Kayıp Nehir'in cesedi bulundu!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Nehir Aslan'ın cesedi bulundu
Gürpınar ilçesinde yaklaşık 4,5 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in cesedi, evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklık alanda bulundu
Sitene Ekle
nehir-e-ait-oldugu-ileri-surulen-bir-cocuk-cesedi-bulundu-5405115.Jpeg

VAN (AA)

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim 2014'te evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi bulundu. Yaklaşık 4,5 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in cesedi, evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklık alanda bulundu.

BABASI KIYAFETLERİNDEN TEŞHİS ETTİ
Alınan bilgiye göre, Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir'in cesedini evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklıkta gören bir vatandaşlar, durumu ailesine bildirdi. Bataklığın bulunduğu yere gelerek Nehir'i giydiği kıyafetlerden teşhis eden baba Erkan Aslan, jandarmaya haber verdi. Köye gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, Nehir'in bulunduğu yerdeki incelemeleri devam ediyor.

Olay
Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Nehir Aslan, 29 Ekim'de kaybolmuştu. Küçük kızın bulunabilmesi için mahalle ve çevresinde atlı birliklerle jandarma ve AFAD ekiplerince helikopter destekli yaklaşık 20 gün boyunca arama çalışması yapılmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/nehir-aslan-in-cesedi-bulundu-gundem-2027735/

Allah sabır versin ben kaçitilmiştir diye düşünüyordum.20 gün boyunca oraya bakılmadımı yanı oda ilğinc geldi

değil mi o kadar arandı kaç kişiyle, acaba düştümü öldürüldümü, belki daha yeni oraya atılmıştır

Nehir in kayboluşu nedense şüpheli gelmişti bana . Daha ne olduğu belli olmadan annesinin küçük kızın oyuncaklarını yakması falan ne bileyim psikolojik olarak vardır belki bir açıklaması ama nasıl kıyar diye okurken çok çok üzülmüştüm .
Umarım acı çekmeden , zarar görmeden gözlerini yummuştur .

Allah yüreği yananlara bol sabırlar versin .

Son düzenleme:
Çok üzgünüm, kıyamam yavrum. Çocuk ölümleri çok yaralıyor insanı. Ama 20 gün 50 metre ötedeyken bulunamaması da ilginç geldi.

Hep bir umudum vardı bu kız için
Babası müge anlıya cıkmıştı geçenlerde istanbulda görmüş birileri diye
Cok üzüldüm... Ailesinin bası sagolsun

Inanmiyorum ya zavalli Nehir ölmüş mü yani? :KK42::KK42::KK42:
Benim nedense bir umudum vardi. Allah bunu yapanlari kahretsin ya :KK42::KK42::KK42:

Bende kacirilmistir diye düşünmüştüm bilmiyorum.
Yazik olmuş...

Şok oldum okuyunca ya. Bir umutla bulunmasını bekliyordum. Çok üzüldüm ya. Off offf

Nasıl yani evinin 50 metre ilerisine bakılmamış mı, dağı taşı aradılar. Adam bir umut İstanbul'a kadar gelmişti. Ama onun ne zaman öldüğü anlaşılır herhalde.

Çok üzüldüm ya bir umut bulunur belki diyordum Müge Anlı'dan sonra ama bu haber gerçekten çok üzücü.Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin Rabbim çok zor bir durum.

yazık yaaa çok üzüldüm ama böyle sonuçlanacağını tahmin etmiştim.ailesine sabır diliyorum.bakalım canii kim çıkacak:KK43:

Kaybolduğundan beri oldurmuslerdir demistim malesef oyle olmuş. :KK42: Ayakkabılarının bulunmasi falan hep sasirtmak içindi. Kesin yakınlarından biri cikacak:KK43:

Babası daha yeni müge anlı nın programında arıyordu, İstanbul' da olabileceği düşüncesi ile. Şaşırdım, üzüldüm... Bana da yeni atmışlar gibi geldi çünkü insansız hava aracına kadar her şekilde aranmış bu kuzu... Ama bir yandanda yeni atılsa cesetten teşhis edilir diye düşündüğümden... bilemedim.

X