• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı yağı mı ? Kayısı çekirdeği yağı mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gizzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Kızlar merhaba benım elımde kayısı yagı var ınternetten arastırdım kayısı ceklrdegl yagı daha faydalıymıs . Elımdekı yagın kabında kayısı yagı yazıyor ama yabancı bır dılde de " oleum prunus armeniaca " yazıyor ınternetten buna baktım kayısı cekırdegı yagı demekmıs sımdı sorum su sızce benım elımdekı yag hangısı ? Elınde kayısı cekırdegı yagı olan varsa kutularında boyle bır sey yazıyor mu ?

Kayısı yağı zaten kayısı çekirdeği yağından elde ediliyor.

sanmıyorum cunku ıkısı ayrı seyler olarak satılıyor ve cogu kullanan da kayısı yagının yuzde tuylenme yaptıgını ve yuzde yanma yaptıgını soyluyor(benımde yuzumde yanma yapıyor ) ama kayısı cekırdegı yagı kullananlar ıse boyle bı yanma yapmadıgını ve yuzde tuylenmeye sebep olmadıgını soyluyor. ( haklı olabılırsınız benım ınternette arastırıp ogrendıgım seyler bunlar %100 dogrudur dıyemem . Cevap yazdıgınız icin tesekkur ederım :) )

sanmıyorum cunku ıkısı ayrı seyler olarak satılıyor ve cogu kullanan da kayısı yagının yuzde tuylenme yaptıgını ve yuzde yanma yaptıgını soyluyor(benımde yuzumde yanma yapıyor ) ama kayısı cekırdegı yagı kullananlar ıse boyle bı yanma yapmadıgını ve yuzde tuylenmeye sebep olmadıgını soyluyor. ( haklı olabılırsınız benım ınternette arastırıp ogrendıgım seyler bunlar %100 dogrudur dıyemem . Cevap yazdıgınız icin tesekkur ederım :) )

Evet kayısı yağı tüylenme yapar . Emin olmadığınız bir şeyi kullanmayın :31:

Daha once gittigim aktarda bir kadin bana oyle demisti canim. Birde internettede oyle bir yazi okumustum. Belki kayisi yaginda daha farkli tuylendirici maddeler ollabilir orasini bilemeyecegim. Bende gecen gun kayisi cekirdegi yagi siparis ettim kendime doa'dan. Eger yuz icin bakiyrsaniz pirinc kepegi yaginida tavsiye ederim.

Daha once gittigim aktarda bir kadin bana oyle demisti canim. Birde internettede oyle bir yazi okumustum. Belki kayisi yaginda daha farkli tuylendirici maddeler ollabilir orasini bilemeyecegim. Bende gecen gun kayisi cekirdegi yagi siparis ettim kendime doa'dan. Eger yuz icin bakiyrsaniz pirinc kepegi yaginida tavsiye ederim.

Evet yüzüm için düşünüyorum 19 yasındayım ama agız cevremde ve göz cevremde kırısıklıklar var kozmetik bir sey de kullanmak istemiyorum kayısı yagı ıyı geliyor dıye duymustum bırde pırınc keğpeği yagını deneyeyım bakalım

Evet kayısı yağı tüylenme yapar . Emin olmadığınız bir şeyi kullanmayın :KK31:
Kayisi cekirdegi yagini bir aydir kullaniyorum tuylenme yapmadi doktorun 5 bin tl istedigi cukur ve leke tedavisine hic gerek olmadigini gordum.henuz bi ay olmasina regmen leke ve cukurlarda gozle gorulur duzelme var gercekten cok memnun kaldim herkesin cilt yapisi elbette farkli ama benim nane molla bir yapim olmasina ragmen hic bir yan etkisini gormedim.a101 den 3 bucuk tl ye aldim bir urun bu arada bu.

Back
X