- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi gulebilmek
-
Artık parçalamış kediyi yiyor nasıl kurtarabilirim ki.değilse kopek beni de parcalar.kopeklerden cok korkarım benAyy insan kurtarır yaa geçip izlediniz mı...
Benim balkona gelen kediler de gelmemiş dun gece inşallah kaybolmamışlardır çok kar var dışarda... Konudaki kayıp kediler de bulunur inşallah hiç fikrim yok
İnsanların belli konulara hassasiyeti daha fazla olduğu için yanlış anlaşıldınız. Aslında herkes aynı duruma üzülüp aynı şey için endişeleniyor. Çokta şey yapmamak lazım yani:) sadece farklı farklı tepkiler veriliyor. Benimde 40 civarında güvercinim kayıp kaç gündür. Ortalıkta da kedi köpek görünmüyor. Dediğim gibi topluca bir yere göç etmişler gibi geldi bana:) birkaç kez böyle kedi Sahibi olmuştuk sürpriz olsadaEvet,sanırım direk bunu yazınca yalnış anlasildim.hani kedi sokakta olduğu icin,olası bi tehlikeden bahsetmistim halbuki.ama bambaska yerlere cekildi
Ayy insan kurtarır yaa geçip izlediniz mı...
Benim balkona gelen kediler de gelmemiş dun gece inşallah kaybolmamışlardır çok kar var dışarda... Konudaki kayıp kediler de bulunur inşallah hiç fikrim yok
Artık parçalamış kediyi yiyor nasıl kurtarabilirim ki.değilse kopek beni de parcalar.kopeklerden cok korkarım ben
Özellikle çiftleşme döneminde bir dişi köpek varsa yakınlarda o zaman o köpekleri zaptetmek imkansız. Koskoca köpekleri bile duman ediyorlar. Sizdeki iyi cesaret biz köyde 3 köpeği zor zaptediyorduk bazen:)
Çok sayıda büyük köpek beslediğim için biliyorum, yemek yerken yanaşırsanız büyük sıkıntı. Bir süre sonra sizi yemekle bağdaştırıp yemeksiz gitmek de büyük sıkıntı. Özellikle 8 tanesini aynı anda beslemeye kalktığımda birbirlerini yiyorlardı nerdeyse. Çok açlık çektiklerinde çok tehlikeli oluyorlar. Elindeki yemeği almak cesaretin ötesinde bişey gerektiriyor.
Canım ya ben seni anlıyorum ama arkadaşlar çok farklı yerlere çekti anlamıyorum kadın kaç kere kendini ifade edilmeye çalıştı niye anlamak istemiyorsun bende gordum yediğini geçen sene bizde besliyorduk ve 3 köpek gelip parcalamislardi kediyi çok kötüydü artı lütfen konu dışına cikmayalim yoksa kapanır konu benceArtık parçalamış kediyi yiyor nasıl kurtarabilirim ki.değilse kopek beni de parcalar.kopeklerden cok korkarım ben
nasıl yani böyle bi yorum beklemiyordum sizden
ayrıca köpekler kedi yemez kediyle fare arasındaki ilişkiyle karıştırmayın
Yemez arkadaşım yemez. En fazla kovalar, belki zarar verir. Ama yemez. Hayvanın doğasına aykırı bu dediğiniz.
Maalesef yiyorlar
Defalarca gördüm
Sanırım uzun süre aç kaldıkları için oluyor
Beylikdüzünde gece sık yaşanan bir hadisedir =((
Yemeyenlerde boyunlarını kırarak öldürüyorlar, tek hamle sallayıp koca kedileri anında öldürüyorlar
Canım ya ben seni anlıyorum ama arkadaşlar çok farklı yerlere çekti anlamıyorum kadın kaç kere kendini ifade edilmeye çalıştı niye anlamak istemiyorsun bende gordum yediğini geçen sene bizde besliyorduk ve 3 köpek gelip parcalamislardi kediyi çok kötüydü artı lütfen konu dışına cikmayalim yoksa kapanır konu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?