Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı sabunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
merhabalar sizlere bir haftadır uyguladığım cilt bakımımı aktarmak istiyorum kızlar kayısı sabunu aldım sabah akşam cildimi yıkadım ardından gülsuyu ve su bazlı nemlendiricimi sürdüm ve sebze ağırlıklı beslendim cildimde özellikle yanak bölgemde kızarıklıklar baya geçti
ayrıca biberiye sabunuda selülitli bölgelerimde kullandım gerçekten gözle görülür bir düzelme var
yazda geliyor hepimiz güzel ve bakımlı olmak isteriz bende sizlerle paylaşmak istedim
sevgiyle kalın:enbuyukkk:

Canım önerin için tesekkürler.Buara kayısı cekirdeği kremi kullanıyorum inanılmaz memnunum sabununu merak ettim simdifisfisfisGerci yüzümü sabunla yıkamaya hep cekinmişimdir cildin dengesini bozuyor diye ama bu sabunu denemek istiyorumfisfisfis

paylaşımın için teşekkürler.kayısı sabununu nerden aldın canım.aktardan mı?sabunu yüz temizliğinde kullanmayın diyorlar ama şimdi kararsız kaldım.

kızlar ilk defa bir sabun bende kuruluk yapmadı aksine cildim nemlendi kuru ciltlere tavsiye etmem yinede ama sivilce ve kırmızı izlere iyi geliyor yani benim cildime iyi geldi

vicdan canım kayısı sabunuyla yıkayıp sonra kremini kullanabilirsin bir dene umarım faydalı olur

canım kayısı sabununu kozmetik mağazasından aldım fiyatıda çok uygun isim vermem sanırım yasak ama o kadar çok pahalı şeylere para veriyoruz ki bence doğal ürünleride denemekte fayda var zaten kendim deneyip memnun kaldığım için paylaşmak istedim ben değil arkadaşlarımda cildime ne yaptığımı soruyor

canım akne tedavisinde kullanılıyor ben o nedenle almıştım ilk başta tereddüt ettim ama faydasını gördüm kirden arındırıyor ve yumuşak yapıyor gül suyuyla temizlerken pamuğum gayet temiz oluyor buda gerçekten temizlediğinin kanıtı olsa gerek

bende kayısı sabunu kullandım ama pek bi farkını göremedim açıkcasıCADIARZU
şimdi üzüm çekirdeği sabunu deneyecem bi arkadaş kullanıyo acayip parlıyo yüzü yaaaa inanamazsınız. :smiley-cool: birde bunu deneyim bakiiimmmm

şimdi kızlar benimde cildim karma kızarıklık var burun çevremde hafif ama belşli yani bunuda giederirmi iyi gelirmi .karma cilt olunca ne kullanıcaksın şaşırıyorum açıkçası bide gül suyu kullanmamda sakınca olurmu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

canım kayısı sabunu zaten karma ciltler için gül suyuda en doğal tonik bence

Kayısı sabunu tüm cilt tipleri için uygundur. Özellikle yüz temizliği için idealdir. Akneleri temizler. Cildi güzelleştirir.

nerden alıyosunuz kayısı sabununu bende cok merak ettim kullnmakistiyorum arkadasşar aktarlarda vrmıdr bana özelden gönderirmisinz her kozmetik yerinde bulunmaz sanırırm

ben 7 aydır yüzümü kayısı sabunu ile yılıyorum ve çok memnunum sivilce hiç çıkmıyo artık bende özel günler haricinde o da 1 2 tane üstelik canlı yapıyo cildi ve %100 doğal.sonrada kayısı çekirdeği yağı sürüyorum çok az ve mükemmel bir cilt ortaya çıkıyo.fakat beyaz noktalarım var 15 yaşımdan beri onlara ii gelmedi yani sadece sivilce ve siyah noktalara iyi geliyo bezay noktalar da umrumda değil artık elbette onlar da geçecek

benim ikinci haftam ve gerçekten sabun cildimde hiç kuruluk yapmadı kırmızılıklarda azalmaya başladı

kizlar bende aldim nkayisi sabunun ve kullanmaya basladim ins. iyi gerli su yuzumdeki kirmiziliklara iyi gelse yeter bakalim gelismeleri kullandikca yazalim kizlar. ins. iyi gelirrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…