evet sabunlar cildi kurutur ama benim dediğim sabun cildi kurutma ihtami 0 tamamen yüzde %100 saf kayısı çekirdeği yağı zeytin yağı ve baldan yapılmıştır cildin nem oranını dengeler ve cilde bol miktarda a vitamini verir ben yüzümü sabunsuz yıkayim dedim cildim yağlı olduğu için suratımda sanki yağ küpü var gibi oluyo yağlı ciltlerin muhakkak yıkaması lazım istersen araştır doğacı kayısı sabunu he bu arada kil hazır cilt maskesi değildir yeşil kil denizin 40 metre altından cıkarılır ben aktardan toz halinde alıyorum elma sirkesi felan katıyorum hazır da değil ayrıca yüzümüze birşey sürmeyelim tamam ama sivilce izleriyle uuğraşmak kolay değil yazın millet gezerken biz 10 ton pudrayla yüzümüzü saklayarakmı gezelim yani ilaç değil bunlar ayrıca yoğurt bal limon maskesi yüz yıllar önce bile güzellik için kullanılan bir maske haftada 1 kere yaptığında sonuçları sende görüceksin eğer kil maskesi yapmıyıcaksan yoğurt maskesi yap tamamen doğal söylediğim şeyler
Sen olmasan yine aklım karışmıştı
gelişmeleri ilerde yazarsın bana canım haftada 1 en fazla 2 defa maske yap fazla yapma sabunla yıkadıktan sonra cildini gül suyu ile temizle
Tamam canım başladım biraz zaman geçsin yazacağım.
Evet kullandım yatmadan önce yüzümü temizledikten sonra 2 3 damla pamuğa damlatıp sivilce olan yerlere sürdüm çok şükür cildim bi hayli düzeldi başka çok fazla bir şey yapmama gerek kalmadı. Ben the body shop çay ağacı yagı kullandım. Ve sonuca ben bile inanamıyorum su an :)canım sana birşey sorucam çay ağacı yağı çok duydum gidip almak istiyorum hem kilin içine katarım hemde yüzüme sürerim biraz sen kullandınmı nasıl bi etkisi var
Bir de watsons çay agacı maskesini kullandım o kadar harika ki anlatamıyorum:) O fiyata böyle bir ürün bulacagımı hiç düşünmezdim.
ben yüzümü kayısı sabunu ile yıkadıktan sonra bunu kullanırım kilin içine katsam bişe olmaz demi cnm
Kilin içine katabilirsin canım kesin kullan derim kolay kolay memnun kalmam bir şeyden ama bu yağ işe yarıyor gerçekten.
Kayısı ve vb.satan yerlerden bulabilirsinizpaylaşımın için teşekkürler.kayısı sabununu nerden aldın canım.aktardan mı?sabunu yüz temizliğinde kullanmayın diyorlar ama şimdi kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?