- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Yani soruldumu bilmiyorum ama 5 ablası var demişsiniz başka erkek kardeşi yokmu?bakmak erkege düşer kızlar el kapısında
Kesinlikle haklısın benim ananem 80 yaşındaydı dayılarım falan kimse sahip çıkmadı en son birisi zoraki nasıl olsa akşam sabah ölür yaşlı diye aldı 16 sene yaşadı 4 ay oluyo 96 yaşında vefaat etti vadesi yeten gidiyo Allah bilir yaşla alakası yokne kadar igrenc bir yorum belki siz o 80 yasinda bayndan daha önce öleceksiniz. ecel bu yasa bakmaz
Ölümün kimin kapısını çalacağı belli değil evet bende biliyorum onu. Gelin kendi ölürse zaten böyle bir derdi olmaz, kaynana ölürse gencecik kız rahat eder. 80 yaşına kadar yaşamış zaten. Gelinin de yaşamaya hakkı var. Bunu kaynanası kayınbabasından çok çekmiş hayatı kararmış sağlığı bozulmuş biri olarak söylüyorum. Ben de gelinime çektirceme bende 80 yaşında ölüyim ne var bunda. 80 yaş herkese nasip olmaz.Kayınvalidenin 1-2 yıla ölebilme ihtimalini dile getiren, bu ihtimale gülen, dalgasını geçen arkadaşlar. Ölümün kimin kapısını çalacağı belli Mi? Kötüsünüz kötü. Şaka yapıyorum demeyin şakası bile kötü.
gelin de el. niye elin anasına bakmaya mecbur olsun ki.
Benim memleketimde böyle başkalarını bilemem bakmak erkege düşer damat kazanıp parasını kaynanasına bakmak için harcamak istemeyebilirBir bakıma haklı olabilirsiniz ama düşününce bakacak olan kadının oğlu değil gelini oluyor. Ha oğlu evde oturup bakacaksa o ayrı. Ama gelinin bakmak gibi zorunluluğu da yok bence. Bakıma muhtaçsa bakıcı tutulabilir.
Ölümün kimin kapısını çalacağı belli değil evet bende biliyorum onu. Gelin kendi ölürse zaten böyle bir derdi olmaz, kaynana ölürse gencecik kız rahat eder. 80 yaşına kadar yaşamış zaten. Gelinin de yaşamaya hakkı var. Bunu kaynanası kayınbabasından çok çekmiş hayatı kararmış sağlığı bozulmuş biri olarak söylüyorum. Ben de gelinime çektirceme bende 80 yaşında ölüyim ne var bunda. 80 yaş herkese nasip olmaz.
Benim memleketimde böyle başkalarını bilemem bakmak erkege düşer damat kazanıp parasını kaynanasına bakmak için harcamak istemeyebilir
damat parasını, gelin de ömrünü harcamak istemez.Benim memleketimde böyle başkalarını bilemem bakmak erkege düşer damat kazanıp parasını kaynanasına bakmak için harcamak istemeyebilir
Bn mi dedm diyenlere deşaka olduğunu düşünmüyorum
o zaman kabul etmeyinDEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.
ŞU KAFALAR HALA YAŞIYOR MU YA...Yani soruldumu bilmiyorum ama 5 ablası var demişsiniz başka erkek kardeşi yokmu?bakmak erkege düşer kızlar el kapısında
Bnce şakasını yapıyorlr kötülükle alaksı oldğunu düşünmüyorum bn kv sraya koymadan kndm bakrım dedm çok mu iyiyim hayır kv hiç sevmz bni dua eder beni ona bırakma rabbm diye onun duasına güvenp böyle raht konuşuyorum
Bn mi dedm diyenlere de
Alıntı yapıp yorum yapıyosan uslübunu bozmadan yap ne demek bu kafalar hala yaşıyormu terbiyesizŞU KAFALAR HALA YAŞIYOR MU YA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?