kayıvalide problemim

Alıntı yapıp yorum yapıyosan uslübunu bozmadan yap ne demek bu kafalar hala yaşıyormu terbiyesiz[/QUOT
.
USLUP DERKEN BOZUK OLAN NERESIYMIS? BİR BAYANIN HALA EL KAPISINDA GİBİ LAFLAR ÇAĞIMIZA PEK YAKIŞMIYOR, TAŞ EVRİ FELAN OLMALI. BÖYLE LAFLARI KADINLAR EDIYORYA IYICE CILDIRIYORUM

Ben annemi el kızına bırakmam asla ..
Madem 5 ablası var biri baksın iste ..
Anne başka kv başka kv ye bakmam yasanmisliklardan ama annemi kimseye bırakmam..

daha yazdığından haberin yok alıntı yapmışsın ya benden kime yazayım?
Abla böyle trip olmuyor ama herkesin kendş düşüncesi saygı duymak lazm 80 de ölr sabret diyenlerin şaka yaptığını düşünüyrum çünkü benm kalbm o kadar kötü değil inandırıco gelmiyr anlatabildim mi

kime laf anlatıyorum kızdım şimdi kendime türkçeden haberin yok alıntılayıp duruyosun
seslileri yutmak serbest mi Mune ?

Valla yaş seksenn demeyin ben bakamam dersen diret.

Dedem anneannem 85 ve çok dinçler.
Bir dedem 92 de öldü.

Valla 5-10 yıl bile yaşasa az değil sende bakmak zorunda değilsin

İnsan deneyimlerinden faydalanmalı ama ya. Diğer evliliğinizden biliyormuşsunuz evliliği sarsıcı bişeymiş.Eee o zzaman insan yaşadıklarından da ders almayacaksa. İnsan evlenmiş olmak için evlenmemeli işte

Bana lohusayken bana acımayan kaynanaya bende yaşlılığında acımam işte o kadar. Ben kendim 80i görmeden ölürsem mutlu bile olurum ele muhtaç olmadım diye. Ama uzun yaşarsamda huzur evini düşünüyorum zaten. Konuya gelince 2 seneye ölür sabret diye ben dedim konu sahibinin içine su serpmek moralini düzeltmek için ne var bunda. Bakmak zorunda değil sonuçta kaynanasına. O kadar kız var baksınlar veya kocası bakıcı tutsun başına. Ölürse zaten kız temelli rahat eder.

Valla dışardan anneannemde çok tatlı bir kadın ama gek sen bize sor.
Dışarıdan belli olmuyor :)

80 yasinda kv sizinle kalabilir diye 220 metre kare ev mi tuttunuz kv on kisi herhalde bastan deseydin ya esine konuyu altli ustlu ev alirdiniz yada karsilikli

Ben annenin sorumluluğunu alamam de. Zaten yaslıymış Allah korusun benim yanımda bir şey olsa benden bilirler en azından akıllardan geçer iyi mi bakmadı falan diye de bunu kaldıramam de.

Şimdi kim bakıyor

Anneannem 80 yaşında Ankara da yalnız yaşıyor

Eğitimi vs yok ilkokulu yarıda bırakmış

Beşinci katta oturuyor ve asansör yok

Beş çocuğu var evinde huzurla yaşıyor

Kendisi kalsın ütopik değil ama mesela benim Kv yalnız kalsa sıkıntı yaratır gibi

Onu da görümcem gelinlere bırakmaz

Burada konu siz ve kaynananiz değil. Konu Sahibi kayinvalidesinin iyi biri olduğunu belirtmiş. Sizin tutup 2 seneye ölür, Ölürse rahat edersin gibi kaynananiza olan kininizi ortaya kusmaniza ne gerek var.
insanın ölümünü beklemek sonrasında rahat edersin demek ancak kötü niyetliliğin göstergesidir.
Bir insanın içine su serpmek için ölümü örneklemek ise hiç iyi niyetli değildir. Sorununuzu gidin kaynananizlA halledin.

Malesef geç kaldiniz, bu saatten sonra düzen değişmez.

Kızları da varmış ama çoğu ailede anne baba, oğlan çocukla birlikte kalıyor. Kızının yanında kalan nadir görüyorum. Öte yandan bir sure için ablalardan biri yanına alabilir teyzeyi. Neticede yeni evli olacaksınız balayı gibi bir sure özel zamana ihtiyac var. İns ablaları bunu düşünür ve teklif eder..

Sonradan yaniniza almaniz neysede ikincide olsa ucuncude olsa yeni evli olacaksiniz istediğiniz gubi uzanip yatamayacak, yikanip paklanamayacak, ne misafirinizi agirlayabilecek nede kafaniza esip cikip gidebileceksiniz yasida var evlendikten 1 ay sonra bakima muhtac olursa daha bu kadar erken donemde evlilik oturmadan kvalide bakabilecek misiniz ben yapamam sahsen.

Denemekten zarar gelir mi hem iyi biriymiş ne zararı olabilir ki?

Haklısınız, dünyanın en iyi insanı bile olsa, ki bu kendi aileniz içinde geçerli, kayınvalide olması bu görüşümü değiştirmiyor, ev ev üstüne olmuyor, siz ve kayınvalideniz birer melek olsanız aynı evin içinde yaşamanın zorluklarıyla birbirinizi kırarsınız.

Ki yanlış okumadıysam bir yorumunuzda müstakbel eşiniz daha önce annesinin sizinle yaşayacağını söylememiş, galiba ailenin tek erkek çocuğu, kayınvalide de yaşlı olduğu için bırakmak istemiyor evlat olarak ama olmaz, karı-koca ilişkileriniz olacak, başbaşa kalmak isteyeceksiniz, çalışıyormuşsunuz yorgun argın gelip direkt kendinizi yatağa atmak istediğiniz zamanlar olacak, yeri gelecek eşler arası kavgalar olacak, kayınvalidenizin bunların hepsine şahit olması uygun değil, büyük bir ev yerine, eşiniz madem annesi bu kadar yakınında olsun istiyor yan yana daireler tutulsun, herkes kendi dairesinde yaşasın, daha makul bir çözüm olur bu, kızları da gelir gider, sizde ilgilenirsiniz, oğlunuzda içi rahat eder.

Bu arada en iyi kayınvalide ölü kayınvalideye denk bir yorum okudum, üzüldüm.
İnsanız faniyiz, hangimizin başına ne zaman ne gelecek, kim önce ölecek belli olmuyor, kayınvalide ölsün derken bize bir hastalık gelir kayınvalidenin bakımına kalırız.
En fena kayınvalide için dahi olsa böyle şeyler düşünmemek gerekir.

Bastan kabul ettiysen artik vazgecmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…