Kayıp kediler.

Ayy insan kurtarır yaa geçip izlediniz mı...
Benim balkona gelen kediler de gelmemiş dun gece inşallah kaybolmamışlardır çok kar var dışarda... Konudaki kayıp kediler de bulunur inşallah hiç fikrim yok
Artık parçalamış kediyi yiyor nasıl kurtarabilirim ki.değilse kopek beni de parcalar.kopeklerden cok korkarım ben

Hepsinin birden biranda ortadan yok olmasi hic normal degil kapimizin onunde bakiyordum demissin. Siginabilecekleri, girip uyuyabildikleri, korunakli biyer var miydi? Eger yoksa havalar cok soguk malum, kendilerine biyer bulmus olabilirler ve cok ac kalirlarsa geri donerler ama hem kalacak yerleri varken, hem beskenirlerken hepsinin bir anda orayi terk etmesi mumkun degil. Birileri birseyler yapmis olabilir. Rahatsiz olan komsular gibi...

Evet,sanırım direk bunu yazınca yalnış anlasildim.hani kedi sokakta olduğu icin,olası bi tehlikeden bahsetmistim halbuki.ama bambaska yerlere cekildi
İnsanların belli konulara hassasiyeti daha fazla olduğu için yanlış anlaşıldınız. Aslında herkes aynı duruma üzülüp aynı şey için endişeleniyor. Çokta şey yapmamak lazım yani:) sadece farklı farklı tepkiler veriliyor. Benimde 40 civarında güvercinim kayıp kaç gündür. Ortalıkta da kedi köpek görünmüyor. Dediğim gibi topluca bir yere göç etmişler gibi geldi bana:) birkaç kez böyle kedi Sahibi olmuştuk sürpriz olsada

Bazı arkadaşların yaşadığı vicdan ve merhamet eksikliği insanlığımdan utandırdı beni.

Ayy insan kurtarır yaa geçip izlediniz mı...
Benim balkona gelen kediler de gelmemiş dun gece inşallah kaybolmamışlardır çok kar var dışarda... Konudaki kayıp kediler de bulunur inşallah hiç fikrim yok

Çok sayıda büyük köpek beslediğim için biliyorum, yemek yerken yanaşırsanız büyük sıkıntı. Bir süre sonra sizi yemekle bağdaştırıp yemeksiz gitmek de büyük sıkıntı. Özellikle 8 tanesini aynı anda beslemeye kalktığımda birbirlerini yiyorlardı nerdeyse. Çok açlık çektiklerinde çok tehlikeli oluyorlar. Elindeki yemeği almak cesaretin ötesinde bişey gerektiriyor.

Özellikle çiftleşme döneminde bir dişi köpek varsa yakınlarda o zaman o köpekleri zaptetmek imkansız. Koskoca köpekleri bile duman ediyorlar. Sizdeki iyi cesaret biz köyde 3 köpeği zor zaptediyorduk bazen:)

Dün haberlerde izledim barınağı yakmışlar sokaktakileride nasıl koruyacagiz bilmiyorum uyurken dua ediyorum kurban oldugumun yarattıkları sokaktaki canlılar için yolda yürürken güneşte kendinden geçmiş şekilde uyuyan köpek gördüğümde içim sizliyor buzusuyorlar yavrucaklar. Bazı insan denen varlıklar nasıl kiyiyor!!!

Arkadaslar,ben gercekten cok yalnis anlasildim.hickimse bir canliya zarar gelmesini istemez.sadece gördüğümü soyledim konu bi inatlasmaya kadar geldi. Keske görmemiş olsaydım .konu bambaska yerlere dondu.vicdansizliga döndü merhametsizlige döndü..hic bir canlıya zarar gelmesin elbette.kendi adıma herkesten ve konu sahibinden özür diliyor ve konudan cekiliyorum.

