Kayıtsız kalamadım ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Konuyu gerekli yere açamadım gerekli yere taşıyacağınızı umuyorum...
5-6 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk ve bende birçok kişi gibi ovulasyon testi erkenden gebeliği gösterir mi diye merak ettim ve hiç cevap bulamadım.
şimdi şöyle ovulasyon testi bayağı koyu çıkıyor neredeyse control çizgisinden daha koyu...ama ben regly den 3 hafta sonra yaptım ancak aklıma geldi..belki yardımcı olur...gerçekten kop koyu çıkıyor

konunuzun gerekli yere tasinmasini bosverinde hem ceza aliyorsunuz hemde konunuz kapatiliyor....

2 gun once basima geldide.....

ovulasyon testleri hakkinda bilgim yok ama koyu oldugunda yumurtladiginizi gosterir....

Konuyu gerekli yere açamadım gerekli yere taşıyacağınızı umuyorum...
5-6 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk ve bende birçok kişi gibi ovulasyon testi erkenden gebeliği gösterir mi diye merak ettim ve hiç cevap bulamadım.
şimdi şöyle ovulasyon testi bayağı koyu çıkıyor neredeyse control çizgisinden daha koyu...ama ben regly den 3 hafta sonra yaptım ancak aklıma geldi..belki yardımcı olur...gerçekten kop koyu çıkıyor

Ovülasyon gebeliği değil yumurtlama dönemini gösterir, yumurtlama dönemindesin.
Gebelik şüphen varsa bir test alıp uygula bu kadar kafaya takmaktansa :) Erken dönem testler var sonuç olarak.
Ama bence stres yapmak yerine ,bebek yapmaya uygun olan bu dönemini değerlendirmelisin.

cnm bende bu sekilde öğrendim hamileliğimi tam adet günümde. inşş sende hamilesindir.

kızlar yanlış anladınız :)))
Allahın izniyle zaten 6 haftalık gebeyim...
daha önce böyle bir konu vardı ovulasyon testi gebeliği gösteri mi diye
bende yardımcı olmak istedim
evet hcg hormonunu da gösteriyor..ben yaptım 6 haftalık hamileyim koyu çıktı yani..
ceza almakta önemli değil
insanlar fayda görsün ne ala

Back
X