Daha once gittigim aktarda bir kadin bana oyle demisti canim. Birde internettede oyle bir yazi okumustum. Belki kayisi yaginda daha farkli tuylendirici maddeler ollabilir orasini bilemeyecegim. Bende gecen gun kayisi cekirdegi yagi siparis ettim kendime doa'dan. Eger yuz icin bakiyrsaniz pirinc kepegi yaginida tavsiye ederim.
Daha once gittigim aktarda bir kadin bana oyle demisti canim. Birde internettede oyle bir yazi okumustum. Belki kayisi yaginda daha farkli tuylendirici maddeler ollabilir orasini bilemeyecegim. Bende gecen gun kayisi cekirdegi yagi siparis ettim kendime doa'dan. Eger yuz icin bakiyrsaniz pirinc kepegi yaginida tavsiye ederim.
Evet yüzüm için düşünüyorum 19 yasındayım ama agız cevremde ve göz cevremde kırısıklıklar var kozmetik bir sey de kullanmak istemiyorum kayısı yagı ıyı geliyor dıye duymustum bırde pırınc keğpeği yagını deneyeyım bakalım
Kayisi cekirdegi yagini bir aydir kullaniyorum tuylenme yapmadi doktorun 5 bin tl istedigi cukur ve leke tedavisine hic gerek olmadigini gordum.henuz bi ay olmasina regmen leke ve cukurlarda gozle gorulur duzelme var gercekten cok memnun kaldim herkesin cilt yapisi elbette farkli ama benim nane molla bir yapim olmasina ragmen hic bir yan etkisini gormedim.a101 den 3 bucuk tl ye aldim bir urun bu arada bu.