- 4 Ekim 2016
- 129
- 117
- 23
- 35
USLUP DERKEN BOZUK OLAN NERESIYMIS? BİR BAYANIN HALA EL KAPISINDA GİBİ LAFLAR ÇAĞIMIZA PEK YAKIŞMIYOR, TAŞ EVRİ FELAN OLMALI. BÖYLE LAFLARI KADINLAR EDIYORYA IYICE CILDIRIYORUMAlıntı yapıp yorum yapıyosan uslübunu bozmadan yap ne demek bu kafalar hala yaşıyormu terbiyesiz[/QUOT
.
Ya herneyse sen çıldırmaya devam etUSLUP DERKEN BOZUK OLAN NERESIYMIS? BİR BAYANIN HALA EL KAPISINDA GİBİ LAFLAR ÇAĞIMIZA PEK YAKIŞMIYOR, TAŞ EVRİ FELAN OLMALI. BÖYLE LAFLARI KADINLAR EDIYORYA IYICE CILDIRIYORUM
Abla böyle trip olmuyor ama herkesin kendş düşüncesi saygı duymak lazm 80 de ölr sabret diyenlerin şaka yaptığını düşünüyrum çünkü benm kalbm o kadar kötü değil inandırıco gelmiyr anlatabildim midaha yazdığından haberin yok alıntı yapmışsın ya benden kime yazayım?
Abla böyle trip olmuyor ama herkesin kendş düşüncesi saygı duymak lazm 80 de ölr sabret diyenlerin şaka yaptığını düşünüyrum çünkü benm kalbm o kadar kötü değil inandırıco gelmiyr anlatabildim mi
Bana lohusayken bana acımayan kaynanaya bende yaşlılığında acımam işte o kadar. Ben kendim 80i görmeden ölürsem mutlu bile olurum ele muhtaç olmadım diye. Ama uzun yaşarsamda huzur evini düşünüyorum zaten. Konuya gelince 2 seneye ölür sabret diye ben dedim konu sahibinin içine su serpmek moralini düzeltmek için ne var bunda. Bakmak zorunda değil sonuçta kaynanasına. O kadar kız var baksınlar veya kocası bakıcı tutsun başına. Ölürse zaten kız temelli rahat eder.Temenni ayrı bir şey hesap kitap yapmak ayrı bir şey. Kim yazdı bilmiyorum ama bekle 2 seneye ölür demek ve bunu alay konusu etmek ne oluyor anlamıyorum.
Bence sizde büyük konuşmayın. Bakarsınız çok uzun yaşarsınız ve gelininiz size gül gibi bakıverir. Hayatta hiç bir şeyden emin olamazsınız.
Ayrıca konu sahibinin kayınvalidesi nasıl biri bilmiyorsunuz, okuduğum kadarıyla konu sahibi kayınvalidesi hakkında kötü bir şey söylememiş. Sadece eşinin isteğini belirtmiş.
Çözüm basit.
1- Evlenmekten vazgeçer.
2- Dönüşümlü bakılır.
Amaaa asla şu kadar seneye ölür gider diye hesap yapılmaz.
Ya ev kontratı yarın yapılacak. Vazgeçerim olur. Mesele ev değilki benim bu durumu ev tutma esnasında ögrenmem. Kayınvalidem 80 yaşında tatlı bi kadın evet. Banada çok iyi. Ama aynı evde herşey değişir. Daha olan bişeyde yok. İsteme oldu. Yuzuk takıldı ve hazırlıklara basladık. Eşimlede 1 yıldır görüşüyoruz. Kayınvalidem yaşlı ama işini görebiliyor. Tabi tek başına yaşaması mümkün değil.
El alışkanlığı olabildiğince dikkat edyrum bu mu sorun oldu insanlara birazcık saygınız olsun lütfenkime laf anlatıyorum kızdım şimdi kendime türkçeden haberin yok alıntılayıp duruyosun
seslileri yutmak serbest miMune ?
Burada konu siz ve kaynananiz değil. Konu Sahibi kayinvalidesinin iyi biri olduğunu belirtmiş. Sizin tutup 2 seneye ölür, Ölürse rahat edersin gibi kaynananiza olan kininizi ortaya kusmaniza ne gerek var.Bana lohusayken bana acımayan kaynanaya bende yaşlılığında acımam işte o kadar. Ben kendim 80i görmeden ölürsem mutlu bile olurum ele muhtaç olmadım diye. Ama uzun yaşarsamda huzur evini düşünüyorum zaten. Konuya gelince 2 seneye ölür sabret diye ben dedim konu sahibinin içine su serpmek moralini düzeltmek için ne var bunda. Bakmak zorunda değil sonuçta kaynanasına. O kadar kız var baksınlar veya kocası bakıcı tutsun başına. Ölürse zaten kız temelli rahat eder.
Denemekten zarar gelir mi hem iyi biriymiş ne zararı olabilir ki?Nasıl başlıcamı bilmiyorum. Kısaca özetlersem eger, 2 ay sonra allah kısmet ederse ikinci evliliğimi yapıcam. Hersey yolunda çok sükür ama kocaman bir problemim var. KAYINVALİDE... Eşimin annesi 80 yaşında dünya tatlısı bir kadın. 5 ablası var ve aynı şehirdeyiz hepimiz. Ablalar torun torba sahibi insanlar. hepsi ev hanımı ve çoluk cocuk dertleri yok. Eşim annem yanımızda olması gerekiyor diye ısrar ediyor ama ben ilk evliliğimdeki tecrübelerimden dolayı hiç sıcak bakmıyorum. İyiyken kötü olacagımızı düşünüyorum. 220 metrekare kocaman bir ev tuttuk bu yuzden. Ve kafam çok karışık. Eşime nasıl anlatabilirim nasıl ikna edebilirim bu konuda....
Haklısınız, dünyanın en iyi insanı bile olsa, ki bu kendi aileniz içinde geçerli, kayınvalide olması bu görüşümü değiştirmiyor, ev ev üstüne olmuyor, siz ve kayınvalideniz birer melek olsanız aynı evin içinde yaşamanın zorluklarıyla birbirinizi kırarsınız.Nasıl başlıcamı bilmiyorum. Kısaca özetlersem eger, 2 ay sonra allah kısmet ederse ikinci evliliğimi yapıcam. Hersey yolunda çok sükür ama kocaman bir problemim var. KAYINVALİDE... Eşimin annesi 80 yaşında dünya tatlısı bir kadın. 5 ablası var ve aynı şehirdeyiz hepimiz. Ablalar torun torba sahibi insanlar. hepsi ev hanımı ve çoluk cocuk dertleri yok. Eşim annem yanımızda olması gerekiyor diye ısrar ediyor ama ben ilk evliliğimdeki tecrübelerimden dolayı hiç sıcak bakmıyorum. İyiyken kötü olacagımızı düşünüyorum. 220 metrekare kocaman bir ev tuttuk bu yuzden. Ve kafam çok karışık. Eşime nasıl anlatabilirim nasıl ikna edebilirim bu konuda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?