Biz de sokakta beslerdik hatta bikac sokak lokantalar falan bakardk. Ama bizim evin önünde dururlardi. Sonra alt sokaktaki bi yaşlı çift müstemilatlarının yanına kedi barakası gibi bir sey yapmışlardı, mamalarını sularını koyuyorlardı e bahcelerinde de pek cok korunaklı alan var tabi bizim haytalar toplanıp oraya gitmisler o civarda takılıyolardı. Bize çok alışan 2 kedi vardı iclerinde onlar bile gitmiş serseriler Nadiren bizim evin oralarda görüyorum tek tük kedi. Sizinkiler de belki daha güvenli bir yer bulmustur. Üzülmeyin, toplatılsaydı gören birileri olurdu muhakkak. Ya da zehirlenmis olsalardı da etrafta bulurdunuz.

kediler çok güzelse çalmış olabilirler.

apartmanımızın kedisi vardı öğrenciler 1. katta eve almaya başladılar. bembeyaz mavi gözlü bir şey. boynunda da kırmızı fular takmışlar acayip güzel ve asil bir hayvandı.

yok oldu bir gün kayıp ilanı asmışlar ama bir daha görmedim.

ben çaldılar diye düşündüm. umarım köpekler yememiştir.

Artık parçalamış kediyi yiyor nasıl kurtarabilirim ki.değilse kopek beni de parcalar.kopeklerden cok korkarım ben
Canım ya ben seni anlıyorum ama arkadaşlar çok farklı yerlere çekti anlamıyorum kadın kaç kere kendini ifade edilmeye çalıştı niye anlamak istemiyorsun bende gordum yediğini geçen sene bizde besliyorduk ve 3 köpek gelip parcalamislardi kediyi çok kötüydü artı lütfen konu dışına cikmayalim yoksa kapanır konu bence

nasıl yani böyle bi yorum beklemiyordum sizden
ayrıca köpekler kedi yemez kediyle fare arasındaki ilişkiyle karıştırmayın

Köpekler kedi yer
Gece Beylikdüzü'nde bir dolaşın görebilirsiniz, köpekler aç kaldıklarında cidden yiyebiliyorlar kedileri, onlarca kez gördüm

Yemez arkadaşım yemez. En fazla kovalar, belki zarar verir. Ama yemez. Hayvanın doğasına aykırı bu dediğiniz.

Maalesef yiyorlar
Defalarca gördüm
Sanırım uzun süre aç kaldıkları için oluyor
Beylikdüzünde gece sık yaşanan bir hadisedir =((
Yemeyenlerde boyunlarını kırarak öldürüyorlar, tek hamle sallayıp koca kedileri anında öldürüyorlar

Parçalar ama yemez. Vahşi köpek değilse mümkün değil. Ben mi yanlış biliyorum diye baktım ama köpeklerin kedi yediğine dair hiç bir bilgi bulamadım.

Elinde yiyecek ile hepsini peşine takip götürmüş olabilir biri.. besliyor ise orada kalmışlardır belki.. umarım böyledir.. ama illaki kediler döner.. farklı bi kedi grubu çarptı mi gözünüze.. onlar gelince de başka yere gitmiş olabilirler..

anlatamadim kendimi bende napim
Daha doğrusu ısrarla anlamak istemeyen arkadaslar var aramızda .maksat polemik çıksın laf sokalım.o kadar da açıklamaya çalıştım halbuki

Son düzenleme:
Hanımlar sakin lütfen, arkadaşımız kötü niyetle yazmamış, gerçekten olan birşeyi söylemiş, yediklerine şahit olmadım ama maalesef köpek çeteleri kedi ve küçük ırk köpekleri saldırıp parçalıyor, bizim burada bir çete komşunun tavşanlarını parçaladı

Konu sahibesi,
belediyeler kedileri toplamıyor, Allah korusun zehirleyen birisi olsa kedileri etrafta görme imkanınız olurdu, benim kediciklerim zehirlendiklerinde uzaklaşamamıştı çünkü
Ya sevmeyen istemeyen biri hepsini topladı uzak bir yere attı, ki maalesef yapanlar var, başıma geldi ya da sıcak korunaklı yemek bulabildikleri bir yere sığındılar, inşaallah son söylediğim gibi olmuştur, hiçbirinin tırnağı dahi zarar görmemiştir.

Etrafta sorabileceğiniz, kedilerinizi bilen birileri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…