvanlarını kedi-köpek fark etmiyor ben de besliyorum bu arada belirteyim de sonra sinirlenin. İnşallah bulursunuz. İnsanların inanmaması normal görmeden inanılacak bi mesele değil diye güldümÇok mu komik bir durum merak ettim .
Canım benim,emin ol ben seni üzmek icin birsey soylemedim.yalnış anlama beni.uzduysem kusura bakma.sadece gördüğümü soyledim ama diğer arkadaslar inanmadığı icin bu kadar uzadı konu.insallah başlarına birsey gelmemiştir .Dikkat edin sizi de yemesinler
Mesele asıl amacından bambaşka bi hal almış resmen ama söyleyiş şekliniz yanlış anlaşıldı sanırım. Yoksaki söylediğiniz doğru birşey köyde yıllardır şahit olduğum durum bunlar. Özellikle belli dönemlerde köpekler kedi ve diğer köpeklere karşı fazla saldırgan olabiliyor. Topluca kayboldularsa büyük ihtimal yavrularını başka biryere taşımışlardırHele şükür yaaa gören biri çıktı.ağzına sağlık .bende gördüm diyorum ama kimse inanmıyor
Evet,sanırım direk bunu yazınca yalnış anlasildim.hani kedi sokakta olduğu icin,olası bi tehlikeden bahsetmistim halbuki.ama bambaska yerlere cekildiMesele asıl amacından bambaşka bi hal almış resmen ama söyleyiş şekliniz yanlış anlaşıldı sanırım. Yoksaki söylediğiniz doğru birşey köyde yıllardır şahit olduğum durum bunlar. Özellikle belli dönemlerde köpekler kedi ve diğer köpeklere karşı fazla saldırgan olabiliyor. Topluca kayboldularsa büyük ihtimal yavrularını başka biryere taşımışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?